35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Dennis Knudsen

Frisør, make-up artist og foredragsholder. Foredrag om eget liv.
Du har nu mulighed for at booke frisøren og makeupartisten Dennis Knudsen til et arrangement med masser af inspiration til både din indre og din ydre skønhed. Udover at Dennis de sidste 25 år har arbejdet som frisør og makeupartist for de fleste danske celebrities og massere af store internationale stjerner, er han også tredobbelt Ironman, og har deltaget i adskillige TV-programmer.

Dennis har bl.a. udgivet bogen: ”Jeg dør kun én gang”, som er en selvbiografi om frisørens eget liv på godt og ondt - lige fra livet på røde løbere til på grænsen til selvmord.

Forespørg på foredrag med Dennis Knudsen

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Dennis Knudsen

Sæt dig et mål og nå det!

I dette foredrag fortæller Dennis Knudsen om hans store erfaring med at sætte nogle mål for sig selv, som kan synes uopnåelige, og som kræver fokus og en viljestyrke langt udover det sædvanlige. Udover masser af tips og ideer til din ydre skønhed, vil han under showet også komme ind på, hvad det betyder, at man mentalt sætter sig nogle mål, og giver det prioritet i ens liv. Dennis er overbevist om, at ALLE kan finde en styrke i sig selv og nå de mål, man sætter sig! Publikum kan se frem til et show, som vil give masser af inspiration på både det ydre og det indre plan – du vil få et hårdt, men kærligt skub udover rampen – og du vil gå derfra med en tro på, at det som før virkede uopnåeligt, alligevel er inden for rækkevidde – hvad enten det er personligt eller for din virksomhed.

Efter showet har deltagerne mulighed for at stille spørgsmål, og hvis det ønskes kan der være salg af Dennis Knudsens Professional Hair Care produkter samt kosmetikserien INK by Dennis Knudsen. Foredraget varer ca. 2½ time inkl. pause.

Underholdende og inspirerende styling show

I dette foredrag leverer Dennis Knudsen masser af professionelle skønheds tips, krydret med anekdoter fra hans lange karriere i skønhedsbranchen. Alt sammen fortalt med en god portion dansk jordforbindelse. I kan se frem til mange smil og et godt grin. Publikum vil undervejs deltage aktivt i showet som modeller, og Dennis vil demonstrere, hvordan man på en enkel måde og med få remedier kan få et flot hverdagslook eller et forrygende festlook.

Efter showet har deltagerne mulighed for at stille spørgsmål, og hvis det ønskes kan der være salg af Dennis Knudsen Professional Hair Care produkter samt kosmetikserien INK by Dennis Knudsen. Foredraget varer ca. 2½ time inkl. pause.

Mere information om Dennis Knudsen

Dennis Knudsen - 207,2 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Dennis Knudsen holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Jeg vil også rose forfatterforedrag for deres service i forbindelse med aftaler vedrørende foredraget - alt klappede og foregik på en rolig måde."

Esther Sørensen, Menighedsråd ved Allesø Næsbyhoved Broby Sogn

"God service hele vejen igennem."

Jonna Hollensen, Business College Syd

”Servicen har fungeret upåklageligt.”

Lene Correll - Kirkens Korshærs Udviklings og Behandlings Center

”En fin service med aftaler der kørte som på en snor.”

Carsten Gaulshøj - Udviklingscenter Esbjerg

"Kontakten har været meget tilfredstillende og professionel, især var jeg glad for bekræftelse lige før aftalte dato"

Jørgen Skov Petersen - Håndværker og Industriforening Assens

”Der har været en god kommunikation på mail, hurtige tilbagemeldinger og intet negativt fra min side at sige omkring denne.”

Beatrice Jørgensen

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere