35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anders Haahr Rasmussen

Journalist, forfatter og foredragsholder
Anders Haahr Rasmussen (f. 1979) er journalist, forfatter og foredragsholder bosat på Nørrebro i København. Han skriver primært for Zetland og Dagbladet Information.

Derudover arbejder han som tenniskommentator for Eurosport og DR og er vært på Radio24syvs Wimbledon-programmer. Han er medstifter af og fungerende redaktør på Rabarberbladet. Bag sig har han en cand.public-grad fra Syddansk Universitet og en MA i sociologi fra The New School for Social Research.

Forespørg på Anders Haahr Rasmussen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anders Haahr Rasmussen

En fortælling om at være træt

Med udgangspunkt i bogen "En fortælling om at være træt" (People'sPress 2017) fortæller jeg om at være syg uden at kunne få en diagnose. Om at sætte tempoet ned, lægge livet om og acceptere en krop, der ikke længere står til rådighed for viljen. Jeg fortæller om at gå fra at kunne spille tennis i timevis til at blive forpustet af en tur i Netto. Om min frustrerende rundtur i det danske sundhedssystem og min rejse til et lille ayurvedisk behandlingssted på et bjerg i Indien, hvor jeg mødte en række mennesker, der alle havde søgt tilflugt fra den vestlige vedens vrimmel for at finde ro og hjælp til at overvinde alt fra stress og overvægt til kræft og kronisk træthed.
Forspørg på dette foredrag

Den hvide mands byrde

Et foredrag om at være hvid, heteroseksuel mand i en feministisk tidsalder. Om homofobi og mandevenskaber. Om jargonen i omklædningsrummet. Om at føle sig truffet af #metoo, men samtidig se kampagnen som en gevinst. I det hele taget om hvordan man som man mand kan få stor glæde ud af feminisme. Men også om de frustrationer, der kan opstå, når der ikke altid er sammenhæng mellem teori og praksis. Når man helst skal have skovhuggerskæg, store overarme og en selvsikker hånd i forførelsesspillet, men samtidig ikke må kigge på kvinders bryster eller gøre noget uden tilladelse.
Forspørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere