35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Alexander Wulff, Mads Løntoft, Peter Hertz

Iværksættere, forfattere og foredragsholdere
Mads, Alexander og Peter er iværksættere og forfattere til bestsellerbøgerne "Spillet om karaktererne" og "Boost din økonomi". Bøgerne har tilsammen solgt over 25.000 eksemplarer og er blevet omtalt i bl.a. TV2-Nyhederne, Go' Morgen Danmark, Aftenshowet, Luksusfælden og mange flere.

I 2010 tog de tre iværksættere et utraditionelt valg – at starte en betonvirksomhed. Sidenhen har de taget byggebranchen med storm med deres nye beton, der i dag bruges i byggeprojekter overalt i Danmark samt udlandet. For resultaterne med virksomheden, er de hver især blevet kåret af Berlingske Business til at være blandt de største danske erhvervstalenter under 35 år.

Mads, Alexander og Peter har mere end 100 foredrag bag sig og er kendt som en dynamisk og inspirerende trio, der i særlig grad formår at fange publikums opmærksomhed. Foredragene holdes normalt af to af de tre iværksættere, hvilket erfaringsmæssigt giver en yderst både dynamisk og underholdende oplevelse for de tilhørende.

Forespørg på foredrag med Alexander Wulff, Mads Løntoft, Peter Hertz

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Alexander Wulff, Mads Løntoft, Peter Hertz

Du kan godt starte med noget mindre end Mærsk!

Hvordan starter man sin egen virksomhed? Hvordan rejser man 30 millioner? Og kan alle blive iværksættere? Det er blandt de spørgsmål, som Mads, Peter og Alexander adresserer i dette inspirerende foredrag om at starte egen virksomhed og hvordan man får succes som iværksætter.

Foredraget er fyldt med konkrete råd og historier, der giver tilhørerne masser af håndgribelige råd og ideer til at komme i gang. I foredraget kommer trioen også ind på hvordan de selv formåede at udgive 2 bestsellerbøger, starte 3 virksomheder og en betonvirksomhed inden de var fyldt 22 år.

Fra beton til business (Fra patenter til forretning)

Hvordan udvikler man et nyt betonprodukt, når man er økonomistuderende og aldrig har sat en fod i byggebranchen? Og hvordan overbeviser man kunderne i en af de mest konservative industrier om at de skal bruge et helt nyt produkt i byggerier til millioner?

I dette foredrag fortæller trioen om deres rejse i betonbranchen og giver deres bud på, hvordan større virksomheder kan blive mere nytænkende og udvikle nye produkter og løsninger, der efterspørges (eller bliver efterspurgt!) af kunderne. Der er tale om et inspirerende og tankevækkende foredrag om hvordan innovation og udvikling kan opnås selv i tunge og konservative brancher. Foredraget fungerer særdeles godt som et forfriskende indspark i mange industrier og brancher.

Boost din økonomi

Dette foredrag er nok blandt Danmarks mest underholdende og inspirerende foredrag om privatøkonomi baseret på bogen af samme navn. Med en kombination af konkrete eksempler og historier fra foredragsholdernes egen hverdag, bliver et ellers kedeligt emne bragt helt ned i øjenhøjde. Foredraget henvender sig til studerende og unge i alderen 15-30 år og gennemgår uhøjtideligt alt fra SU-budgettet til boligøkonomi, studiejob, skat, forsikringer og mere.

Foredraget giver samtidig en stærk motivation til at tage ansvaret for sin egen økonomi! I samarbejde med Danske Bank har Mads, Peter og Alexander holdt mere end 50 Boost-foredrag på gymnasier og videregående uddannelser rundt om i Danmark med fantastisk feedback fra de studerende.

Mere information om Alexander Wulff, Mads Løntoft, Peter Hertz

Referencer:

”Alexander og Mads’s oplæg for de unge iværksættere ved Danish Challenge Award var en stor succes, fordi de formåede at henvende sig direkte til målgruppen – og gøre det klart for dem, at de kunne nå samme højder som Abeo via drive, hårdt arbejde og modet til at tage chancer. Deltagerne fik inspiration, viden og gejst, samt rollemodeller, de kan spejle sig i, når de selv fortsætter med opstart af egne virksomheder.”
- Rikke Kristensen Dunne, Projektleder, Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise

"Fra morgenen gæstede Danske Bank med et forrygende oplæg af 2 unge men erfarne foredragsholdere og forfattere til bogen ’Boost din økonomi’. Mads Løntoft og Alexander Wulff holdt et fremragende oplæg om ’ung økonomi’ og hvad der er godt at vide, når man skal flytte hjemmefra. Der var en god kemi mellem foredragsholderne og eleverne. Mads og Alexander formåede at få gjort et lidt tungt og for nogle et kedsommeligt emne sjovt og inspirerende. Med en god portion humor blev eleverne introduceret til bl.a. budgetlægning, licens, SU-lån, boliglån, forældrekøb, studiejobs og iværksætteri. Intet mindre end et GENIALT foredrag!"
Marie Lund, rektor Herningsholm Gymnasium

”Der blev meget stille i Salen, da de tre foredragsholdere begyndte deres oplæg. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har oplevet en så opmærksom forsamling. Kursisterne oplevede foredraget som meget relevant for netop dem og de fleste af dem mente, at de havde lært rigtig meget af foredraget. En af mine kursister fortale efterfølgende, at hun havde købt og læst bogen. Hun havde fået stort udbytte ud af læsningen – og så var den ikke kedelig at læse!”
- Lene Studsgaard Outsen, Studievejleder og lærer, VUC Lyngby

”Gode inspirerende foredragsholdere, sympatiske og gode formidlere af stoffet. De tre herrer fastholdt publikums interesse i alle 90 minutter. Faglighed, rummelighed og overskud er tre ord der beskriver dette foredrag godt. Det var specielt opmuntrende for undertegnede at høre om glæden ved at starte sit eget frem for at blive lønmodtager. En kursist fortalte efterfølgende at han starter eget firma inspireret af Boost din økonomi-foredraget.”
Claus Høg Abelin, Vejleder VUC

”Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har oplevet en så opmærksom forsamling. Flere elever udtalte bagefter, at det havde været en af de mest spændende timer, de nogensinde havde haft.”
- Claus Kirkebække, Niels Brock Handelsgymnasium

”Fremragende arbejde! De tre forfattere kommer flot rundt om alt det grundlæggende på underholdende vis. Jeg grinede uhæmmet flere gange, skønt jeg er halvgammel og halvtvær”
Saxo.com

 - 75,3 KB
 
 - 57,7 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Alexander Wulff, Mads Løntoft, Peter Hertz holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Ekstremt professionelt hele vejen igennem."

Morten Kjelmann - Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum

”Vi er meget tilfreds. Meget god service.”

Berit Mogensen - Essenbæk, Årslev, Virring og Hørning Sogn

"Fin service undervejs og styr på tingene."

Sarah Skøtt - Crisplant

”Meget god - efterlyste et godt pr foto og det skaffede i hurtigt.”

Søren Dahl Mortensen - Odense Centralbibliotek

"Alt fungerede perfekt - mange informationer i hele forløbet"

Bente Møller Rasmussen - Markuskirken, Aarhus

”Hurtig respons på forespørgsel. Nåede lige præcis at trykke "send", inden jeg blev ringet op.”

Anja Roland - Skt. Josefs Skole, Roskilde

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere