35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Nikolaj Sonne

Foredragsholder, journalist og studievært. Foredrag om teknologi og udvikling.
Nikolaj Sonne er en af Danmarks førende it-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling. Nikolajs begejstring og nysgerrighed for den teknologiske verdens fremskridt får ham til at fremstå meget personlig og original i sin evne til at kommunikere på. Gennem metaforer, ironi og passion formår Nikolaj på levende vis at videreformidle og tiltrække publikums opmærksomhed uanset interessen for gadget-verdenen!

Nikolaj er uddannet journalist, og arbejder til daglig på Danmark Radio, hvor han arbejder med fjernsyn om fremtiden. Tidligere arbejdede Nikolaj som journalist og redaktør på gadgetmagasinet, GEAR, hvor han vandt FDIM’s Bedste Danske WebTV tilbage i 2008. Nikolaj modtog også DRs Sprogpris i 2011 for sin levende formidling af elektoniske produkter. Derudover har han også lavet 9 sæsoner med gadget-tech programmet, So ein Ding.

Ønsker du at høre om fremtidens teknologi, nyeste udstyr og udvikling, er Nikolaj den helt rette ekspert på området!

Forespørg på foredrag med Nikolaj Sonne

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Nikolaj Sonne

Teknologiens udvikling

Hvad er det, der er så attraktivt ved teknologi og udvikling? Den teknologiske udvikling forandrer sig hurtigere, end vi mennesker nogensinde har oplevet det før. Teknologien bliver konstant gjort hurtigere, smartere og bedre i kampen for at være foran konkurrenten. Men hvilken teknologi bør egentlig komme på butikkernes hylde, og hvilken teknologi bør ikke?

Foredraget er med til at give både de teknikinteresseret og de ikke-teknikinteresseret en live-oplevelse med markante holdninger til den teknologiske udvikling i forhold til, hvad der virker, og hvad der ikke virker – nærmere sagt, hvilken teknologi der aldrig skulle have set dagens lys på butikkernes hylder.

Din mobil – den lille forræder

I vores mobiltelefon har vi samlet stort set alt, som er værd at vide om os og om vores færd i verden. Og der er bud efteroplysningerne.
Apps, hjemmesider, styresystemer og utallige tjenester lover øget service og anvendelighed, mens de ubemærket og stort set ubegrænset samler information om dig. Wifi’en kan være tændt, selvom der står slukket i displayet, diverse spil kan have fuld adgang til den ufrivillige Google eller Apple konto, reklamer kan aktiveres med ultralydsbeacons, og Facebook kan læse dine sms’er. Alle disse scenarier er mulige og ofte aktuelle.

Men hvad er det egentlig, alle vores data, handlinger, bevægelse, beskeder og tale, opdateringer og indkøbsoplysninger bliver brugt til?
Nikolaj Sonne kigger i dette indsigtsfulde og humoristiske foredrag nærmere på den omfattende hverdagsovervågning - som ikke handler om skæg, blå briller, Assange, wikileaks og statslige aktører - men går helt ned i vores egne lommer, og bliver særdeles personlig. Det er den overvågning, som du selv valgte at sige ja til, da du trykkede Accepter til Terms & Conditions på din yndlingscomputer – nemlig din mobiltelefon.

Mere information om Nikolaj Sonne

Referencer: 

"Det var et rigtig godt foredrag, og vi kan varmt anbefale Nikolaj"
- Ole Bay Jensen, AspIT 

"Det var et fantastisk spændende og velstruktureret foredrag, der gav masser af stof til eftertanke. Gymnasieeleverne var vilde med det.
Nikolaj er en super dygtig formidler og leverer pointerne på et sprog eleverne forstår. 5 stjerner ud af 5."
Alssundgymnasiet Sønderborg

"Et meget spændende foredrag, som også vores deltagere i konference var meget tilfreds med"
- Tage Jensen, BL - Danmarks Almene Boliger

"Et rigtig godt "pust" fra en sprudlende foredrageholder der virkelig har en "passion" for og smugkig ind i den fremtidige teknologi - det var yderst interessant."
- Kirsten Bargholz, Terma A/S

"Nikolaj Sonne var både skarp, underholdende, vidende og i øjenhøjde". 
- Susanne Flintholm, Officelab ApS 

"Jeg synes, Nikolaj holdt en super inspirerende præsentation. Nikolaj var klar til at fange indspil fra deltagerne undervejs og var villig til at justerer indhold efter ønsker."
- Lennart Christoffersen, HRKS 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Nikolaj Sonne holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Altid en fornøjelse at kommunikere med jer”

Lena Nilsson - Guldborgsund-bibliotekerne

”En fin service med aftaler der kørte som på en snor.”

Carsten Gaulshøj - Udviklingscenter Esbjerg

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

”God service, både ved bestilling og spørgsmål omkring regning som blev modtaget længe før foredraget. Vi kommer igen!”

Mette Rasmussen - HK Klub Mariagerfjord

Kontakten har været meget positiv, venlig og imødekommende.

Sys Betina Harboe - Psykiatrisk Fagklub, Odense

Hurtige og klare svar: stor ros!

Birthe Zimmermann, Alssundgymnasiet Sønderborg

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere