35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Karsten Engmann Jensen

Forfatter og økonomisk ekspert for DR. Foredrag om økonomi.
Karsten Engmann Jensen er en forfatter med fokus på et liv med økonomisk overskud. Han er kendt for sine daglige kommentarer om ting du skal huske, når du vælger job, bank, bolig og andre ting der har påvirket dig og din families økonomiske situation.

Karsten er forfatter til flere selvhjælps bøger om, hvordan du optimerer din økonomi ud fra dine givne forudsætninger. Han tager udgangspunkt i de store personlige ulykker, han selv har kæmpet sig igennem efter alvorlige brud på både kraniet og rygsøjlen, hvilket gjorde at han måtte sadle betydeligt om i en karriere, som blandt andet førte til flere års ansættelse som økonom i Danmarks Nationalbank.

Senest har han skrevet bogen OVERSKUD! – til familie, fritid og forbrug - som flere medier har beskrevet - ”bør den stå i bogreolen hos alle familier,” Han er også forfatter til flere bøger om at spare op, og investere, som eksempelvis den anmelderroste ”Boost din opsparing med aktier” og ”En sikker investering”. Med en ny bog håber forfatter og økonom Karsten Engmann Jensen at kunne guide danskerne til at lære at spare tid, ærgrelser og penge. Hvis man undgår økonomiske bekymringer, giver det et bedre liv, siger han til Kristeligt Dagblad.

Karsten er i dag rådgiver for familier, der skal planlægge huskøb, bodeling, pensionsopsparing og andre større privatøkonomiske dispositioner. Han er kendt for sin optræden som økonomisk ekspert i både DR og TV2’s nyhedsudsendelser. Og så har han også været vært på forbrugermagasinet Forbrugertesten, som har kørt på DR1.

Forespørg på Karsten Engmann Jensen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Karsten Engmann Jensen

Kend din indre økonom

Hvad sker der inde i dit hoved, når du fristes til at tage et sms-lån? Hvorfor er en gave, nogle gange, bedre end rede penge? Og hvorfor har så mange svært ved at vurdere, om de bliver snydt af deres bank?

Psykologien spiller en stor rolle i alle hverdagens beslutninger, om små og store økonomiske problemstillinger. Alt for ofte er det underbevidstheden, der spiller os et puds. Og det er netop underbevidstheden, der er centrum i dette underholdende foredrag af Karsten Engmann Jensen. Vidste du eksempelvis, hvorfor du risikerer at sige nej til en økonomisk fordel, bare fordi andre ikke skal have mere? Eller hvorfor du fristes af tilbud, som indeholder ordet Gratis?

Vidste du, at din bil, meget vel, kan koste dig det samme som et helt parcelhus? Vidste du, at det koster mere end en million kroner ekstra at leve som single end at leve som par? Og vidste du, at det største overskud i livet finder du meget nemmere gennem oplevelser end køb af dyre luksusvarer?

Karsten Engmann Jensen bruger sjove forsøg med mennesker og finurlige paradokser til at gøre alle bedre i stand, til at tage vare på deres egen økonomiske situation, end de gænge anbefalinger om at lave et budget, finde den billigste bank, eller bruge færre penge end, hvad man tjener. Han forklarer på en humoristisk måde, hvorfor tingene ikke er så indlysende som de bliver forklaret i medierne, af bankrådgiveren og af valmende folks økonomiske råd.
Forspørg på dette foredrag

Krise eller ej - hvad betyder det for os?

Der skrives og tales om finansielle kriser og udsigten til mange år med en lav vækst. Men hvad betyder en lavere vækst for den danske økonomi og danskerne?

Karsten Engmann Jensen giver svaret, og kommer samtidig med en række velfunderede forslag for, hvordan vores politikere kan sikre at danskerne fortsætter med at være blandt verdens rigeste.
Han vil desuden komme med sit bud på, hvordan vi selv kan sørge for at vores opsparing stiger mest muligt i fremtiden.
Forspørg på dette foredrag

En sikker investering - dine penge

Med bogen "En sikker investering", gør Karsten Engmann Jensen opmærksom på, at alle gerne vil have fat i dine penge. Dette gælder både banken, pensionskassen, medierne og din familie og venner. Hvorledes begår man sig mest hensigtsmæssig, når det kommer til ens økonomi?

Karsten har specialiseret sig i folks privatøkonomi, og kommer i sine foredrag med mange gode råd til, hvorledes du undgår at betale for meget, når du enten skal låne eller spare op. Og frem for alt hvordan du bedst muligt sikrer dig høje afkast på dine investeringer.
Forspørg på dette foredrag

Hvorfor er danskerne så rige?

Hvorfor er danskerne blandt verdens rigeste? Hvad sker der, når det pludselig går dårligt med økonomien? Hvad er årsagerne til, at aktierne pludselig kan falde? Og kan man garantere sig mod faldende aktier?

Karsten Engmann Jensen giver svar på disse spørgsmål og indsigt i deres baggrund. Ligeledes forklarer han, hvad du kan gøre med din private økonomi og opsparing i opgangs- og nedgangstider.
Forspørg på dette foredrag

Få mere ud af pensionen

Opsparing er ikke bare at sætte penge ind på bankbogen. Opsparing er et spørgsmål om at få et godt afkast. Men det er også et spørgsmål om at undgå banker og pensionskassers høje omkostninger. Og så er det et spørgsmål om at komme i gang i god tid. Men hvor meget skal vi spare op? Og hvor meget betyder det, at vi bliver et år eller to længere på arbejdsmarkedet?

Karsten Engmann Jensen er aktuel med Bogen "En sikker investering", som giver anvisninger til, hvordan vi plejer vores opsparing. I dette foredrag vil han ligeledes give specifikke bud på, hvordan man ved hjælp af en fornuftig pensionsplan kan sikre sit otium.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Karsten Engmann Jensen

 - 75,7 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere