35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Annika Lillelund Fauli

Cand.comm., skribent og forfatter.
Annika er uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitetscenter i 2006. I 2010 startede hun som selvstændig skribent og skriver bl.a. for en række danske blade og magasiner, hovedsageligt om emner såsom livsstil, sundhed samt om familierelateret stof. Annika har haft egen fast klumme hos Alt for Damerne og i Ekstrabladet, og hun har desuden været fast paneldeltager i Go’ Aften Danmarks diskussionspanel.
Annika er meget optaget af sammenbragte familier og har bl.a. etableret en ”papmor-gruppe” for papmødre. Hun lever selv i en velfungerende, sammenbragt familie med tre papbørn og er mor til to børn. Som professionel skribent beskæftiger Annika sig med flere aspekter af det moderne familieliv og parforhold. Det er blevet til en række artikler og klummer om emnet, og aktuelt også bogen ”Skilsmissens ABC.”

Forespørg på foredrag med Annika Lillelund Fauli

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Annika Lillelund Fauli

Hvordan er man gode forældre før, under og efter skilsmissen?

Lene Stephensen og Annika Lillelund Fauli er familiært forbundet. Og så alligevel ikke. Annika er gift med Lenes datters eks-mand, og med udgangspunkt i deres forskellige kompetencer – Lene som børnepsykolog og parterapeut og Annika som skribent – har de sammen skrevet bogen ”Skilsmissens ABC”, som udkom i februar 2016. Lyder det som et kringlet og moderne samarbejde? Ja, men det fungerer, og bogen er blevet godt modtaget blandt forældre og professionelle, som arbejder med forældre og børn i skilsmisser.

Når man som forældre bliver skilt, dukker mange bekymringer og tanker op. Det kan være spørgsmål som: Hvem flytter? Hvordan fortæller man det til børnene? Hvordan hjælper man sine børn, når man selv er i krise? Hvad med konflikterne? Hvornår er børnene klar til at møde en ny kæreste? Hvordan etablerer man en sammenbragt familie? Og hvad med jul? Og fødselsdag?
Det kan være svært at samarbejde og kommunikere ordentligt med eks-partneren midt i den skrøbelige tid, men den gode kommunikation er vigtig for børnene. Derfor dykker vi ned i nogle af de mest udbredte problemstillinger før, under og efter skilsmissen og giver gode råd til, hvordan man kommer igennem skilsmissen.

Annika og Lene giver i dette foredrag gode råd til, hvordan man som forælder kan komme igennem skilsmissen, så børnene skånes mest muligt. Foredraget vil være en blanding af Lenes erfaringer som psykolog og parterapeut krydret med begge kvinders erfaringer fra det virkelige liv. Der vil væge mulighed for at spørge til og kommentere på indholdet løbende i foredraget.
Foredraget er til alle, som enten privat eller professionelt er berørt af skilsmissen. Det kan være forældre, lærere, pædagogisk personale, bedsteforældre og alle, som har en ven eller veninde, der skal skilles. Selv bedsteforældre kan have gavn af at komme og lytte med.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Annika Lillelund Fauli holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Servicen har fungeret upåklageligt.”

Lene Correll - Kirkens Korshærs Udviklings og Behandlings Center

"Kontakten har været meget tilfredstillende og professionel, især var jeg glad for bekræftelse lige før aftalte dato"

Jørgen Skov Petersen - Håndværker og Industriforening Assens

"Virkelig god service. Fik med det samme svar på min forespørgsel og en god ramme om foredraget."

Rekha Larsen, Direktoratet for Kriminalforsorgen

"Dygtige, hjælpsomme og kompetente"

Anne-Grethe Rosted - Faxe Kommunes Biblioteker

"Professionel og på pletten"

Marianne Klöcker - Albertslund Kommune, Skoler og uddannelse

”En fin service med aftaler der kørte som på en snor.”

Carsten Gaulshøj - Udviklingscenter Esbjerg

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere