35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Kasper Hvidt

Sportsikon og sportsdirektør.
Kasper Hvidt er flere gange blevet omtalt som blandt verdens allerbedste håndboldmålmænd og har i mere end 20 år spillet håndbold på topplan. Kasper Hvidt har spillet ikke færre end hele 219 landskampe mellem 1996 og 2010 hvor han stoppede på landsholdet. Han har vundet fem mesterskabsmedaljer med landsholdet og mellem 2004 og 2010 var Kasper Hvidt landsholdsanfører. Udover landsholdet har Kasper været med til at opnå et utal af klubmesterskaber både herhjemme og i udlandet.

Ved siden af sin yderst aktive karriere har Kasper Hvidt også deltaget i organisatorisk idrætsarbejde. Han har bl.a. siddet i Team Danmark og DIFs Aktivkomite og i bestyrelsen for Håndboldspillerforeningen i længere perioder, hvor han har brugt rigtig meget tid på de organisatoriske, ledelsesmæssige og kommercielle opgaver for at bidrage til at skabe resultater i sporten.

Kasper Hvidt blev i 2017 præsenteret som sportsdirektør for RFRSH, der er organisationen bag verdens bedste Counter Strike-hold, Astralis og et af de største hold indenfor E-sport. Kaspers opgave bliver i første omgang at skabe struktur i denne meget hastig voksende sportsgren, der de seneste år er vokset eksplosivt både mht. tilskuere og økonomi. Kasper er ikke i tvivl om, at mange af de værktøjer, som han har udviklet til perfektion kan overføres og bruges i en lang række andre sammenhænge, bl.a. E-Sport.

Som håndboldspiller er Kasper Hvidt kendt for sin store dedikation, omhu og sine meningers mod. Kasper Hvidt har selv udtalt: ”Opfør dig ordentligt over for andre mennesker, overhold tider og aftaler, lav dine lektier, er værdier, jeg er opvokset med. Da de opdagede, at jeg virkelig gerne ville spille håndbold, så lød det: ’Gør det ordentligt. Sats på det.”

Efter vores vurdering et meget godt udgangspunkt for et vellykket foredrag.

Forespørg på foredrag med Kasper Hvidt

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Kasper Hvidt

Professionel passion: om at yde sit bedste dag efter dag, år efter år.

Med over 20 års erfaring i den absolutte top i håndbold både på og udenfor banen ved Kasper, hvad han taler om når han taler om professionel passion. Kasper fortæller i dette foredrag om elementerne i sin passion og sammenhængen mellem dem: detaljerne, kreativiteten, glæden, vildskaben, præstationen, resultatet og formålet. Særligt kærligheden til detaljen - der i en konkurrencesituation er udslagsgivende for udfaldet - er kendetegnende for Kaspers dedikation og kampen for perfektionen. Et andet kardinalpunkt er arbejdet med delmålene. Det er nemlig ved hjælp af de små delmål, at de store præstationer opnås. Heri ligger også et væsentlig brændstof, nemlig den daglige nydelse af konstante forbedringer. I dette foredrag får I inspiration af høj karat fra Kasper om hvordan man genkender sine passionselementer og forfiner og udvikler dem igennem livet, så det giver mest mulig mening.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Kasper Hvidt holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

”God service, både ved bestilling og spørgsmål omkring regning som blev modtaget længe før foredraget. Vi kommer igen!”

Mette Rasmussen - HK Klub Mariagerfjord

”Altid en fornøjelse at kommunikere med jer”

Lena Nilsson - Guldborgsund-bibliotekerne

” Yderst professionel behandling fra start til slut!
Meget hurtig til at svare på mine mails.”

Gitte Barsøe - Riis Retail A/S

”STOR ROS”

Dorthe Hect - CBSI Sprogcenter

”Vi er meget tilfreds. Meget god service.”

Berit Mogensen - Essenbæk, Årslev, Virring og Hørning Sogn

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere