35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Daisy Løvendahl

Personlig rådgiver og foredragsholder. Foredrag om kærlighed, familie og karriere.
Daisy holder foredrag, der gør publikum klogere på, hvorfor det giver god mening at have både en karriere og et rigt personligt liv. Hendes ambition som foredragsholder er at gøre op med mantraet om, at kravene fra ens karriere står i modsætning til det personlige liv. Der er faktisk mange gode ting at vinde ved at have et liv med både karriere, familie og kærlighed. Dybest set oplever hun skellet mellem arbejdsliv og privatliv som forældet, og hun vil med sine foredrag sætte fokus på, hvorfor det giver mindre stress og bedre performance at have et helt liv, som man elsker. Fremtidens arbejdsmarked er et, hvor man skal kunne håndtere friheden til selv at fastsætte sin arbejdstid og at kunne arbejde alle steder fra. Det kræver mennesker, som kan forvalte friheden og formå at vælge alt det vigtigste til i livet således, at de kan nyde fordelene ved at have både en karriere, de er engageret i, og nære relationer som trives.

Daisy har siden 2010 drevet sin egen virksomhed som personlig rådgiver. Gennem samtaler assisterer hun dedikerede mennesker med at mestre kærlighed, familie og karriere. Daisy har desuden skrevet bogen ”Lev - kunsten at mestre både kærlighed, familie og karriere”, som belyser det at leve et lykkeligere og mere meningsfuldt liv.

Hendes baggrund er en kandidatgrad i filosofi og kommunikation samt certificering i coaching og styrkebaseret udvikling. Hun arbejder også med fotografiet som udtryksform, og har indtil nu haft 14 kunstudstillinger.

Forespørg på foredrag med Daisy Løvendahl

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Daisy Løvendahl

Brug dine styrker i arbejdslivet og få mere glæde og bedre resultater

Det lyder måske for godt til at være sandt, men dette foredrag stiller skarpt på, hvordan man ved at bruge sine styrker kan øge både ens egen og andres performance samtidigt med, at arbejdsglæden bliver større.
Foredraget giver konkrete tilgange til, hvordan man kan forstå sine egne og andres styrker. Der inddrages ny viden om positiv psykologi samt store tanker fra eksistensfilosofien. Når man går fra foredraget, har man både fået nogle perspektiver på, hvorfor performance på jobbet hænger uløseligt sammen med følelsen af at mestre livet generelt, og man tager også mærkbare råd med, som kan bruges fra samme dag i arbejdslivet.
Foredraget inviterer til at deltagerne også kommer aktivt på banen. Det er ideelt til teamudvikling og som et både seriøst og sjovt indslag på en dag med fokus på trivsel, motivation og arbejdsglæde.

Den moderne udfordring

Vi lever i en tid, hvor vi er mere frie end nogensinde før, men samtidigt skal vi mestre den frihed. Vi skal hver dag navigere i en travl verden, hvor tid er den mest knappe ressource. Vi skal træffe 700 valg, og vi skal gøre det i en hverdag, hvor der ikke er 10 minutters pause.
Det moderne liv med to forældre på arbejdsmarkedet, muligheden for at vælge parforholdet fra, skilsmisse i hver anden familie og et grænseløst arbejdsmarked, hvor man kan arbejde hele tiden, fordi man har en computer i hånden, kræver stor bevidsthed og modet til at handle ud fra egne værdier.
Dette foredrag handler om at forebygge stress, skabe glæde og passe på de nærmeste relationer. Hvis man som arbejdsgiver vil tiltrække dygtige mennesker og undgå at bruge store summer på sygemeldinger, så skal man støtte medarbejderne i at navigere i den moderne udfordring. Stress er blevet en folkesygdom, men det kan forebygges ved at se på alle aspekter af livet og holde op med at skelne mellem arbejdsliv og privatliv. Der er et liv,og der er fantastiske muligheder for at få det hele, Hvis man ved hvordan og tør tænke lidt ud af boksen.

Under dette foredrag fortæller Daisy Løvendahl med varme, humor og indlevelse om, hvordan man kan trives i det moderne liv. Hun giver ikke deltagerne flere timer med hjem på flaske, men hun giver værktøjerne til at skabe mere tid til det vigtigste og styrke effektiviteten på arbejdet samtidigt. Der bliver både plads til grin, eftertanke og alvor. Alle går fra foredraget med flere mærkbare råd, som de kan bruge i deres hverdag.

Mentalt velvære - Nøglen til mere overskud og større trivsel

Vi lever i en tid, hvor mange kan arbejde alle steder fra, og hvor arbejdsmarkedet for hver dag der går, bliver mere og mere grænseløst. Samtidigt bliver halvdelen af alle par skilt, og stress er en af se lidelser, som hvert år rammer flest mennesker.
Betyder det, at vi er kommet i en helt gal retning, eller er der grund til at tro på fremtiden? Daisy mener, der er god grund til at tro på fremtiden, men det kræver et fokus på mental velvære.
Vi skal i højere grad end nogensinde før skabe vores liv. En opgave der er både fantastisk og skræmmende. Fantastisk når man formår at bruge friheden til at skabe et liv man nyder. Skræmmende når man drukner i en hverdag, der føles som et hamsterhjul.
I dette foredrag videregiver Daisy Løvendahl viden om, hvad der skaber optimal trivsel i både privat og arbejdslivet. Hun forklarer, hvorfor mentalt velvære er nøglen til et liv, der fungerer på alle planer gennem teori og konkrete eksempler. Alle går fra foredraget godt underholdt og med mærkbare råd, som de kan tage med sig og bruge dagen efter.

LEV - Derfor skal du have både kærlighed, familie og karriere

Ville du ønske, at din karriere og dit personlige liv supplerede hinanden? At du kunne begge dele uden dårlig samvittighed og pres? Så er dette foredrag til dig. Her får du argumenterne for, hvorfor det giver mening at have både en karriere, en partner og en familie.
Efter foredraget vil det være helt klart, at det faktisk er i arbejdspladsen interesse at give medarbejdere rum til at have et velfungerende familieliv. Ligesom det vil være indlysende, hvorfor det at have en karriere, som man er engageret i, også er en kilde til gode ting i ens liv med familie og venner.

Du får gode eksempler fra Daisy Løvendahls samtalerum på, hvordan andre har indrettet et travlt liv med både familie og karriere samt en guide med konkrete tilgange, der viser, hvordan du kan mestre livskunsten og træffe modige valg, som giver mere lykke ved, at man udlever sig selv i alle dine centrale livsområder.

Foredraget er baseret på bogen "LEV – kunsten at mestre både kærlighed, familie og karriere", der gør store tanker om at leve et lykkeligere og mere meningsfuldt liv let tilgængelige for travle mennesker, der jonglerer karriere, familie og parforhold.

ELSK - Vælg kærligheden til i et travlt liv

Et foredrag om, hvorfor du skal vælge dit parforhold til, og hvordan du får både et hedt intimt liv, en familie der trives og en stærk kærlighed.

Kærligheden lever, og der er god grund til at tro på parforholdet i den moderne verden. I en tid hvor mange erklærer det traditionelle parforholdet for dødt eller alvorligt truet, peger Daisy Løvendahl i en anden retning. I en verden med radikale forandringer og et højt tempo har vi mere end nogensinde brug for tætte, livslange forhold. Spørgsmålet for nutidens par er ikke, om de kan gå fra hinanden, men hvorfor de skal vælge at blive. I foredraget stiller forfatter og personlig rådgiver Daisy Løvendahl skarpt på det moderne parforholds største udfordringer og muligheder. Hun sætter parforholdet ind i en større sammenhæng og viser, at det ikke bare er os, der ikke magter kærligheden, men parforholdet der har fået nye vilkår og udfordringer.

Foredraget spænder fra de store spørgsmål til konkrete bud på, hvordan vi styrker kærligheden og parforholdet. Foredraget varer 1,5 time og kan suppleres med en workshop, hvor deltagerne får mulighed for at tale sammen og får konkrete værktøjer med hjem.

Mere information om Daisy Løvendahl

Referencer:

“At lytte til Daisy er tankevækkende, sjovt, bevægende og spark-i-røven inspirerende! Hun kan forklare og udfordre, så du ser tingene på en ny måde, og stiller uhyggeligt skarpt og er støttende og opmuntrende på samme tid.”
- Nina Kierbye, Business Analyst

”Som oplægsholder er Daisy nærværende og udfordrende. Deltagerne nøjes ikke blot med at lytte, men inddrages aktivt gennem spørgsmål og udfordringer. Daisy er en person, der sætter spørgsmålstegn samt hjælper med at finde de redskaber, der skal til for, at man kan tænke og mærke efter hvad, der er bedst i den enkelte situation. Til Sociologisk Karrieredag 2011 huskede hun os på, at kærlighed og kreativitet er vigtige redskaber både som sociologer og som mennesker.”
- Laila Mørk Lildballe, Sociologisk Alumneforening


Daisy Løvendahl - 23,5 KB

 - 32,1 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Daisy Løvendahl holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

Hurtige og klare svar: stor ros!

Birthe Zimmermann, Alssundgymnasiet Sønderborg

"Vi var rigtig glade for den service vi fik af Forfatterforedrag, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi benytter jer. Tak for et kanon arrangement"

Kjeld Vang Lauritsen - Dolle A/S

”Jeg synes vi har fået fin service. I har været lette at kontakte og har meldt hurtigt tilbage.
Jeg synes det er dejligt at vi kunne flytte foredraget fra lockout perioden til nu.”

Hanne Jensen - Kildegårdskolen, Herlev

”God service :-)”

Maria Winther - Ballerup Kommune

”Fungerede fint - stor hjælpsomhed”

Beate Storm - HvidovreBibliotekerne

”Jeg er tilfreds med den måde service der har været ifm. med arrangering af foredraget, nemt og let at få arrangeret, uden problemer.”

Preben Schunck - Københavns Fængsler - Afdeling 1

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere