35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Andreas Kamm

Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp
Andreas Kamm blev ansat i Dansk Flygtningehjælp i 1981. I 1998 blev Andreas generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp hvilket han var frem til oktober 2017. I løbet af de 19 år med Andreas Kamm ved roret gik Dansk Flygtningehjælp fra at være en økonomisk klemt organisation til en international anerkendt nødhjælpsorganisation med en omsætning på næsten 3 milliarder kr. i 2016. Bagrunden for denne vækst er desværre trist, men vidner om at Dansk Flygtningehjælp i internationalt samarbejde er blevet vurderet som en pålidelig og effektiv samarbejdspartner i bestræbelserne på hjælpe nødlidende over hele kloden. I 2016 stod Andreas Kamm i spidsen for 7000 ansatte i flere end 40 lande og et endnu større antal frivillige. Andreas har mulighed for at holde foredrag fra og med november 2017.

Forespørg på foredrag med Andreas Kamm

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Andreas Kamm

Det frivillige arbejde

Vi har i Danmark et af de bedste samfund i verden. Et godt demokrati, et velfungerende velfærdssamfund og en høj levestandard. Det er udviklet over mange årtier – vi vil gerne have det sådan, vi vil gerne bevare det og videreudvikle det. Men ”samfundet” kan ikke passe sig selv. Vi skal som borger passe det og passe på det.

De frivillige bærer ifølge Andreas Kamm vores tids største demokratiprojekt og i løbet af sin tid hos Dansk Flygtningehjælp har Andreas været med til at opbygge et landsdækkende netværk af over 200 frivilliggrupper og en lang række frivilligrådgivninger samt adskillige samarbejder med offentlige og private organisationer på såvel lokalt som på landsplan.

Men hvordan sørger man for, at det frivillige arbejde - hvor det i høj grad er lysten der driver værket- ikke tabes på jorden pga. bureaukrati, administrative regler og krav til dokumentation? Hvilke udfordringer og roller venter de frivillige organisationer i en fremtid, som (måske) er præget af stigende individualisering, øget globalisering og migration? Det frivillige arbejde spiller en utrolig stor rolle i den sammenhæng. Hør Andreas Kamm give sit bud på hvordan vi styrker, inspirerer og videreudvikler vores frivillige organisationer.

Når verden flytter sig.

De seneste års indvandrer- og flygtningestrømme mod Europa fylder meget i både den offentlige debat, og samtalerne ved middagsbordene landet over. I dette foredrag vil Andreas Kamm, tidligere generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, fortælle om flygtningeproblematikken set fra en humanitær vinkel. Andreas Kamm har arbejdet for Dansk Flygtningehjælp i mere end 30 år og har siden 1998 været generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp og har et indgående og nuanceret kendskab til emnet - både set fra et nationalt såvel som et international perspektiv.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Andreas Kamm holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Kontakten har været meget tilfredstillende og professionel, især var jeg glad for bekræftelse lige før aftalte dato"

Jørgen Skov Petersen - Håndværker og Industriforening Assens

”Forfatterforedrag har leveret en god service i forbindelse med bookning af foredraget.”

Inge Huus - Svendborg Erhvervsskole

"Alt fungerede perfekt - mange informationer i hele forløbet"

Bente Møller Rasmussen - Markuskirken, Aarhus

”Jeg synes vi har fået fin service. I har været lette at kontakte og har meldt hurtigt tilbage.
Jeg synes det er dejligt at vi kunne flytte foredraget fra lockout perioden til nu.”

Hanne Jensen - Kildegårdskolen, Herlev

”Perfekt. Meget overrasket over at jeg fik direkte linie til Grau som straks vendte tilbage. Fin fin kommunikation.”

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek

”God service :-)”

Maria Winther - Ballerup Kommune

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere