35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Jens Ole Ambjerg

Underviser og foredragsholder. Foredrag om karriere, stress og arbejdsglæde.
Jens Ole Ambjerg er uddannet cand.merc. Han er tidligere direktør for det firestjernede Hotel Opus Horsens, og har i den forbindelse modtaget Nordeas erhvervspris og Boisen prisen for sit arbejde med at gøre Horsens til EU vært i 2012.

Jens Ole fungerer i dag som foredragsholder og underviser på baggrund af hans bog ”Urkraft - Karriereliv uden stress”, som handler om energien og livskraften i det moderne menneske. Hør på baggrund af denne bog et interessant og seriøst foredrag om at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed, hvor en af hans pointer er, at man ikke skal ødelægge livet med stress og mangel på nærvær, men derimod sørge for at værne om et liv i balance.

Forespørg på foredrag med Jens Ole Ambjerg

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Jens Ole Ambjerg

Urkraft - Karriereliv uden stress

Et lærerigt og inspirerende foredrag om at skabe forbindelse og harmoni i forholdet mellem vore urmenneskelige gener og det moderne karriereliv fortalt af underviser og foredragsholder Jens Ole Ambjerg, som i flere år har haft fokus på at leve et holistisk liv uden al den sminke, junk og kunstig stimulation, som vi mennesker har det med at fylde i vores liv.

Mange af os har travlt med vores karriere, med at have et spændende jobliv, men vi må aldrig få så travlt, at vi ikke prioriterer at leve det gode liv. Det er synd at ødelægge livet med stress og mangel på nærvær. Vi glemmer at mærke efter, hvornår vi trives, hvornår vi oplever harmoni og oprigtig glæde. I stedet bedøver vi os selv med TV, syreholdig mad og inaktivitet, og glemmer vigtigheden af fysisk nærhed, der præger vores kropsfornægtende kultur.

Jens Ole Ambjerg giver stof til eftertanke og tilhørerne værktøjer til at leve et bedre og mere autentisk liv. ”Hvordan får vi renset alt lortet væk, og finder tilbage til vores indre urmenneske?”, spørger Jens Ole. Svaret er i ”lykkekompasset”, som præsenteres i foredraget.

Foredraget henvender sig til alle, som arbejder med at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed - ikke kun til folk med ledelsesansvar, men til alle som skal have enderne til at mødes i en kompleks verden. Selvom stoffet er seriøst leverer Jens Ole budskaberne med et smil på læben og godt humør.

Mere information om Jens Ole Ambjerg

Jens Ole Ambjerg - 147,2 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Jens Ole Ambjerg holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Kompetent og venlig behandling.”

Susanne Ulk - Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Faxe

Hurtige og klare svar: stor ros!

Birthe Zimmermann, Alssundgymnasiet Sønderborg

”Intet at påtale. Alt fungerede perfekt.”

Peter Roslev - Karlslunde Idræts Forening

"Vi var rigtig glade for den service vi fik af Forfatterforedrag, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi benytter jer. Tak for et kanon arrangement"

Kjeld Vang Lauritsen - Dolle A/S

"Dygtige, hjælpsomme og kompetente"

Anne-Grethe Rosted - Faxe Kommunes Biblioteker

"God service hele vejen igennem."

Jonna Hollensen, Business College Syd

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere