35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Morten Ramsland

(foto: Martin Dam Kristensen) Forfatter og foredragsholder. Foredrag om forfatterskab.
Morten Ramsland debuterede som forfatter i 1993 med digtsamlingen ”Når fuglene driver bort”. Han har, udover en del børnebøger, udgivet romanen ”Akaciedrømme” samt succesromanen ”Hundehoved”, der er solgt i næsten 500.000 eksemplarer, oversat til 20 sprog og som modtog flere priser, heriblandt Boghandlernes gyldne Laurbær, Læsernes bogpris og P2 Romanrprisen.

Morten har senest udgivet den prisbelønnede roman ”Sumobrødre”, som han også holder foredrag på baggrund af. Her hylder han bl.a. barndommens vildskab og spontane livskraft samtidig med, at han belyser emner som familie, opvækst og ikke mindst arbejdsprocessen med romanen. I marts 2017 udkom Morten Ramslands nyeste roman ÆG.

Morten er uddannet cand.mag. i dansk og kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Han har været fuldtidsforfatter og foredragsholder siden hans succes med ”Hundehoved”.

Forespørg på foredrag med Morten Ramsland

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Morten Ramsland

ÆG

I marts 2017 udkom Morten Ramslands nyeste roman ÆG, som omhandler en fattig bondefamilie, der kommer i besiddelse af et magisk æg af guld. Bogen har fået flotte anmeldelser og er en blanding af historisk roman, slægtskrønike og historiefortælling om almuelivet på Fyn i 1300-tallet og den overtro, der prægede samfundet dengang.

ÆG er blevet kaldt et hovedværk, der får læseren til at tænke på Johannes V. Jensens klassiker, Kongens Fald. Tidligere har Morten Ramsland blandt andet skrevet bøgerne ’Hundehoved’ og ’Sumobrødre’, hvoraf ’Hundehoved’ solgte i 250.000 eksemplarer.

I dette spændende, litterære foredrag fortæller Morten Ramsland om baggrunden for ÆG, og hvorfor der gik syv år mellem hans sidste og nuværende udgivelse. Undervejs er der tid til spørgsmål, ligesom Morten også vil læse udvalgte passager op af bogen.

Sumobrødre

Morten Ramsland holder foredrag om romanen "Sumobrødre", hvor han kommer med en hyldest til barndommens vildskab og spontane livskraft. Han fokuserer desuden på temaer fra barndommen, familien og ikke mindst det selvbiografiske som inspirationskilde i arbejds- og tilblivelsesprocessen.

Mere information om Morten Ramsland

 - 27,9 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Morten Ramsland holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

Rigtig god service og hjælpsomhed hele vejen igennem!

Malene Rasmussen - Rockwool A/S

”I var meget kvikke til at foreslå, beskrive og udvælge et alternativ til Nils Villemoes. Det var et godt alternativ.”

Dorthe Sørig - Ungiaarhus Fritidscenter Randersvej

"Hurtig og nem kommunikation helt frem til dagen."

Esther Wissels - Signatur Skolen, afd. Tjæreborg

"Det har været en positiv oplevelse at booke et foredrag igennem Forfatterforedrag. Forfatterforedrag har leveret en rigtig god service - bl.a. med hurtige svar og behagelig og professionel kommunikation"

Marianne Dietz - HistorieLab, UCL, Jelling

”Vi er meget tilfreds. Meget god service.”

Berit Mogensen - Essenbæk, Årslev, Virring og Hørning Sogn

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere