35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Christopher Schmitz

Coach og rusmiddelekspert. Foredrag om hash og misbrug.
Christopher Schmitz ejer og driver firmaet Komphash – Navigation i hashmisbrug!, hvor han hjælper personer med hashmisbrug tilbage til at normalt og fuldt funktionsdygtigt liv. Christopher coacher desuden forældre i, hvordan de kan afvikle deres barns hashmisbrug, og uddanner professionelle i, hvordan de kan møde unge hashrygere på en konstruktiv måde.

Christopher er uddannet i bl.a. kognitiv terapi, og har 15 års erfaring indenfor misbrugsområdet. Han har indenfor de senere år markeret sig som rusmiddelekspert gennem aktiv deltagelse i den offentlige debat om hash og legalisering og senest med udgivelsen af bogen ”Forælder Til Hashryger”, som er en selvhjælpsbog til forældre, der har en ung i familien, der ryger hash.

Christopher tager i hans tilgang til hash udgangspunkt i evidens på området, og er af den opfattelse, at hashmisbrug kræver kognitiv genoptræning. Han har gennem årene afholdt mange foredrag, der er kendt for at være lige på og involverende.

Christian tilbyder forskellige typer af foredrag til blandt andet skoler. Ens for foredragene er, at der er tale om dialogforedrag, der inddrager og engagerer publikum.

Forespørg på foredrag med Christopher Schmitz

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Christopher Schmitz

7 effektive tips + de to hemmelige der virker i dialogen med hashrygeren

Hvordan trænger man igennem til hashrygeren?

Mange professionelle, der møder hashrygere som en del af deres arbejde, er udfordret på at fastholde en dialog og trænge igennem til hashrygeren. Det vanskelige er at komme ”under radaren” og etablere en alliance med hashrygeren, der gør det muligt at få en dialog, der gør en forskel. Hvis det endelig lykkes at få en dialog, opleves det ofte som ”at slå i en dyne” – argumenterne gør ingen forskel. Resultatet er, at hashrygeren ufortrødent ryger videre, og vi der skal ændre det, bliver mere og mere frustreret.

Men. Der er gode og effektive erfaringer med hvordan, du kommer under radaren og skaber en erkendelse om det problematiske i at ryge hash.

I dette foredrag får du de 7 effektive tips, der vil ændre dine fremtidige samtaler med hashrygere. Din frustration vil blive til begejstring, og du vil glæde dig til at møde den næste hashryger og gøre den samme forskel!

De 7 tips er lige til og kan benyttes med det samme. Som bonus får du de to hemmelige tips, som stort set ingen bruger, men som skaber motivation hos selv de mest umotiverede.

Oplægsholder er hashmisbrugsekspert Christopher Schmitz, der har arbejdet med at afvikle hashmisbrug siden 2004. Han er tovholder på Netværk af Danske Cannabis Behandlere og uddanner hashmisbrugsbehandlere.

3 skridt til at undgå at din søn eller datter havner i et hashmisbrug

Hvad kan du gøre som forælder?

Mange forældre har stået i situationen, hvor deres søn eller datter ryger hash og oplevet magteløsheden i ikke at kunne ændre det. For ikke at havne i den situation er der 3 effektive skridt, du kan tage.

Men. Du skal tage dem nu. Inden din søn eller datter begynder at ryge. Ofte opdager forældre misbruget for sent, og det betyder, at det har stået på i nogen tid. Derfor giver dette foredrag dig også konkrete anvisninger på de ting, du skal gøre for at opdage det i tide. Hvis du deltager i dette foredrag, er du optimalt forberedt, og du kan med ro sige til dig selv, at jeg har gjort, hvad jeg kunne.

Oplægsholder er Christopher Schmitz, forfatter til bogen ”Forælder Til Hashryger”, der giver læseren konkrete praksiserfaringer på hvad-virker fra forældre.

10 facts om konsekvenserne af legaliseringen af hash

Hvilke erfaringer er der fra de steder i verden, hvor hash er blevet legaliseret?

Det ene øjeblik hører vi, at erfaringerne er negative. Det næste øjeblik, at de er positive. Hvad kan du stole på? Hvordan kan du effektivt sortere blandt utroværdige og troværdige kilder til de informationer, du hører om konsekvenserne af legalisering.

I dette oplæg gennemgås konsekvenserne. Fra troværdige kilder. Som de er. Som bonus får du et kompendium på det, forskerne er enige om.

Oplægsholder er Christopher Schmitz, der har arbejdet med hashmisbrugsbehandling siden 2004. Han har kontakt til folk indenfor forskningen og har således direkte adgang til kilderne.

Foredrag for elever: Myter og misforståelser om hash

Hver fjerde dreng i 9. klasse har prøvet at ryge hash!

"Hash er en naturlig, uskadelig plante", og "hash er ikke farligere end alkohol"…. dette er blot et par af de misforståelser, som mange unge har om hashrygning, og som dette dialogforedrag belyser med udgangspunkt i evidens, leveret på en let og tilgængelig måde.

Herudover vil foredraget komme ind på de kort- og langsigtede problemer, der er forbundet med hashrygning, herunder risikoen for hashpsykoser og skizofreni.

Foredrag for lærere: Sådan får du en endnu bedre dialog med elever, der ryger hash

Hashrygning blandt elever er ikke blot en realitet - det er også en ressourcekrævende udfordring, der ofte afstedkommer mistet fokus og indlæring i undervisningen.

Når mere end hver 10. dreng og hver 20. pige i 9. klasse ryger regelmæssigt, sætter det sine spor i den daglige undervisning. I dette dialogforedrag får du konkrete værktøjer til dialogen med eleven der ryger hash og skaber en forandring.

Foredrag for forældre: 3 skridt: Sådan undgår du, at dit barn havner i et hashmisbrug

Mange forældre har stået i situationen, hvor deres søn eller datter ryger hash og oplevet den magteløshed, det er ikke at kunne ændre det. For ikke at havne i den situation er der tre effektive skridt, du som forælder kan tage.

Dette dialogforedrag giver dig konkrete anvisninger på de ting, du skal gøre for at opdage et hashmisbrug i tide, således at du er optimalt forberedt, og du med ro kan sige til dig selv, at du har gjort, hvad du kunne.

Dialogforedraget giver dig også værktøjer til, hvad du som forælder kan gøre for at forberedre dialogen med din søn eller datter, der allerede ryger hash - og derigennem forebygge, at den dårlige dialog skubber Jer længere væk fra hinanden.

Mere information om Christopher Schmitz

Christopher Schmitz - 213,8 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Christopher Schmitz holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Kontakten har været meget tilfredstillende og professionel, især var jeg glad for bekræftelse lige før aftalte dato"

Jørgen Skov Petersen - Håndværker og Industriforening Assens

”Kontakten har været helt perfekt.”

Johnny Simonsen - Frederiksværk Gymnasium og HF

”God service. Der var hurtig svar på mine mails og fleksibilitet ift. aftalerne omkring kontrakten”

Vinni Vanting Johansen - Lundby Samråd

”Fin service.”

Christian Johansen - HK

"Fin service undervejs og styr på tingene."

Sarah Skøtt - Crisplant

”Servicen har fungeret upåklageligt.”

Lene Correll - Kirkens Korshærs Udviklings og Behandlings Center

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere