35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Johan Bülow

Iværksætter og foredragsholder. Foredrag om iværksætteri og branding.
Johan Bülow er blevet kendt som lakridsproducenten og iværksætteren, der på rekordtid har fået skabt et unikt og verdenskendt brand. Det hele startede i Svaneke på Bornholm. Lange dage på lakridsværkstedet i Svaneke og søvnløse nætter på en luftmadras i baglokalet var vilkårene for Johan og kæresten, Sarah, i deres søgen efter den perfekte opskrift på lakrids. Efter lang tids søgen, mange eksperimenter og gode råd lykkedes projektet. I dag står Johan for de fineste gourmetlakridser og et verdensomspændende brand, der stadig er i rivende udvikling.

Udover hans store succes med lakrids har Johan også gjort sig så bemærkelsesværdig som innovativ leder siden 2007, at han i den forbindelse har modtaget titlen som Årets Leder 2014 - den hidtil yngste modtager nogensinde. Derudover har han modtaget Entrepreneur of The Year-prisen i 2013 for at have skabt et væksteventyr ud over alle grænser.

Johan er en humoristisk og ærlig foredragsholder med stort engagement og oprigtighed, der virker motiverende og medrivende på deltagerne, når han fortæller om iværksætteri på baggrund af egen erfaring.

Forespørg på Johan Bülow og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Johan Bülow

Lakrids

Johan Bülow fortæller i dette foredrag om iværksættereventyret og det hårde arbejde, der ligger forud for succesen. Om hvordan han har formået at skabe et verdenskendt brand, og hvordan han, med succes, har markedsført gourmetlakridsen.

For Johan handler iværksætteri om at tænke anderledes og at turde skille sig ud fra mængden. Et inspirerende foredrag om at opnå store resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten, værdierne og glæden, som er helt essentielt for Johan.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Johan Bülow

Referencer:

”Johan er en dygtig formidler, der fortæller sin historie med et engagement og en oprigtighed, der virker motiverende og medrivende på deltagerne. Hans engagement og passion for det han laver skinner tydeligt igennem. Super flot!”
- Tanja Arvin, Lederne

"Super godt indlæg ved Johan. Humoristisk, åben og ærlig. Meget empati fra gæsterne."
- Morten Grunk, Grunk Event

"Johan Bülow leverede et ærligt og nærværende foredrag med masser drive og Iværksætter ånd!"
- Anne Halskov, Business Kolding

"Vi var super glade for at have besøg af Johan. Han leverede "varen" på en rigtig inspirerende og motiverende måde, og han formåede samtidig at gøre det på en virkelig autentisk og ærlig vis. Han havde salens fulde opmærksomhed og fik publikum til at trække på smilebåndet ved flere lejligheder. Jeg kan klart anbefale at booke et foredrag med Johan."
- Marianne Jørgensen, Tønder Erhvervsråd

 

Johan Bülow - 149,1 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere