35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Annette Birkmann

Forfatter, coach og rådgiver
Annette Birkmann er en humoristisk, indsigtsfuld og hudløs ærlig foredragsholder, der deler gavmildt ud af sin erfaring og viden om at blive mere robust og skabe reel forandring. Annette formår at formidle effektfulde værktøjer og teknikker, der er lige til at gå til, mens du bliver godt underholdt.

Som 31-årig sagde Annette Birkmann farvel til en karriere som advokat for at køre alene gennem Syd- og Nordamerika på motorcykel. Rejsen startede som praktikant på et motorcykelværksted i Buenos Aires, hvor hun købte sin allerførste motorcykel, og sluttede 15 måneder og 53.000 km senere i New York. Hun opdagede dog hurtigt, at selvom hendes ydre livsomstændigheder var totalt forandret, havde hun den samme slags frustrationer og problemer på rejsen som derhjemme. Det blev begyndelsen på en indre rejse for at finde sin indre robusthed og skabe reel og autentisk forandring.

Gennem årene har Annette omsat sine erfaringer og viden til simple, konkrete værktøjer, som hun deler gennem sine foredrag, coaching og rådgivning, og i 2016 udgav Informations Forlag Annettes bog ”Rejsen til mig”. Et af Annettes vigtigste budskaber er, at den mest direkte vej til robusthed og reel forandring ikke er gennem drastiske livsændringer, men ved bevidst at vælge hvordan man forholder sig til det, der sker.

Få stof til eftertanke ud over det sædvanlige med Annettes underholdende foredrag, der især egner sig til virksomheder, organisationer og kommuner.

Forespørg på foredrag med Annette Birkmann

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Annette Birkmann

ROBUSTHED

Der er kun ét udgangspunkt for dit liv: Lige nu og her. Det vil sige, at hvis du ikke føler dig robust, så er dét dit udgangspunkt lige nu. Desværre begår de fleste af os den fejl at tro, at følelsen af mangel på robusthed eller følelsen af usikkerhed er forkert, noget som ikke skal være der, eller noget vi liiige er nødt til at fikse, før vi kan handle og leve det liv, vi drømmer om.

Men det er ikke sandt.

I stedet for at bruge en stor del (og nogle gange størstedelen) af vores energi på at bekæmpe noget, som allerede er, kan vi lære at bruge det som et stærkt fundament for at genetablere kontakten til den robusthed og styrke, vi tror, vi mangler.

I foredraget vender Annette op og ned på vores udbredte overbevisninger om, hvad det vil sige at være robust og giver sit bud på, hvordan du kan bruge din usikkerhed som den direkte vej til den robusthed, du allerede rummer.

I foredraget lærer du:

at spotte, hvad der egentlig gør dig usikker,
at bruge et simpelt og effektivt værktøj til at håndtere udfordrende situationer og
at genetablere kontakten til den robusthed, du allerede rummer.

FORANDRING

Forandring er et livsvilkår. Alt i livet er i bevægelse og forandrer sig konstant. At skabe forandring handler derfor om at være robust og nærværende, så vi er i stand til klart at opfatte de situationer, vi befinder os i, i stedet for at være på autopilot. Det er nemlig ikke virkeligheden, men vores indbyggede autopilot, der er årsag til de samme uønskede frustrationer og problemer opstår igen og igen.
Autopiloten består af de tanker og overbevisninger, der farver vores individuelle opfattelse af virkeligheden, og som gør at vi handler på en bestemt (og ofte uhensigtsmæssig) måde. Så medmindre vi bliver bevidste om vores begrænsende og negative tanker og overbevisninger, vil vores forsøg på at skabe forandring have samme effekt, som en ny hat har på vores tanker.
I dette foredrag stiller jeg skarpt på autopiloten med underholdende eksempler fra mit eget liv og mine motorcykelrejser, der illustrerer, hvor galt det kan gå, når autopiloten er slået til.
I foredraget lærer du desuden:
• at spotte de tanker og overbevisninger, der ikke tjener dig
• at slå autopiloten fra
• at blive mere robust
• at handle autentisk og hensigtmæssigt og
• at skabe reel og vedvarende forandring.

Rejsen til mig

Med afsæt i sin bog Rejsen til mig stiller Annette Birkmann i dette foredrag spørgsmålstegn ved den måde, vi jagter glæden og friheden, og giver sit bud på, hvordan vi kan finde den – uanset hvor vi er, og hvad vi laver.

Med en god portion humor og selvironi giver Annette Birkmann dig en række simple, men effektive værktøjer til at bruge tilværelsens ubekvemme oplevelser til at finde det, du tror, du mangler. Du lærer bl.a. hvordan du finder afklaring gennem tvivl, undgår ensomhed ved at være alene og opnår dine mål ved at give slip på dem.

Mere information om Annette Birkmann

Referencer:

"Annette Birkmann leverer et underholdende, underfundigt og inspirerende foredrag, der handler om personlig udvikling, at se verden på en anderledes måde og mod. Mod til gøre det uventede, mod til at anerkende når det ikke går alligevel og mod til at være sig selv og stå ved sig selv. Jeg tror, de fleste kan tage noget med sig fra mødet med denne kloge kvinde – om ikke andet nyde hendes spændende historie om rejsen til og på motorcykel."
- Mathilde Meinertz, Konference- og mødebooker / Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Annette Birkmann holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”God service :-)”

Maria Winther - Ballerup Kommune

”Jeg synes vi har fået fin service. I har været lette at kontakte og har meldt hurtigt tilbage.
Jeg synes det er dejligt at vi kunne flytte foredraget fra lockout perioden til nu.”

Hanne Jensen - Kildegårdskolen, Herlev

"Vi var rigtig glade for den service vi fik af Forfatterforedrag, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi benytter jer. Tak for et kanon arrangement"

Kjeld Vang Lauritsen - Dolle A/S

”Servicen har fungeret upåklageligt.”

Lene Correll - Kirkens Korshærs Udviklings og Behandlings Center

”Perfekt. Meget overrasket over at jeg fik direkte linie til Grau som straks vendte tilbage. Fin fin kommunikation.”

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek

Hurtige og klare svar: stor ros!

Birthe Zimmermann, Alssundgymnasiet Sønderborg

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere