35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Klaus Eusebius Jakobsen

Forfatter og tidligere rektor på Herlufholms skole. Foredrag om kostskoler.
Klaus Eusebius Jakobsen er uddannet cand.mag i historie og samfundsfag fra Københavns Universitet i 1974. I perioden 1993-2016 var han rektor på den prestigefyldte kostskole Herlufsholm.

Den 1. september 2017 udkommer Klaus på Gyldendal med en bog om det at være rektor på Herlufsholm og den turn-around han selv stod for igennem mere end 20 år, men også om den mystik og de myter der findes om den kendte kostskole.

Forespørg på foredrag med Klaus Eusebius Jakobsen

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Klaus Eusebius Jakobsen

Fundraising

I dette foredrag giver Klaus E. Jakobsen sine bedste råd til organisationer, der ønsker at starte et Fundraising-forløb. Klaus hjælper med at skabe forståelse og viden om vigtige sammenhænge, som er nødvendige, så organisationen sikrer at ramme den rette målgruppe med det rette budskab.
Fundraising er et individuelt projekt, hvor det er vigtigt at starte rigtigt i et kompliceret spil om støtte, noget Klaus fortæller meget mere om i dette inspirerende foredrag.

Det moderne dannelsesbegreb

Med afsæt i sine 33 år som leder på skoler som Herlufsholm og Bagsværd Kostskole og Gymnasium forklarer Klaus E. Jakobsen i dette aktuelle og nytænkende foredrag det moderne dannelsesbegreb, og dets betydning i samfundet - såvel det nære som det fjerne.

Nutidens unge

Klaus E. Jakobsen fortæller i dette tankevækkende og inspirerende foredrag om de krav, der stilles til nutidens unge. Hvilke tendenser er der i samfundet, hvilke moderne udfordringer står de unge overfor, og hvilke løsninger findes der?
Et foredrag henvendt især til professionelle, der arbejder med unge til dagligt, men også interessant for forældre og privatpersoner.

Herlufsholm - en skole man elsker at hade

I dette tankevækkende og spændende foredrag giver Klaus E. Jakobsen, tidligere rektor på Herlufsholm Skole, et sjældent indblik i en af landets mest myteomspændte og prestigefyldte kostskoler.

Herlufsholm Skole blev grundlagt i 1565 af Herluf Trolle og hans hustru Birgitte Gøye, der ønskede at skabe en skole for egnede og motiverede unge mennesker. Skolen er i dag Danmarks største kostskole og tilbyder foruden enhedsskolen fra 6. klasse til 3.g også en international grundskole og den internationale studentereksamen IB. Skolen har ca. 645 tilmeldte elever, hvoraf de 287 er kostelever.

Foredraget er relevant for interesserede borgere i kostskolen (foreninger, højskole, og andre), der har fulgt skolen via bl.a. Anders Aggers DR-udsendelser samt ledere og andre godtfolk , der gerne vil høre om forandringsprocesser på en traditionsrig, vídenstung institution med mere end 450 års historie på bagen.

I sine 20 år som rektor har Klaus blandt andet været med til at reformere kostskolen på en række områder. Især har han kæmpet mod forestillingen om, at penge og titler giver prestige på skolen. I foredraget maner han nogle af fordommene om en skole med magt og penge i centrum til jorden, og prøver at få omgivelserne til at forstå, hvad Herlufholms Skole egentlig står for.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Klaus Eusebius Jakobsen holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”God service. Der var hurtig svar på mine mails og fleksibilitet ift. aftalerne omkring kontrakten”

Vinni Vanting Johansen - Lundby Samråd

”Intet at påtale. Alt fungerede perfekt.”

Peter Roslev - Karlslunde Idræts Forening

”Jeg har været MEGET tilfreds med hele forløbet og den service som jeg har modtaget i forbindelse med arrangementet.”

Susanne Quvang - Roche Diagnostics A/S

”God service, både ved bestilling og spørgsmål omkring regning som blev modtaget længe før foredraget. Vi kommer igen!”

Mette Rasmussen - HK Klub Mariagerfjord

”Jeg er tilfreds med den måde service der har været ifm. med arrangering af foredraget, nemt og let at få arrangeret, uden problemer.”

Preben Schunck - Københavns Fængsler - Afdeling 1

"Det har været en positiv oplevelse at booke et foredrag igennem Forfatterforedrag. Forfatterforedrag har leveret en rigtig god service - bl.a. med hurtige svar og behagelig og professionel kommunikation"

Marianne Dietz - HistorieLab, UCL, Jelling

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere