35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Christian Bøving

Læge og orlogskaptajn, skibslæge på Kongeskibet
Christian Bøving (1974) er uddannet speciallæge i almen medicin og SAR (Search And Rescue). Han er desuden orlogskaptajn i den danske flåde.

I 2009 blev Christian uddannet som officer fra Jægersborg Kaserne, og tjente efterfølgende som læge i Afghanistan, Kosovo samt sejlende tjeneste med inspektionsskibene i Nordatlanten. Herudover har Christian været afdelingslæge for Frømandskorpset.

For tiden har Christian Bøving ansvaret for Kongeskibet Dannebrog, hvor han udover kongefamiliens trivsel og sundhed også ansvar for de værnepligtige, sergenterne og officererne, som er med om bord. Han skal udover tryghed og god stemning for alle, også sørge for at skibets hygiejnemæssige standarder bliver overholdt.

Når Christian ikke er til søs med Kongeskibet Dannebrog arbejder han freelance for Falck Lægehuse og er tilknytning til Syd-og Sønderjyllands politi, og er teamlæge for Esbjerg Energy Ishockey.

Han har desuden været aktuel i Go´morgen Danmark som lægefaglig ekspert og laver børneprogrammet “Bidt, Brændt og Stukket” med Sebastian Klein.

Forespørg på Christian Bøving og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Christian Bøving

Et lægeliv på kanten

I dette ærlige og humoristiske foredrag “lægeliv på kanten" fortæller Christian Bøving om sin vej gennem systemerne og frem til hvor han er i dag. Fra opvæksten i et voldelig hjem og konsekvenserne heraf, til beslutningen om at finde sin egen vej til en karriere som læge og officer.

Foredraget giver et godt indblik i den lægefaglige verden, både civilt, som udsendt i international tjeneste, og på havet.

Christian går tæt på og rammer folk lige i hjertet. Der er masser af humor og selvironi blandet op med en god cocktail af dødelig alvor. Der vil være masser af stof til eftertanke, selvransagelse og et "wake up call” til alle om, at værdsætte det vi har, samt de mennesker vi omgås i hverdagen. Nøgleordene er ifølge Christian nærvær, tillid, respekt og anerkendelse og humor.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Christian Bøving

Referencer: 

"Vi havde tilmeldt 133 medlemmer,og der var enighed om at det var noget af det bedste foredrag vi har haft. Christian er en empatisk, spændende, sjov, inddragende og medrivende foredragsholder. Forstod hurtigt at få "tag" i vores publikum som er 60+ kvinder."
- Tove Sørensen, Aktive Kvinder Esbjerg

 

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere