35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Jakob Nusbaum

Iværksætter og artdirector: Foredrag om mad, nærvær og iværksætteri
Jakob Nusbaum er iværksætter, madentusiast, madblogger, jæger og artdirector. Han står bag konceptet GOURMENSCH, der betyder mad og menneske af ordene gourmet og det tyske mensch.

GOURMENSCH er en totaloplevelse, hvor der inspireres til nye smage, teknikker og skabes rum til fordybelse. Via sine Outdoor teamcoocking kurser til både børn og voksne sørger GOURMENSCH for, at vi kommer ud i den smukke natur, tilbereder lækker mad og skaber ro, nærvær, sammenhold og en fantastisk kulinarisk oplevelse.

I 2016 blev GOURMENSCH årets navn på den Aarhusianske festival NORTHSIDE, hvor de imponerede gæsterne med deres saftige og varme porchetta burger - tilberedt over bål.

For Jakob Nusbaum handler det om mad og mennesker. Og kærlighed til mad, involvering og nærvær. Det handler om at lave mad sammen med andre mennesker og efterfølgende nyde det. Sammen. Mad er ikke bare ikke bare et fysisk basalt behov om at få stillet sulten. For mig er mad lig med fantastisk smag, gode råvarer, oplevelser, stemning og fællesskab. Netop det at tilberede mad sammen over ild i naturen og efterfølgende nyde det, er fantastisk. Outdoor cooking er slowcooking. Roen, duften af bålmad, nærværet og naturen. Det er her man kobler af, snakker sammen og skaber relationer. Det er sundt for sjælen.

Forespørg på foredrag med Jakob Nusbaum

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Jakob Nusbaum

En smagsprøve på OUTDOOR TEAMCOOCKING

Jakob Nusbaum tager med sit koncept GOURMENSCH ud i naturen med OUTDOOR TEAMCOOKING kurser, hvor der både inspireres til nye smage, teknikker og skabes rum til fordybelse. Efter en ofte hektisk og travl hverdag er det fantastisk at komme ud i den smukke natur og tilberede lækker mad over bål med gode mennesker/kollegaer. Det skaber ro, nærvær, sammenhold og en fantastisk kulinarisk totaloplevelse.

Nu har jeres virksomhed, organisation eller skole mulighed for at få Jakob Nusbaum ud til jeres arrangement, hvor han vil fortælle en masse om konceptet med at lave mad i naturen og tilbyde smagsprøver tilberedt over bål. Outdoor coocking er slowcoocking - en afslappet og uformel stemning, som Jakob Nusbaum bringer ind i jeres gastronomiske arrangement.

Foredraget kan skræddersyes til netop jeres konkrete arrangement og behov.

GOURMENSH - iværksætteri og gastronomi

I dette inspirerende foredrag fortæller Jakob Nusbaum begejstret om sin iværksætterdrøm GOURMENSCH og passionen for at lave udendørs mad i rolige, smukke naturomgivelser over bål. Som jæger, madentusiast og madblogger er det den økologiske bålmad fuld af kvalitet og af gode råvarer, der er i centrum, når Jakob Nusbaum holder kurser i OUTDOOR COOKING, og det mærkes tydeligt i foredraget, at han brænder for det.

Jakob Nusbaum forklarer, hvorfor han ikke vælger den nemme og billige løsning, så der kommer balance og smag frem i maden. Han fortæller om rejsen fra nyopstartet virksomhed til at vinde prisen som Årets navn ved den Aarhusianske festival NORTHSIDE i 2016, og så deler Jakob Nusbaum også ud af sine gode tips til, hvordan du får din bålmad både varm og saftig - samtidig med at du kan smage ilden og røgen.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Jakob Nusbaum holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Der har været en god kommunikation på mail, hurtige tilbagemeldinger og intet negativt fra min side at sige omkring denne.”

Beatrice Jørgensen

Hurtige og klare svar: stor ros!

Birthe Zimmermann, Alssundgymnasiet Sønderborg

”Kompetent og venlig behandling.”

Susanne Ulk - Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Faxe

”I var meget kvikke til at foreslå, beskrive og udvælge et alternativ til Nils Villemoes. Det var et godt alternativ.”

Dorthe Sørig - Ungiaarhus Fritidscenter Randersvej

”Det fungerer særdeles professionelt. Nemt, hurtigt og enkelt.”

Jacob Madsen - Mettler-Toledo A/S

”Jeg er tilfreds med den måde service der har været ifm. med arrangering af foredraget, nemt og let at få arrangeret, uden problemer.”

Preben Schunck - Københavns Fængsler - Afdeling 1

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere