35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Michael Svendsen

Foredragsholder og HR-konsulent. Foredrag om arbejdsglæde og forandring.
Michael Svendsen er en foredragsholder, som har prøvet meget på det danske arbejdsmarked. Michael blev som 18 årig i 1982 den yngste konservatoriestuderende slagtøjsspiller i Danmark. Han levede som professionel musiker i mange år, men blev tvunget til at foretage et karriereskifte.

Karriereskiftet førte til forskellige arbejdspladser og stillinger som blandt andet guide, steward, fabriksmedarbejder og sælger. Senere fik han stillingen som HR-konsulent i vikar- og rekrutteringsbureauet, Adecco, hvor han i 8 år holdt foredrag for ledige og HR afdelinger.

Michael holder i dag humoristiske foredrag på baggrund af sin alsidige baggrund. Her er arbejdsglæde og forandring temaerne i foredragene til trods for, at han selv, i perioder i sit liv, har været alt andet end forandringsparat.

Læs mere...

Forespørg på foredrag med Michael Svendsen

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Michael Svendsen

Øst, vest – arbejde bedst! At føle sig hjemme i sit andet hjem 37 timer om ugen

Vi har vores hjem, og så har vi vores ”andet hjem”, arbejdet, hvor ”familien” er langt større, og hvor vi ligefrem får løn for at være. I manges tilfælde er vi oven i købet i vågen tilstand længst tid i vores andet hjem. Så hvorfor ikke få det bedste ud af det?
Michael Svendsen har bogstaveligt talt haft en karriere i øst og vest. Han har blandt andet været Spies guide, musikskolelærer, gør-det-selv køkkensælger, fabriksarbejder, HR-konsulent, professionel symfonisk musiker og er i dag foredragsholder. Alle steder har han set, hvordan nogle opfører sig som om, de helst vil ødelægge deres egen rede, men også hvordan andre virkelig forstår at føle sig hjemme i det, de laver – med dem, de laver det sammen med.
Hør ham på begejstret og motiverende vis fortælle om, hvad der sker, når vi føler os hjemme, hvordan vi kan få andre til at føle sig hjemme, og ikke mindst hvordan vi selv kan tage ansvar for at føle os hjemme, det handler bl.a om kommunikation!
Foredraget er båret af virkelighedens hændelser krydret med fokus på den arbejdsrelaterede ”hverdag”, og vi lover det ikke bliver kedeligt!

Et liv fra overhalingsbanen og lige direkte i nødsporet

I dette morsomme foredrag fortæller Michael Svendsen en hel række anekdoter om et liv, der startede med en målrettet karriere som den yngste konservatoriestuderende slagtøjsspiller i Danmark i et af Europas bedste symfoniorkestre og direkte videre til samlebåndet på en fabrik. Siden som HR-konsulent og foredragsholder på de danske scener. Hør de underholdende historier om hans oplevelser med Hendes Majestæt Dronning Ingrid, om tiden som guide hos Spies og om de erkendelser, som vi gør os gennem livet, når livet ikke altid fører os derhen, hvor vi regnede med, at vi skulle.

Det er et spændende, varmt og ikke mindst humoristisk foredrag, hvor man går lidt gladere hjem. Foredraget er ideelt til en forsamling, hvor man ønsker en god og hyggelig stemning.

Nødvendigheden for forandringer

Forandring, humor og arbejdsglæde er altafgørende i processen om at være en forandringsparat og velfungerende arbejdsplads. Med personlige og humoristiske eksempler fra sin egen verden som medarbejder og HR konsulent, åbner Michaels foredrag øjnene op for vigtigheden af, at alle medarbejdere har et medansvar, når det gælder om at skabe en god stemning og bidrage til fællesskabet på arbejdspladsen.

Ledige skal tage ansvar

Åbenhed, mod, vedholdenhed og proaktiv handling - sådan lyder løsningen fra Michael. Foredraget er målrettet ledige, og fungerer som et motivationsforedrag. Michael fokuserer på vigtigheden af, at vi som ledige skal tage ansvar for vores egen jobsøgning, og ikke komme til at låse os fast på ét bestemt job. Med stor selvironi fortæller Michael selv om sin egen rejse gennem forskellige jobs med op- og nedture, hvilket gør ham i stand til at sætte sig ind i modtagers sted.

Mere information om Michael Svendsen

Referencer:

"Michael er meget underholdende, venlig og fantastisk at opleve"
- Tina Løvsteen, TR-Temadag hos Rødovre Kommune 

"Det var en fantastisk oplevelse. Jeg havde hørt Michael før og det levede fuldt op til mine forventninger. Han kom, han så og han sejrede:-) Han kom som afslutningen på en pædagogisk dag. Det hele gik op i en højere enhed så det har været rigtig svært at få armene ned igen. Vil klart anbefale ham fremadrettet."
- Elsebeth Daather, Mejruphus

"Michael var rigtig god og underholdende, og der var både sjov og alvor i hans indlæg. Så et rigtig godt foredrag."
- Gitte Bach Markussen, Syddansk Universitetsbibliotek 

"Tirsdag d. 23 oktober havde vi besøg af Michael Svendsen på Jobcenter Kolding. Michael holdt foredrag for ca. 50 borgere med forskellig forsørgelsesgrundlag. Michael gav alle deltagere et morsomt, inspirerende og energifyldt foredrag om hvordan han selv har været på toppen af erhvervslivet, og derefter faldet helt til bunden og startet forfra. Michael gav stor inspiration til deltagerene om vigtigheden af at være omstillingsparat, og være indstillet på at se på muligheder frem for begrænsninger. Deltagerene blev ført hele vejen igennem fra ansøgninger til CV, afsendelse af ansøgningen, og frem til personlig fremmøde i virksomheden. Alt i alt et super inspirerende og overbevisende foredrag med Michael Svendsen, og hans slående argumenter med sit, overraskende, trommesæt. Vi kan varmt anbefale ham til andre jobcentre."
- Ole Roed, Jobcenter Kolding

"Vi ville gerne afslutte et internt arbejdsmøde med et smil - og det gjorde vi i den grad. Michael var godt forberedt og imødekommende. Han er en god formidler."
- Charlotte Hansen, Kompetencehuset Næsborg A/S
 
"Super foredrag, som hurtigt fik alle til at blive fanget og ville høre mere."
- Martin Arildslund, Topdanmark Forsikring A/S
 
"Super godt foredrag - er altid en fornøjelse at opleve Michael og hans smittende humor."
- Sisse Hansen, HK/Kommunal Midt
 
"Michael Svendsen har en meget bred palet at trække på. Det oplevede vi i Job og Vejledning i HK Østjylland, hvor Michael ”underholdt” os i et par timer. Michael bruger sig selv som eksempler på ”det at komme videre” i sit arbejdsliv, det foregår i et tempo med livsgivende energi. Michael er meget energisk, og med et super humør, og det smitter. Mange fik nogle fif med hjem, som kunne bruges, både i relation til tidligere, nuværende og fremtidige jobs."
- Linda Møller, HK Stat Østjylland
 
"Michael Svendsen er yderst faglig kompetent, men især hans sprudlende formidling gør indtryk. Han formår at kombinere humor, skarpe og korte pointer, som er fulgt op af mange konkrete eksempler, hvilket gør foredraget meget levende og vedkommende. Michael formåede at fange en meget blandet målgruppe, både aldersmæssigt, fagligt og kulturelt og alle deltagere har efterfølgende udtrykt begejstring for foredraget og efterspurgt flere foredrag med Michael. Foredraget passede som fod i hose til hvad jeg som arrangør forventede, og fulgte op på de emner, Michael og jeg havde talt om. Der var ingen tvivl om, at Michael vil gå langt i forhold til at møde forventninger og hans niveau af forberedelse er imponerende. Michael formår at møde deltagerne i øjenhøjde – og det løfter foredraget til et helt specielt niveau. Alt dette gør, at det bestemt ikke er sidste gang jeg vil booke Michael til et foredrag. "
- Karina Andersen, Odense Kommune

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Michael Svendsen holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

Hurtige og klare svar: stor ros!

Birthe Zimmermann, Alssundgymnasiet Sønderborg

”Kontakten har været helt perfekt.”

Johnny Simonsen - Frederiksværk Gymnasium og HF

”Synes I har været dejlige at booke hos, der har været en god kommunikation med Michaël Bakkum.”

Hannah Karina Mikkelsen - Teatret Masken

”Det fungerer særdeles professionelt. Nemt, hurtigt og enkelt.”

Jacob Madsen - Mettler-Toledo A/S

”Fin service.”

Christian Johansen - HK

” Yderst professionel behandling fra start til slut!
Meget hurtig til at svare på mine mails.”

Gitte Barsøe - Riis Retail A/S

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere