35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Karen Pallisgaard

Forfatter, foredragsholder, freelancejournalist og underviser. Foredrag om livsstil, stress og yoga.
Karen Pallisgaard er forfatter, freelancejournalist og underviser i yoga. Hun står bag bestsellerne Begynderyogabogen og Langsom Livsstil samt Gravidyogabogen. Karen Pallisgaard har tidligere været redaktør i magasinbranchen gennem 10 år med speciale i psykologi, sundhed og trivsel.

I dag er hun foruden sit virke som underviser og foredragsholder også ambassadør for PLAN Danmark og blogger interntationalt for Huffington Post, ligesom der er flere bøger på vej.

Forespørg på Karen Pallisgaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Karen Pallisgaard

Mindre stress, bedre trivsel

Midt i vores travle hverdag, dette moderne liv, der gør os til adrenalin-junkier, har vi brug for at geare ned og sætte pris på nuet. Yoga kan være med til at sænke pulsen, højre livskvaliteten, forbedre vores fokus og kreativitet. Forskning viser, at der er en del følelsesmæssige og fysiske fordele ved at praktisere yoga. Men samtidig kan yoga også hjælpe os med at se os selv i et andet mere ærligt og kærligt lys.Vi fornemmer, at vi er en del af noget større.

Og du behøver ikke at revolutionere dit liv for at dyrke yoga, selvom yoga kan revolutionere din krop og dit sind. Man bliver heller ikke nødvendigvis mere rummelig, rolig eller et bedre menneske en andre, bare fordi man dyrker yoga. Men yoga kan gøre dig bedre til at være menneske med alle de følelser, ned – og opture, som det nu engang indebærer.

I dette livsbekræftende og inspirerende foredrag forklarer Karen Pallisgaard, hvad yoga er, og hvordan du kan bruge yoga i din hverdag, din virksomhed og til dine medarbejdere for at mindske stress, forbedre trivsel og højne livskvalitet.Derudover præsenterer Karen også gerne efter foredraget nogle lettilgængelige, brugbare og hverdagsvenlige øvelser i øjenhøjde, der nemt kan integreres i hverdagen derhjemme eller i virksomheden, hvis det ønskes.
Forspørg på dette foredrag

Sådan får du god søvn

En tredjedel af vores liv bliver brugt på at sove, og det er ikke så mærkeligt, for ligesom med vand og ilt, så er søvnen en livsnødvendighed for os. Men mange oplever at have problemer med at falde i søvn, sove nok timer, eller vågne om natten og ikke kunne sove igen.

Karen Pallisgaard giver den fornødne hjælp, når hun tager afsæt i den første yogabog for god søvn: Hverdagsyoga – God søvn, som er en kort og præcis guide til at falde roligt i søvn og sove dybt. Foredraget giver dig den mest nødvendige viden om, hvad søvnen gør for os, og hvorfor den er så vigtig, hvorfor den er så svær for mange af os, og så får du konkret inspiration samt en masse tips til at få god og rolig nattesøvn.
Forspørg på dette foredrag

Kunsten at få ro på

Langsom Livsstil er et opgør med travlhedens tyranni, der handler om at nyde timerne og minutterne i stedet for blot at måle dem i effektivitet og produktivitet. Vi skal have kvalitet frem for kvantitet. Og vi skal være mere tilstede i vores liv. Det gør os mindre stressede, giver mere kvalitetstid og sikrer en bedre livskvalitet. Når vi genlærer kunsten at få ro på vil det påvirke vores krop, sind, arbejdsliv, og familieliv positivt. Det er en livsfilosofi om at tage sig tid til at få det bedste – ikke nødvendigvis det meste – ud af livet. Læs mere om bogen her

I foredraget giver Karen en introduktion til langsom livsstil og sætter ord på de tendenser, der peger i retning af behovet for mere ro. Baseret på forskning, ekspertinterview og egen praksis præsenterer hun 10 principper essentielle for vores trivsel. De handler om at sænke farten, slappe af, fordybe sig, finde fællesskab, dyrke digital selvdisciplin, komme tilbage til naturen, spise bæredygtigt, bevæge sig, sove og at tænke på døden.
Forspørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere