35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Annette Birkmann

Forfatter, coach og rådgiver
Annette Birkmann er en humoristisk, indsigtsfuld og hudløs ærlig foredragsholder, der deler gavmildt ud af sin erfaring og viden om at blive mere robust og skabe reel forandring. Annette formår at formidle effektfulde værktøjer og teknikker, der er lige til at gå til, mens du bliver godt underholdt.

Som 31-årig sagde Annette Birkmann farvel til en karriere som advokat for at køre alene gennem Syd- og Nordamerika på motorcykel. Rejsen startede som praktikant på et motorcykelværksted i Buenos Aires, hvor hun købte sin allerførste motorcykel, og sluttede 15 måneder og 53.000 km senere i New York. Hun opdagede dog hurtigt, at selvom hendes ydre livsomstændigheder var totalt forandret, havde hun den samme slags frustrationer og problemer på rejsen som derhjemme. Det blev begyndelsen på en indre rejse for at finde sin indre robusthed og skabe reel og autentisk forandring.

Gennem årene har Annette omsat sine erfaringer og viden til simple, konkrete værktøjer, som hun deler gennem sine foredrag, coaching og rådgivning, og i 2016 udgav Informations Forlag Annettes bog ”Rejsen til mig”. Et af Annettes vigtigste budskaber er, at den mest direkte vej til robusthed og reel forandring ikke er gennem drastiske livsændringer, men ved bevidst at vælge hvordan man forholder sig til det, der sker.

Få stof til eftertanke ud over det sædvanlige med Annettes underholdende foredrag, der især egner sig til virksomheder, organisationer og kommuner.

Forespørg på Annette Birkmann og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Annette Birkmann

ROBUSTHED

er er kun ét udgangspunkt for dit liv: Lige nu og her. Det vil sige, at hvis du ikke føler dig robust, så er dét dit udgangspunkt lige nu. Desværre begår de fleste af os den fejl at tro, at tvivl og uvished er forkert, noget som ikke skal være der, eller noget vi liiige er nødt til at fikse, før vi kan løse vores opgaver og håndtere de udfordringer, der opstår.

Men det er ikke sandt.

I stedet for at bruge en stor del (og nogle gange størstedelen) af vores energi på at bekæmpe noget, som allerede er, kan vi lære at bruge det til at se nye muligheder, træffe gode beslutninger og skabe bedre resultater.

I foredraget vender jeg op og ned på vores udbredte overbevisninger om, hvad det vil sige at være robust og giver mit bud på, hvordan du kan bruge din tvivl som den direkte vej til den robusthed, du allerede rummer.

I foredraget lærer du:

· at spotte, hvad der egentlig får dig til at tvivle

· at bevare roen i situationer, som normalt er kritiske for dig

· se nye muligheder og få modet til at handle på dem

· at blive mere robust i hverdagen.
Forspørg på dette foredrag

FORANDRING

Forandring er ikke noget vi skaber. Forandring er et livsvilkår. Dét, vi til gengæld er herre over, er den måde vi vælger at forholde os til dette vilkår på.

Når alt kommer til alt, er der kun én grund til, at vi brændende ønsker os forandring:

Fordi vi ikke vil være dér, hvor vi er.

Ikke forstået som det fysiske sted vi befinder os (selvom vi ofte heller ikke har lyst til at være dér), men som den indre tilstand, vi er i – en tilstand som under en samlebetegnelse kan kaldes ”ubehag”.

Men hvordan ville du have det, hvis du vidste, at det ubehag, du oplever, ikke er forkert, men faktisk er nødvendigt for at du kan handle hensigtsmæssigt og håndtere de udfordringer, du står overfor?

I foredraget belyser Annette Birkmann, hvordan vores forestillinger om forandring og modstand mod ubehag står i vejen for, at reel forandring kan ske, og du lærer bl.a. at bruge ubehaget, som det brændstof til at skabe resultater, det er.
Forspørg på dette foredrag

Rejsen til mig

Med udgangspunkt i sin bog Rejsen til mig stiller Annette Birkmann i dette foredrag spørgsmålstegn ved den måde, hvorpå vi jagter glæden og friheden, og giver sit bud på, hvordan vi kan finde den – uanset hvor vi er, og hvad vi laver.

Med en god portion humor og selvironi giver jeg Anette en række simple men effektive værktøjer til at bruge tilværelsens ubekvemme oplevelser til at finde det, du tror, du mangler. Du lærer bl.a. hvordan du finder afklaring gennem tvivl, undgår ensomhed ved at være alene og opnår dine mål ved at give slip på dem
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Annette Birkmann

Referencer:

"Annette Birkmann leverer et underholdende, underfundigt og inspirerende foredrag, der handler om personlig udvikling, at se verden på en anderledes måde og mod. Mod til gøre det uventede, mod til at anerkende når det ikke går alligevel og mod til at være sig selv og stå ved sig selv. Jeg tror, de fleste kan tage noget med sig fra mødet med denne kloge kvinde – om ikke andet nyde hendes spændende historie om rejsen til og på motorcykel."
- Mathilde Meinertz, Konference- og mødebooker / Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune

 

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere