35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Malene Charlotte Larsen

Forsker, kommentator, skribent og foredragsholder. Foredrag om unge.
Malene Charlotte Larsen er en af Danmarks førende eksperter i sociale medier og digital ungdomskultur. Hun bliver flittigt brugt som kommentator i danske aviser, radio og TV om emner, som omhandler unges internetbrug. De seneste ti år har Malene fulgt danske teenageres brug af sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat, og har skrevet flere artikler om emnet.

Malene er lektor ved Aalborg Universitet, hvor hun forsker i sociale medier og digital ungdomskultur. I sin forskning benytter hun sig af forskellige metoder – bl.a. den etnografiske, hvilket vil sige, at hun har tilbragt meget tid sammen med de danske børn og unge på deres foretrukne mødesteder på internettet.

Malene er en erfaren foredragsholder, som gerne tilpasser sine foredrag til den pågældende målgruppe.
Læs mere...

Forespørg på foredrag med Malene Charlotte Larsen

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Malene Charlotte Larsen

Unges sociale mediekultur

Hvorfor bruger børn og unge sociale medier som Facebook, Snapchat og Instagram? Hvorfor er det så vigtigt for dem konstant at ”være på”? Hvordan ser et venskab egentlig ud på internettet? Hvad betyder brugen af de nye sociale medier for de unges identitet? Og hvordan skal man som forældre, lærer eller pædagog forholde sig til den del af børnenes liv, som foregår online?

Med dette foredrag vil Malene Charlotte Larsen tegne et portræt af børn og unges sociale mediekultur. Hun vil bl.a. forklare, hvorfor sociale netværkssider som Facebook, Instagram og Snapchat er så fængende, hvad de unge får ud af at anvende dem, og hvordan de indgår som en integreret del af deres hverdagsliv til at vedligeholde sociale relationer og konstruere identitet. Malene vil også komme ind på hvilke faldgruber og risici, der kan være forbundet med at bruge internettet og sociale medier. Foredraget lægger desuden op til debat og drøftelse af centrale problemstillinger.

Sociale medier og dig

Sociale medier skaber nye muligheder for at kommunikere og netværke på tværs af tid og rum, og giver en følelse af konstant tilstedeværelse. Vi er sammen – dog uden at være fysisk til stede. Profiler, blogs, mikroblogging og statusopdateringer. Aldrig har vi været mere sociale på nettet. Med hvad betyder det for vores måde at være sammen på? Bliv klogere på din egen brug af sociale medier gennem dette foredrag med Malene Charlotte Larsen.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Malene Charlotte Larsen holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Flot service.”

Ellen Grangaard - Hvirring menighedsråd

” Yderst professionel behandling fra start til slut!
Meget hurtig til at svare på mine mails.”

Gitte Barsøe - Riis Retail A/S

”Servicen har fungeret upåklageligt.”

Lene Correll - Kirkens Korshærs Udviklings og Behandlings Center

”God service :-)”

Maria Winther - Ballerup Kommune

”Jeg er tilfreds med den måde service der har været ifm. med arrangering af foredraget, nemt og let at få arrangeret, uden problemer.”

Preben Schunck - Københavns Fængsler - Afdeling 1

”STOR ROS”

Dorthe Hect - CBSI Sprogcenter

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere