35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Lotte Kaspersen

Selvstændig konsulent og vejleder med speciale i ADHD. Foredrag om eget liv og ADHD.
Lotte Kaspersen fik som 40-årig stillet diagnosen ADHD. Herefter stiftede hun opgangsfællesskabet LKbh, som tilbyder vejledning og støtte i eget hjem til mennesker med diagnoserne: autisme, asperger syndrom, ADHD, OCD og tourettes syndrom. Lotte startede virksomheden på baggrund af sin egen diagnose, men også fordi hun altid har følt et kald i forhold til at skulle hjælpe mennesker, der ikke har følt sig tilpas og forstået. Lotte kender personligt til det kaos og den smerte, man går rundt med, når man har diagnosen ADHD. Kaosset førte i mange år til bl.a. uro, angst og ikke mindst et alkoholmisbrug, da alkohol var det eneste, der kunne skabe indre ro i hende.

Lotte har stor erfaring og ikke mindst succes med at håndtere vanskelige opgaver. På baggrund af sine professionelle og personlige kvalifikationer har hun vejledet mange forskellige typer af mennesker. Lotte har tidligere været støtte- og kontaktperson, familieplejer, privat konsulent leder i flere private institutioner samt stifter og leder af opholdsstedet “Forcen” på Djursland.

Lotte holder foredrag om sit liv med ADHD, hvor hun bl.a. belyser nøgleordene: struktur, forudsigelighed, tydelighed, regler og troværdighed, som har haft stor betydning for hendes liv.

Forespørg på foredrag med Lotte Kaspersen

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Lotte Kaspersen

Et liv med ADHD

Lotte har altid ubevidst lagt strategier for at kunne efterleve de mange ambitioner og mål, hun har haft. Foredraget omhandler Lottes liv, hvor budskabet er at ”acceptere sit eget jeg - først da kan man heles”. Lotte er absolut aldrig blevet betegnet som selvhøjtidelig eller kedelig. Derimod er nogle af styrkerne ved at besidde diagnosen ADHD, at Lotte udviser en enorm energi i sine foredrag med masser af jysk humor. Lotte har altid været omtalt som ”stærke Lotte”, der reddede alle andres liv, indtil hun var tæt på at miste sit eget. Da hun faldt om med angstanfald for knap 5 år siden, fulgte en række undersøgelser med psykologer, psykiatere, neurologer, hypnotisører og flere alternative former for helbredende virker. Men ingen kunne give hende et endegyldigt svar på hendes indre uro og angst, indtil hun tilfældigt sad og snakkede med virksomhedens egen tilknyttede psykolog, der fik hende henvist i en fart. Inden der havde hun også oplevet at havne det sidste sted i verden, hun troede, hun skulle havne, nemlig på psykiatrisk hospital.

Efter hun fik sin diagnose, valgte hun at forfølge sin drøm og blive selvstændig konsulent, vejleder og foredragsholder med speciale i ADHD. Lotte føler, at skæbnen har vist hende vejen til, hvor hun er i dag. Lottes styrke er også hendes engagement og autentiske væsen, der virker afsmittende på hendes omgivelser og de tilhørende.

Foredraget er ikke baseret på statistikker og grafer, men er et hudløst ærligt foredrag om problematikkerne, kampene - fysiske såvel som psykiske, konsekvenserne, værktøjerne og succeshistorierne omkring Lottes egen virkelighed gennem hendes liv.

Lotte holder også foredrag om:

- Kost og motionens egenskaber, når man har ADHD
- ADHD og angst
- Pædagogiske redskaber til at tackle diagnoser
- Hvorledes inkluderer vi børn og unge med specielle behov i det danske skolesystem

Ring eller skriv til os for mere information.

Mere information om Lotte Kaspersen

Referencer: 

“Lotte holdt et fantastisk oplæg på sommerskolen for sygeplejestuderende. Hun fortalte en gribende historie om, hvordan hun hele sit liv har kæmpet med symptomer på ADHD uden at vide, at det var grunden til en konstant indre uro og angst. Lotte er en blændende oplægsholder – hun er struktureret, tydelig og reflekteret omkring sin sygdom. Da Lotte selv i mange år har arbejdet med unge med forskellige diagnoser, har hun en både faglig og menneskelig viden, som de sygeplejestuderende lærte rigtig meget af og som de kan bringe med sig videre i deres kommende arbejde som sygeplejersker.”
- Projektleder Inger Kuch Poulsen, PsykiatriSommerskole

“Lotte var ansat i et team med 5 drenge på 13-14 år. De havde alle svær DAMP/ADHD. Alle drenge var en udfordring for afdelingen, med deres impulsive ogadfærdsforstyrrede opførsel. I den forbindelse blev Lotte en meget central figur for drengene, og hun havde en meget naturlig tilgang til dem, som fik drengene til at foretrække Lotte frem for flere af de uddannede personaler. Lotte var aktiv og involverende overfor drengene. Hun forstod, når deres opmærksomhed svigtede, og kunne variere sit samvær og sine aftaler med dem, ud fra deres dagsform. Hun var aktiv opfordrende til at dele et langt undervisningsmodul op med en hurtig omgang basketball og lignende fysiske aktiviteter”
- Inger-Lis Jepsen, afdelingsleder, Langagerskolen

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Lotte Kaspersen holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Det fungerer særdeles professionelt. Nemt, hurtigt og enkelt.”

Jacob Madsen - Mettler-Toledo A/S

”Fungerede fint - stor hjælpsomhed”

Beate Storm - HvidovreBibliotekerne

Kun ros til overs til jer for god service og hurtige tilbagemeldinger

Linda Fogtmann - Kohberg Bakery Group, Personaleforeningen Krummerne

"Dygtige, hjælpsomme og kompetente"

Anne-Grethe Rosted - Faxe Kommunes Biblioteker

"Fin service undervejs og styr på tingene."

Sarah Skøtt - Crisplant

”Det var rart med den direkte kommunikation i forbindelse med booking. Der var hurtig respons og styr på detaljerne.”

Sanne Majgaard - Nordea, APS DK

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere