35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Jon Nordstrøm

Iværksætter, forfatter og fotograf. Foredrag om kulturhistorie, m.m.
Jon Nordstrøm har arbejdet med PR og fotografi i over 20 år. Han var med til at udvikle DSB's fotostil, da IC3 blev lanseret, og stod også bag fotostilen i KINGS prisvindende kampagne.

Jon har lavet et hav af artikler og fotoreportager, men kronen på værket blev udgivelsen af hans første bog ”Dansk Tatovering” på eget forlag. Bogen blev udtaget til årets bogarbejde af Foreningen For Boghaandværk, og vandt Creative Circles guldmedalje. CC kårede yderligere Nordstromsforlag som årets designkunde. Jon har desuden udgivet ”Sølvpil”, ”Nordisk Tatovering” m.fl.

Jon vil i sit foredrag fortælle om sin store viden om tatoveringens historie i Danmark, og vil samtidig vise en mængde fotos fra hans bøger.

Forespørg på foredrag med Jon Nordstrøm

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Jon Nordstrøm

Dansk tatovering

I foredraget "Dansk tatovering" tager Jon Nordstrøm deltagerne med på en ukendt, men fascinerende kulturhistorisk fortælling om tatoveringer i Danmark. Foredraget tager udgangspunkt i verdens ældste tatoveringsbutik på Nyhavn 17, hvor den legendariske Tusch-Hans i 1901 startede den stadig fungerende tatoveringsbutik ”Nyhavn 17”. Jon vil også komme ind på storhedstiden fra 60’erne, der byder på en række bemærkelsesværdige historier fra et hårdt miljø, de specielle personligheder og tatoveringens ”hotspots” i Nyhavn og Istedgade.

Nyhavn var råt, her var søfolk og fulde svenskere tatoveringskunderne. Men Istedgade var megaråt, da det udviklede sig til et nyt tatocenter i 80’erne, og var trækplaster for rockerne. København var faktisk det absolutte centrum for tatovering i Norden frem til midten af 70’erne, og var anerkendt i resten af verden. Trods den generelle kreative eksplosion inden for andre kunstarter var tatoveringsstilen i 60’erne stadig old school med fx sejlskibe, og fulgte ikke kunstens udvikling. Først da den frisindet Tato-Svend og hans kvindelige lærling Helle, der var en super dygtig tegner, i midt 70´erne giver den gas med en god ”pibe tobak”, kommer der fart på motiverne.

Foredraget varer typisk to timer, og vil være rigt med illustrationer.

Mere information om Jon Nordstrøm

Jon Nordstrøm - 58,2 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Jon Nordstrøm holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Fin service i uformel tone.”

Jane Sommer Christensen - Erhvervskvinder.dk

”Kontakten har været helt perfekt.”

Johnny Simonsen - Frederiksværk Gymnasium og HF

Kontakten har været meget positiv, venlig og imødekommende.

Sys Betina Harboe - Psykiatrisk Fagklub, Odense

”Vi er meget tilfredse og vil gerne benytte jer en anden gang.”

Maria Lindahl Strøm - Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

”Jeg er tilfreds med den måde service der har været ifm. med arrangering af foredraget, nemt og let at få arrangeret, uden problemer.”

Preben Schunck - Københavns Fængsler - Afdeling 1

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere