35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Mikkel Beha Erichsen

Foredrag om rejser og TV samt ordstyring. Foredrag om rejser og TV.
Mange kender Mikkel Beha Erichsen fra det populære rejse- og underholdningsprogram på TV2 ”Kurs mod fjerne kyster”, hvor han sammen med sin familie sejler jorden rundt på skibet Havana. Mikkels levende og inspirerende fortællekunst i ”Kurs mod fjerne kyster” går igen, når han fungerer som foredragsholder. På en ligefrem, humoristisk og menneskelig måde fanger Mikkel publikums opmærksomhed på bedste vis med konkrete budskaber og fortællinger, som man ikke kan undgå at tage med hjem!

Mikkel har sammen med sin søn, Emil, skrevet bogen ”Hej Far Kære Emil – tanker fra en halv jordomsejling med Havana”. Bogen handler om de mange oplevelser og erfaringer, de har gjort sig undervejs på deres rejser og ikke mindst om at gøre ens drømme til virkelighed.

Mikkel er selv vokset op på Nordkaperen, hvor han med sin far, Troels Kløvedal, og resten af familien har sejlet store dele af verden tynd. Mikkel er tidligere tv-vært, redaktør og producer.

Forespørg på Mikkel Beha Erichsen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Mikkel Beha Erichsen

Til Søs med Mikkel Beha

Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag, og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid det indimellem kan være for at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Mikkel viser billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra TV-serien ”Kurs Mod Fjerne Kyster”. Han vil desuden fortælle om alt det, man ikke ser på TV.

Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser, køjesækken er fyldt med efter at have rejst verdenen tynd med sin familie.
Forspørg på dette foredrag

Ordstyrer

Mikkel er en særdeles rutineret ordstyrer, der kan matche ethvert arrangement, og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen. Så uanset om I har brug for en konferencier, en ordstyrer til en debat, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Mikkel et virkelig stærkt kort at have på hånden.
Forspørg på dette foredrag

Tal ordentligt

Foredraget tager afsæt i Mikkels mange erfaringer med at interview alle slags menensker. Han fortæller om de gode og dårlige eksempler, når han har skulle få sine gæster til at levere på direkte TV. Mikkel har interviewet alt fra Statsministre til generte børn, besværlige popstjerner og mennesker som er i deres livs krise eller sorg.

I foredraget giver Mikkel gode råd til, hvordan man får folk til at føle sig trygge, hvordan man skaber en fælles enighed om samtalens forløb, hvordan man er en god lytter, der kan få mennesker til at åbne op, og ikke mindst, hvordan man sætter grænsen mellem privat og personlig. Med meget konkrete eksempler, og folk "på scenen" viser Mikkel, hvad der virker, og hvilke metoder man ikke skal benytte sig af. Der bliver gennemgået både den gode og dårlige spørgeteknik, kropssprog og andre vigtige faktorer, når man skal opnå en andens fortrolighed.

Oplev en inspirerende aften i selskab med Mikkel Beha, som motiverer jer til at få det bedste ud af kundemøder, jobsamtaler eller medarbejdersamtaler, eller måske endda bare lysten til at være nysgerrig på sine medmennesker og tale ordentligt sammen. Som formidler er Mikkel er en underholdende og autentisk fortæller, som gerne deler ud af sine egne brølere og pinlige situationer på og udenfor skærmen.

Mikkel er derudover en rutineret og morsom ordstyrer/moderator der kan klare alt fra de mere seriøse debatter til de lette og underholdende.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Mikkel Beha Erichsen

Referencer:

"Vi var alle yderst tilfreds med foredraget. Mikkel forstår og formår at ramme alle med hans fortællemåde og udstråling. Vi kan næsten ikke få armene ned igen."
- Kristina Winther Jørgensen, Personaleforeningen ved Regionshospital Nordjylland, Frederikshavn

"Det var en meget spændende aften med en afslappet Mikkel, der efter foredraget tog sig masser af tid til at signere bøger sammen med sin kone."
- Marianne Nellemann, Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole 

"Alt var bare i orden. Fantastisk foredrag. Vil varmt anbefale det til andre."
- Lotte Gurzulidis, Laborantklub 

"Det var et fantastisk foredrag og utrolig inspirerende at høre om Mikkels oplevelser og de gode budskaber, som han også havde! Jeg har fået en masse positive tilbagemeldinger fra folk der deltog i arrangementet, og alle var rigtig glade."
- Malene Rasmussen, Rockwool A/S 

"Vi har fået meget positiv feedback fra vores tilhørere. Mikkel var en fantastisk foredragsholder. Han gik lige ind i publikum med træsko på - ikke mindst på grund af hans ligefremme og menneskelige måde at være på. Vi har haft publikummer, der har sagt, at det er det bedste, de nogensinde har oplevet.
Vi var vildt begejstret".
- Susanne Holm, Kulturhuset Leopold 

"Mikkel var speciel skøn, da han kom i rigtig god tid og tog sig god tid efterfgl. til at tale med sine fans:-)"
- Neel Hansen, FOF Nord 


"Et glimrende foredrag med Mikkel "helt nede på jorden":)
Han gav alle tilstedeværende, både unge og ældre en fantastisk oplevelse.
Sympatisk , ingen "stjernenykker" over Mikkel.
Vi kan helt klart anbefale ham."
- Henrik Kristensen, Vif, Mors håndboldafdeling

"Han er bare super god - rigtig spændende at høre på og fanger alle deltagerne"
- Pia Norre Andersen, Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening 

"En meget oplagt og spændende Mikkel Beha Erichsen var på scenen. Efterfølgende fik Mikkel megen ros og alle syntes, at han var en rigtig spændende fortæller. Det han sagde, gjorde ham meget levende og interessant for tilhørerne. Ham vil vi gerne have ned igen, når der kommer en ny foredragstitel med ham. Flot Mikkel!"
- Claus Kronborg, LOF Haslev

"Foredraget var godt skruet sammen, levende og bestemt ikke uden humor. Mikkel havde rigtig godt greb om tilhørerne. Han var meget modtagelig for spørgsmål fra tilhørerne. Vi har siden modtaget stor ros for at præsentere en god foredragsholder, der kunne lide at være tæt på publikum."
- Kresten Larsen, MARITIM-VIDEN 

"Det kan bare ikke gøres bedre"
- Erling Petersen, Brøndby Seniorråd

"Vi har kun modtaget positiv feedback."
- Mette Friis, NKT Cables A/S

”Det var et forrygende godt og spændende foredrag, hvor MBE formår at komme omkring rigtig mange facetter af de menneskelige egenskaber, og også nogle opfordringer til at tænke lidt over hvordan vi behandler og møder hinanden. MBE formår på sin utrolig varme, charmerende måde at inddrage alle tilhørerne. Stort tak for et super foredrag.”
- Marianne Vinkler Lassen, Aktive Kvinder Silkeborg

"Mikkel er en meget behagelig person, som med indlevelse gav vores kunder en super og personlig inspiration."
- Stene Benche, Vangsgaard A/S

"Mikkel er meget jordnær, favnende og møder menneskene hvor de er - super god kvalitet. Alle vores beboere var yderst tilfredse."
- Ulla Stefansen, Plejecenter Skovhuset

"Mikkel B leverede et interessant og medlevende foredrag om sin familie, rejserne og alle de store oplevelser, der har tømret familien sammen. Det er mit indtryk at deltagerne elsker historien og familien der lykkes med livet og med hinanden - og for få penge! En rigtig god historie om at have drømme og forfølge dem!"
- Sabine Skou Gøtterup, FOF Syd- og Vestsjælland/Folkeoplysende forening

"Afviklingen af arrangementet gik over al forventning. Teknikken virkede, vi fik klemt samtlige 150 stole ind i den store sal, og Mikkel Beha leverede 2 X forrygende foredrag, charmerede alle publikummer og gav sig god tid til signering af bøger, selfies og i det hele taget kontakt med publikum.
De fleste af os var i huset fra kl. 13 – 23, og var både trætte og glade bagefter."
- Birgitte Bjerregaard, Egense Forsamlingshus

 "Mikkel Beha er både meget professionel og meget imødekommende. Svarer glad og gerne på alle spørgsmål, og taber aldrig tråden."
- Anne Klara Bæhr, Albertslund Bibliotek


"Dygtig foredragsholder som får vores varmeste anbefaling."
- Charlotte Dalby, Ryomgård Byfest

 - 57,1 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Mikkel Beha Erichsen holder.

Emil Erichsen

Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere