35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anna Bjerre

Psykolog, forfatter og foredragsholder
Anna Bjerre realiserede sin drøm og har i dag hjulpet tusindsvis af unge piger gennem non-profit-organisationen Girltalk.dk, der har over 50 engagerede frivillige. Projektet har opnået anerkendelse uden for Danmark og blev kåret til "Det bedste ungdomsprojekt i Europa" af EU-formanden José-Manuel Barosso. Anna Bjerre blev derudover i 2010 kåret til Årets helt af Jyllands-Posten.

I dag er Anna Bjerre ikke kun initiativtager, men også daglig leder af GirlTalk.dk - der er en online rådgivning til piger mellem 12-24 år, som søger gode råd og hjælp til nogle af de udfordringer, som de møder i dagligdagen. Anna Bjerre startede i 2004 tid Girltalk.dk, fordi hun havde en drøm om at gøre en aktiv forskel for de mange piger, der har det svært.

Idéen med chatrådgivningen på GirlTalk.dk er, at pigerne kan tale om lige det, de har på hjerte – dagligdagsting, svære tanker og følelser, eller hvad der lige rører sig. Mange piger søger om støtte og hjælp til at håndtere følelser som ensomhed, lavt selvværd, tristhed samt konflikter med venner og familie, mobning, selvskade, selvmordstanker og spiseforstyrrelser. På chatten søger ungerådgiverne at motivere de unge til at tænke positivt, ændre deres tankegang og dermed lige så stille hjælpe dem på en bedre vej.

I sine inspirerende og tankevækkende foredrag fortæller Anna Bjerre mere om projektet og det at være ildsjæl. Foredraget henvender sig især til ungdoms- og uddannelsesinstituioner, såvel som udskolingen i folkeskolen og til alle, der arbejder med unge til dagligt.

Forespørg på foredrag med Anna Bjerre

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anna Bjerre

At være ildsjæl er fuldtidsarbejde

Alvor, glimt i øjet og engagement kendetegner Anna Bjerre, når hun i sit tankevækkende foredrag fortæller publikum om de mange piger hun og Girltalk.dk hjælper hver eneste dag. For som Anna understreger, så er det at være ildsjæl et fuldtidsarbejde. For mange virker det måske attraktivt og enkelt, men selvom det at hjælpe de unge piger er en hjertesag, så er det langt fra et eventyr. Overdoser af smertestillende medicin og selvskade er hverdagen for de unge piger, som er faret vild på vejen mod voksenlivet.
Anna Bjerre fortæller i foredraget om de unges søgen mod at finde sig selv, at gå fra barn til voksen, lavt selvværd, mistet tro på en bedre fremtid og manglende værdi. De unge piger bliver påvirket hver dag af deres omgivelser og den stigende tendens til komplet iscenesættelse på sociale medier. Derfor har de brug for hjælp til at forholde sig til både lykke og smerte.
I et enkelt sprog fyldt med historier om de smertelige følelser fra det virkelige liv, tager Anna Bjerre sit publikum med ind i et univers helt tæt på de unge pigers hjerte. Her giver Anna sin viden om konkrete redskaber videre og formidler et foredrag, hvor det sunde ungdomsliv, passion og selvværd er nøgleord.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Anna Bjerre holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Professionel og på pletten"

Marianne Klöcker - Albertslund Kommune, Skoler og uddannelse

”God service, både ved bestilling og spørgsmål omkring regning som blev modtaget længe før foredraget. Vi kommer igen!”

Mette Rasmussen - HK Klub Mariagerfjord

”Intet at påtale. Alt fungerede perfekt.”

Peter Roslev - Karlslunde Idræts Forening

”Flot service.”

Ellen Grangaard - Hvirring menighedsråd

”Altid en fornøjelse at kommunikere med jer”

Lena Nilsson - Guldborgsund-bibliotekerne

”I var meget kvikke til at foreslå, beskrive og udvælge et alternativ til Nils Villemoes. Det var et godt alternativ.”

Dorthe Sørig - Ungiaarhus Fritidscenter Randersvej

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere