35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Morten Paustian

Dr. mult. Morten Paustian er erhvervsfilosof og ledelsesrådgiver.
Morten Paustian er forfatter, foredragsholder og virksomhedsrådgiver. Hans filosofiske tilgang er indlevende, og hans livsprojekt handler om kunstnerisk inspiration og dens skaberkraft. Morten har udviklet en filosofisk teori, hvor han har fokus på, at vi skal udleve vores individuelle sandfærdighed ved at være ærlig og ydmyg for os selv og andre.

Mortens foredrag stiller krav til lytteren. Han ønsker at udfordre evnen til at tænke kreativt og derved blive i stand til at løse hverdagslige, forretningsmæssige og organisatoriske problemer i kraft af filosofiske indsigter. Hvert foredrag indledes et par dage før afholdelse af foredraget med en skræddersyet tekst eller debatoplæg til deltagergruppen.

Morten er cand.merc.(fil.), MSc i International Business, Executive Doctor of Business
Administration og Executive Doctor of Philosophical Leadership Studies. Derudover har Morten været idémand og projektansvarlig for integrationsprojektet af fire unge utilpassede drenge og deres vandring med Stine Bosse på Caminoen. Han er desuden forfatter til flere bøger, heriblandt ”Livskraften”, ”Videnskabelig intuition” og ”Når filosofi virker”.

Forespørg på Morten Paustian og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Morten Paustian

Fra selvoptagethed til kærlighed

Tidsånden er klar. Selvoptagetheden dominerer sammenhængskraften. Den er en tikkende bombe under alle fællesskaber – de lader sig ikke gøre med det udgangspunkt. Selvoptagetheden er som konsekvens med til at skabe ensomhed. Her lukker egoet omkring sig selv - først mister vi nærværet til hinanden og siden samværet.

Ikke desto mindre er der veje ud af den selfie-kultur, og det er medfølelse og kærlighed. Det er dét vi har brug for. Foredraget vil være et potpourri af filosofiske refleksioner, kunstneriske indslag og konkrete øvelser, der viser hvordan kærligheden danner fællesskaber og hvordan livsglæden kan genopstå.
Forspørg på dette foredrag

Den kollektive bevidsthed

Er bevidsthed individuel eller et kollektivt anliggende? - Med forholdsvis simple metoder kan det illustreres og erfares, at vi kan dele en bevidsthed. Vi kan altså dele hinandens bevidsthed og i kraft af vores empati kan vi lige frem bevæge os af den andens bevidsthed. Det betyder, at tidligere forestillinger om, at mennesket er et lukket kredsløb synes misvisende med disse erfaringer.

Foredraget vil være en kombination af øvelser og filosofiske refleksioner, hvor fokus vil være på virkningen af bevidsthed, og hvilke implikationer det egentlig har for vores måde at skabe mening på.
Forspørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere