35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anna Neye

Forfatter og skuespiller
Anna Neye er uddannet skuespiller fra The Arts Educational School i London i 1995 og blev i 2005 færdig på manuskriptuddannelsen fra Den Danske Filmskole. I 2007 modtog hun Danske Dramatikeres Talentpris og i 2017 Smukfestens Polka Verner legat . Anna Neye er nok mest kendt for satireprogrammet Normalerweize, som hun udviklede sammen med skuespilleren Lærke Winther, og for hendes seneste års vigtige stemme i debatten om den danske kolonihistorie, postkolonialisme og repræsentation med bogen ” Emma Gad for hvide” og dokumentarserien ”Kald mig bare brun” , samt det historiske sketch show ”fra kolonimagt til kolonihavemagt produceret af Danmarks radio.

I 2017 udgav Anna Neye den omtalte bog ”Emma Gad for hvide - en terapeutisk guidebog”, der blandt andet tager fat på den danske nationale selvforståelse og udsætter generalguvernør over Dansk Vestindien Peter von Scholten for samtaleterapi med Freud, samtidig med, at den byder på quizzer, postkoloniale meditationsøvelser og en fremragende opskrift på hvid chokoladekage, der får det hele til at glide nemmere ned.

Forespørg på foredrag med Anna Neye

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anna Neye

Emma Gad for hvide

Emma Gad for hvide er et foredrag over Anna Neyes satiriske guidebog af samme navn, der henvender sig til dig, hvide menneske, der er i tvivl om, hvilket hvidt ben, du skal stå på i en kompleks verden.

”Jeg er som bekendt halvt sort, halvt hvid. Min sorte halvdel har uopfordret og helt for egen regning skrevet en bog til min hvide halvdel, da den fornemmede, at det kan være en ganske forvirrende tid at være hvid i. Der er mange, man skal tage hensyn til, ting man pludselig ikke må sige længere, og hvad bliver så egentlig det næste? Bogen er en guide til dem, som ønsker at kaste gamle, mølædte postkoloniale mønstre overbord (sidder oftest i skuldrene) og finde modet til at stikke den lille hvide fod ud i multikulørt farvand. Det er vist det, der kaldes fremtiden,” siger Anna Neye.

I foredraget giver Anna Neye dig gode råd til, hvordan du skal gebærde dig i en multikulturel verden, og indfører dig sjove og spændende emner som vores koloniale fortid, racehierarki, postkolonialisme og eksotisering. Og måske bliver der plads til at knibe en enkelt postkolonial meditationsøvelse eller to ind. Hvem ved? Men så skal I også opføre jer ordentligt.

Mere information om Anna Neye

 - 39,5 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Anna Neye holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

Kontakten har været meget positiv, venlig og imødekommende.

Sys Betina Harboe - Psykiatrisk Fagklub, Odense

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

”Jeg har været glad for kontakten til Forfatterforedrag. Venligt og kompetent personale.”

Ole Laursen - Esbjerg Kommunes Biblioteker, Kvaglund Bibliotek

"Hurtig og nem kommunikation helt frem til dagen."

Esther Wissels - Signatur Skolen, afd. Tjæreborg

”Vi har fået en god service og har været rigtig glade for det valg vi tog.”

Hanne Marie Hammer Hansen - Haderslev Kommune

”God service :-)”

Maria Winther - Ballerup Kommune

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere