35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Dy Plambeck

Forfatter og foredragsholder. Foredrag om forfatterskab.
Dy Plambeck er uddannet fra Forfatterskolen, og har udgivet tekster i forskellige antologier og tidsskrifter. Hun fik for alvor sit gennembrud som forfatter med digtsamlingen ”Buresø-fortællinger” i 2005, som medførte, at hun fik tildelt Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik og Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendium i 2006.

Dy er blevet karakteriseret som én af den nye generations mest talentfulde og originale forfatter. Med sin bog nummer to, romanen ”Texas’ rose” (2008), slog hun for alvor sit navn fast som forfatter, hvilket også kommer til udtryk i de mange priser, som hun sidenhen har modtaget.

Forespørg på foredrag med Dy Plambeck

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Dy Plambeck

Mit forfatterskab

I dette foredrag fortæller Dy Plambeck om sit forfatterskab med udgangspunkt i de seneste udgivelser - heriblandt "Mikael", "Os fra Blomsterkvarteret. Den dag vi kom ind i Cykel Ursulas have" m.fl.

Efter foredraget vil der være mulighed for spørgsmål.

Gudfar

Med udgangspunkt i sin anmelderroste roman "Gudfar" tager Dy Plambeck emner som fællesskab og ensomhed, oprør og opgør under lup i fortællingen om mureren og bikeren Uffe, der får en kristen åbenbaring på et motorcykeltræf. Skal man kunne køre på motorcykel og kaste med brosten for at skrive en oprørsroman? Hvordan slipper man ud af ensomheden? Og hvad vil det sige at leve sit liv?

Dy Plambeck fortæller fra utraditionelle og humoristiske vinkler om arbejdet med "Gudfar", om festgale bikere, fordrukne landsforrædere, kæmpende autonome, sin egen tid i Ungdomshuset i 90’erne, inspiration, skriveproces og sin kringlede vej til at blive forfatter.

Mere information om Dy Plambeck

Referencer: 

”Dy Plambeck skriver pissegodt!”
- Bjørn Bredal 7. maj i Politiken

Godt bud på årets roman!
- Frank Sebastian Hansen 8. maj i Ekstra Bladet

”Dy Plambecks roman Gudfar er en forrygende fortælling. Dy Plambeck har en helt særlig sans for det enorme overskud af besynderlige og rørende fortællinger. Det er 176 sider, som i den grad efterlader læseren med lyst til mere!”
- Mai Misfeldt 6. maj i Berlingske Tidende

”En yderst velskreven bog. Fuld af nerve og stilistisk intensitet, pakket tæt med sansninger og fakta, konkret, direkte og frem for alt kærlig. Kærlig i sin fordomsfrie og rummelige menneskeskildring.”
- Erik-Skyum-Nielsen 6. maj i Information

“Det er næsten for godt til at være sandt. Det er så ømt skrevet, det er så rørende på den gode måde og så overraskende, at jeg ikke har læst noget lignende i lang, lang tid. Romanen er portrætkunst af fineste karat.”
- Lars Handesten 6. maj i Kristeligt Dagblad

“Dy Plambeck kan skrive med en blanding af poesi, humor og præcision, så sætningerne sætter sig som snapshots i bevidstheden.”
- Johanne Mygind 6. maj i Weekendavisen

“Plambecks beskrivelse af rockermiljøets love og regler og interne samvær er skarp og præcis, men også som så meget i denne roman underdrevet og kærligt-ironisk. Hun balancerer sprogligt fint mellem alvor og skælmeri.”
- Jens Henneberg 6. maj i Nordjyske Stiftstidende

”Dy Plambecks roman er en fornøjelse at læse. Dels fordi der er mange præcise beskrivelser. Dels fordi den fortæller en rammende historie. Det er til at blive i helt godt humør af.”
- Erik Svendsen 5. Maj i Jyllandsposten

 - 41,8 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Dy Plambeck holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Vi er meget tilfredse og vil gerne benytte jer en anden gang."

Maria Lindahl Strøm - Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

”Fin service i uformel tone.”

Jane Sommer Christensen - Erhvervskvinder.dk

”Jeg er tilfreds med den måde service der har været ifm. med arrangering af foredraget, nemt og let at få arrangeret, uden problemer.”

Preben Schunck - Københavns Fængsler - Afdeling 1

”Jeg synes vi har fået fin service. I har været lette at kontakte og har meldt hurtigt tilbage.
Jeg synes det er dejligt at vi kunne flytte foredraget fra lockout perioden til nu.”

Hanne Jensen - Kildegårdskolen, Herlev

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

”Kompetent og venlig behandling.”

Susanne Ulk - Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Faxe

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere