35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Inger Wolf

Krimiforfatter, selvstændig og foredragsholder. Foredrag om eget forfatterskab og det gode liv.
Inger Wolf er uddannet BA i engelsk, og har i mange år arbejdet som freelance oversætter og kriminalforfatter. Hun debuterede i 2000 med romanen ”Sidespring”, som er en moderne og ærlig bog om nutidskvinden.

I 2006 udkom kriminalromanen ”Sort Sensommer” som den første i en serie. Romanen modtog Kriminalakademiets debutantpris, og er solgt til udgivelse i Holland, Tyskland, Norge og Spanien. Sidenhen har hun bl.a. udgivet "Det perfekte sted at dø", "Under en sort himmel" og "Ondt vand".

Inger holder foredrag om kriminallitteratur, eget forfatterskab og hendes personlige og professionelle liv.

Forespørg på foredrag med Inger Wolf

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Inger Wolf

Ondskaben som inspiration

Et foredrag der går bag om tilblivelsen af en serie af kriminalromaner. I foredraget fortæller Inger Wolf om bøgernes vej fra ide til udgivelse, om menneskets skyggesider og psykopatier som drivkraften bag skabelsen af en kriminalroman, og om hvad det betyder for hende personligt at udforske mørkets kræfter. Undervejs beskriver hun desuden sin grundige research af politiets og retsmedicineres metoder, nyere forskning, skabelsen af sine to hovedpersoner og selve skriveprocessen. Der vil desuden være tid til spørgsmål.

Det gode liv

Foredraget handler om vejen fra parcelhuset og det faste kontorjob til selvstændig erhvervskvinde og kriminalforfatter med udgivelser på 4 andre sprog. Foredraget handler om at ville og turde forandringen, at finde drivkraften og inspirationen til at skabe en ny og mindre stresset tilværelse samt virkemidler som coaching og branding til at opnå sine mål.

Undervejs gives også et kig ind i forfatterens værksted og arbejdet med kriminalromanen. Der vil desuden være tid til spørgsmål.

Mere information om Inger Wolf

Referencer: 

"Hun var god til at fortælle, og hun fik publikum med. Desuden var hun meget ærlig og svarede på alle publikums spørgsmål. Et rigtigt spændende foredrag."
- Maria Kjølby, Hørning Bibliotek 

"Inger Wolf holder et medlevende og engagerende foredrag, der går tæt på hendes egne motiver for at skrive, samt de oplevelser og erfaringer, som hun har dannet sig via sin research. Hun er dejligt nede på jorden og ureserveret, hvilket inddrager publikum."
- Michael Jensen, Mariagerfjord Bibliotekerne

"Super godt og spændende foredrag. Meget nærværende og humoristisk. Inger fortæller meget levende og oprigtigt om sin inspiration, research og skabelsen af sine bøger."
Berit Bladt Olesen, Aabenraa Bibliotekerne


 - 71,4 KB


Inger Wolf - 59 KB

 

 

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Inger Wolf holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Fungerede fint - stor hjælpsomhed”

Beate Storm - HvidovreBibliotekerne

”STOR ROS”

Dorthe Hect - CBSI Sprogcenter

”Altid en fornøjelse at kommunikere med jer”

Lena Nilsson - Guldborgsund-bibliotekerne

"Jeg vil også rose forfatterforedrag for deres service i forbindelse med aftaler vedrørende foredraget - alt klappede og foregik på en rolig måde."

Esther Sørensen, Menighedsråd ved Allesø Næsbyhoved Broby Sogn

"Det har været en positiv oplevelse at booke et foredrag igennem Forfatterforedrag. Forfatterforedrag har leveret en rigtig god service - bl.a. med hurtige svar og behagelig og professionel kommunikation"

Marianne Dietz - HistorieLab, UCL, Jelling

”God service. Der var hurtig svar på mine mails og fleksibilitet ift. aftalerne omkring kontrakten”

Vinni Vanting Johansen - Lundby Samråd

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere