35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Astrid Haug

Kommunikationsekspert og forfatter. Foredrag om sociale medier og politik.
Astrid Haug er selvstændig rådgiver og hjælper virksomheder og organisationer med strategisk brug af sociale medier. Hun er formand for Dansk Kommunikationsforening, og har udgivet to bøger om sociale medier, ”Sig du kan li’ mig – indholdsstrategi for sociale medier” (2014) og "Lyt til elefanterne - digital kommunikation i praksis" (2009) med Anna Ebbesen.

Astrid er uddannet cand.mag. i medievidenskab, og har de sidste ti år arbejdet med den nyeste udvikling indenfor sociale medier og politisk kommunikation, herunder som community manager på Berlingske med ansvar for sociale medier på redaktionen, pressechef i Københavns Kommune og på Christiansborg, særlig rådgiver i Kulturministeriet samt som frivillig kampagnemedarbejder for Demokraternes præsidentkandidat John Kerry i 2004. Hun twitter som astridhaug.

Forespørg på foredrag med Astrid Haug

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Astrid Haug

Digitalisering og disruption

Fremtiden tilhører de frygtløse. Der bliver talt om digital disruption og eksponentiel vækst alle steder, men hvad betyder, når alle brancher bliver digitaliserede, og der dermed er teknologi i alt? Digitalisering er et spørgsmål om, hvordan vi griber verden an. Om vi frygtsomt overlader det til alle de andre at finde svarene og tage chancer. Eller om vi frygtløst kaster os ud i nye eventyr og finder de rette løsninger i de muligheder, som teknologien medfører.
Astrid Haug har i sin bog “Fremtiden tilhører de frygtløse – en guide til den digitale forretningsudvikling” undersøgt, hvordan vi som virksomhed, samfund og individer skal navigere i en verden, der bliver mere og mere digital.
I dette inspirerende og optimistisk foredrag forklarer Astrid Haug nogle af de nyeste tendenser inden for digitalisering, kommunikation og disruption, og giver jer samtidig gode råd til de mange forandringer. Og hun lader det ikke blive ved snakken. Foredraget giver lyst og mod til at kaste sig ud i alt det nye digitale. Tag med Astrid Haug på en tur ud i det digitale landskab, og bliv klogere på, hvordan i udvikler jeres forretning digitalt.

Får I nok ud af de sociale medier?

Sociale medier som Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter og YouTube er tidens digitale buzzwords. Men hvordan kan virksomheder og organisationer bedst anvende internettets mange muligheder? Danskerne netværker som aldrig før, mens mange virksomheder og organisationer endnu ikke udnytter nettets potentiale for bedre kunderelationer og medlemspleje optimalt. Med best practice-eksempler fortæller jeg, hvordan virksomheder og organisationer kan professionalisere deres digitale kommunikation og få meget mere ud af sociale medier. Det sker med udgangspunkt i der, hvor jeres organisation befinder sig netop nu.

Digitalt lederskab

Kan du som leder i dag ikke begå dig på sociale medier, bliver det meget svært at lede din forretning ind i fremtiden, som står i digitaliseringens tegn med virtual reality, kunstig intelligens, robotter og Internet og Things. Undgå at blive ramt af digital darwinisme ved at udfordre bekvemmeligheden og ved at være villig til at kannibalisere din egen forretning. Men bare rolig - med bare 5 minutters indsats om dagen kan du blive digital frontløber.

Sociale medier til rekruttering og employee advocacy

Flere og flere finder deres næste job og deres næste kollega via sociale medier. Hvordan kan jeres virksomhed gøre jer interessante på sociale medier, så kandidaterne står i kø for at arbejde for jer? Og hvordan kan jeres medarbejdere anvende sociale medier til at styrke deres faglige netværk og understøtte virksomhedens brug af sociale medier? Det professionelle og private smelter sammen på sociale medier, men det er samtidig vigtigt, at man som medarbejder føler sig tryg ved at begå sig professionelt – og privat – digitalt.

Hvor er vi på vej hen?

Medierne forandrer sig hastigt i disse år. Det kan være svært at følge med – den ene dag skal man være på Twitter, den næste dag skal man have en mobil-app, og så hører man, at Facebook stjæler ens data. Samtidig er meget stadig ved det gamle. Hvad er op og ned i medieudviklingen, og hvad gør det ved os som individer, ved samfundet og demokratiet?
Oplægget hjælper jer med at forstå mediebilledet af i dag og giver jer redskaber til at aflæse de nyeste tendenser.

Twitter og Facebook er det nye forsamlingshus

Sociale medier er i stigende grad stedet for den levende politiske debat. Politikerne debatterer ikke længere kun på TV eller i Folketingssalen, men er samtidig i gang på Twitter og Facebook, direkte med borgerne. De sociale medier bruges flittigt af politikerne til at breake nyheder eller lave krisehåndtering. Medierne har mistet deres monopol som gatekeepers og overdommere i den politiske debat. Hvad træder i stedet? Og hvad betyder det for borgernes og interessenters mulighed for at påvirke samtalen?

Styrk dit personlige brand online

Otte ud af ti danskere er på sociale medier, privat eller professionelt. De færreste har dog en klar idé om, hvordan deres personlige brand tager sig ud online og får dermed slet ikke nok ud af nettet. Ved at gøre sig klart, hvad man gerne vil opnå, kan man styrke sin tilstedeværelse på nettet i den rigtige retning. Det gælder, hvis man er i fast arbejde, på vej videre, ledig, eller interesseret i at blive en anerkendt stemme indenfor et bestemt område.

Mere information om Astrid Haug

Referencer:

"Jobindex var meget tilfredse med Astrids foredrag, det var meget relevant og meget up-to date, og lige hvad vi ønskede. Vi blev selv såvel som vores kunder klogere på de sociale medier, og hvad som er NOT, og hvad som er GO"
- Tina Ohm Laursen, Jobindex A/S 

”Astrid Haug er en levende og engageret formidler, som tydeligvis har både stor viden om og interesse for sit felt: de digitale medier.”
- Dorthe Hammerich, Københavns Biblioteker, Biblioteksudvikling

 - 22,8 KB

Astrid Haug - 88,8 KB

Astrid Haug - 112,1 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Astrid Haug holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

"Professionel og på pletten"

Marianne Klöcker - Albertslund Kommune, Skoler og uddannelse

”Kompetent og venlig behandling.”

Susanne Ulk - Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Faxe

”Servicen har fungeret upåklageligt.”

Lene Correll - Kirkens Korshærs Udviklings og Behandlings Center

Kontakten har været meget positiv, venlig og imødekommende.

Sys Betina Harboe - Psykiatrisk Fagklub, Odense

”Synes I har været dejlige at booke hos, der har været en god kommunikation med Michaël Bakkum.”

Hannah Karina Mikkelsen - Teatret Masken

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere