35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Bent Isager-Nielsen

Tidligere chef for rejseholdet, politiinspektør, forfatter og foredragsholder.
Politiinspektør Bent Isager-Nielsen er født 25. maj 1951 i Silkeborg og har gennem sin karriere været tilknyttet Rejseafdelingen/Rejseholdet, Frederiksberg Politi, Københavns Vestegns Politi,
Bagmandspolitiet og Nordsjællands Politi. Bent Isager har stået i spidsen for efterforskningen af utallige, ofte højt profilerede, kriminalsager foruden at have varetaget overordnede opgaver på såvel operativt som strategisk niveau inden for ledelse, kommunikation, formidling og organisationsudvikling.
Bent Isager optræder hyppigt i medierne, dels i forhold til konkrete sager, dels som ekspert og kommentator i forhold til overordnede emner inden for mange aspekter af politiarbejde, især efterforskning. Udover sit arbejde i politiet, er Bent Isager forfatter til de populære bøger "Man jager et bæst og fanger et menneske" og "Efterforskerne". Han er også en populær og dygtig foredragsholder.

Forespørg på foredrag med Bent Isager-Nielsen

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Bent Isager-Nielsen

Forbrydelsens verden

Et foredrag med Bent Isager-Nielsen vil bringe dig ind i forbrydelsens verden, hvor du vil få indblik i det ofte kolossale og minutiøse arbejde, som efterforskning består af. Med baggrund i sine to bøger: "Man Jager et Bæst og Fanger et Menneske" og "Efterforskerne" fortæller han medlevende om sin karriere, og uddyber i foredraget motiverne bag forbrydelserne, hvor kunsten ofte er at sætte sig ind i gerningsmandens tankegang og bevæggrund for handlemåde.

Bent fortæller om sin karriere – både som politiinspektør, efterforskningschef og tidligere drabschef i Rejseholdet. Han beretter om sit samarbejde med FBI, Scotland Yard og det canadiske politi. Bent har også studeret seriemordere og serievoldtægtsforbrydere, og giver i sit foredrag eksempler på spændende danske sager. Han vil yderligere fortælle om betydningen af dna i efterforskningsarbejde, hvor han har været en af drivkrafterne bag etableringen af dna-registret i Danmark – også her kommer han med spændende eksempler fra virkelighedens verden. Han fortæller også om politireformen, som blev gennemført i 2007. Den betød store ændringer for politiet, men også for brugerne af politiets ydelser – landets borgere. Bent fortæller på en levende og interessant måde om baggrunden for den store reform af politiet, og giver på baggrund af sine mere end 40 år i politiet spændende eksempler på sager, der illustrerer nødvendigheden af, hvorfor politiet måtte ændre sig på en lang række områder, og hvad disse ændringer har betydet.

Bent kommer også i sit foredrag ind på ondskab og fascinationen af det onde - en fascination, der langt hen ad vejen er grund til, at krimigenren i form bøger, tv-serier og film om drab og opklaringen af drab er så populære. Han sætter også et fundamentalt spørgsmål til debat, nemlig om der er nogle mennesker, der bare ER onde, eller om det onde nogle gange kommer fra den mest uventede kant? Han kommer også ind på, at der er forbløffende få gerningsmænd til drab og anden meget alvorlig kriminalitet, som er sindssyge - selv om det, de har gjort, virker sindssygt på almindelige mennesker. Derfor får langt de fleste drabsmænd langvarige fængselsstraffe eller fængsel på livstid – ikke en behandlingsdom.

Foredraget kan tilrettelægges så enkelte aspekter fremhæves og uddybes yderligere.

Mere information om Bent Isager-Nielsen

Referencer:

"Det var første gang Bent Isager-Nielsen var ude at holde foredrag med sine medforfattere Niels Lynnerup og Hans Petter Hougen til bogen "efterforskerne". Det fungerede rigtigt godt. Der var en rigtig god dynamik imellem de tre og de havde hver deres ekspertise at byde ind med. Alt i alt en forrygende aften."
- Dicte Madsen, Det Kongelige Bibliotek/KUBIS 

”Han fik megen ros af tilhørerene og gav sig tid til at tale med folk. Også ros fra bestyrelsen.”
- Mette Jensen, Brancheklubben af akademimerkonomer i HK Sjælland

"Vi er meget tilfredse. 130 medlemmer fra Ældre Sagen i Haslev har lyttet intenst til Bent Isager-Nielsens foredrag. Bents menneskesyn og humoristiske fortællerevne, levede op til alles forventninger. Flere kom for at takke og det var det bedste foredrag Ældre Sagen har haft.Vi ønsker, at der er mange som hører ham og vi giver den varmeste anbefaling"
- Irene, Ældre Sagen

Bent Isager-Nielsen - 31,9 KB

Bent Isager-Nielsen - 60,7 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Bent Isager-Nielsen holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Fin service.”

Christian Johansen - HK

”God service. Der var hurtig svar på mine mails og fleksibilitet ift. aftalerne omkring kontrakten”

Vinni Vanting Johansen - Lundby Samråd

”I var meget kvikke til at foreslå, beskrive og udvælge et alternativ til Nils Villemoes. Det var et godt alternativ.”

Dorthe Sørig - Ungiaarhus Fritidscenter Randersvej

"Jeg vil også rose forfatterforedrag for deres service i forbindelse med aftaler vedrørende foredraget - alt klappede og foregik på en rolig måde."

Esther Sørensen, Menighedsråd ved Allesø Næsbyhoved Broby Sogn

”Kontakten har været helt perfekt.”

Johnny Simonsen - Frederiksværk Gymnasium og HF

”Intet at påtale. Alt fungerede perfekt.”

Peter Roslev - Karlslunde Idræts Forening

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere