35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Oliver Zahle

Kreativt powerhouse og forfatter af bøger, manuskripter bl.a.
Oliver Zahle komiker, satiriker, instruktør, tv-vært, musiker og manuskriptforfatter, der bl.a. er kendt for og en af de kreative kræfter bag Børneradio, Selvsving og De uaktuelle nyheder, og Bertelsen. Begge programrækker var med Mikael Bertelsen som vært.

Han har desuden medvirket i
I 1998 medvirkede han i musikvideoen til Østkyst Hustlers' sange "Står Her Endnu" fra albummet Så Hold Dog Kæft fra samme år.


herudover har Oliver Zahle skrevet manuskriptet til flere børneprogrammer, bl.a. Sku’ du spørge fra nogen fra 1994 (som han desuden også var vært på), serien Max 2007 - 08, og en børneteaterforestillinger. Fuld Af Løgn og Så Hold Dog Kæft
Oliver har desuden også instrueret serien Pendlerkids, som er produceret i tre sæsoner til DR Ramasjang.

Han har desuden skrevet flere børnebøger herunder Elefantstenen (2014) som længe lå på Politikens bestsellerliste, Ymerdrengen (2015) og Spiloppo (2016). Oliver Zahle har skrevet og instruerede kortfilmen Fremkaldt, med Ulrich Thomsen i hovedrollen. Filmen blev nomineret til en Robert for årets bedste kortfilm. Zahle var vært ved uddelingen af samme filmpris i 2014.

Han var spiller desuden udmærket trommer, og har medvirket på adskillige plader.

Forespørg på foredrag med Oliver Zahle

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Oliver Zahle

KREATIVITET

Alle snakker om det. Men hvordan er man egentlig kreativ? Hvor kommer de originale ideerne fra? Sådan rent praktisk? I dette stærkt underholdende foredrag fortæller Oliver Zahle om hemmeligheden bag den skabende proces. Med udgangspunkt i sit eget arbejde med satire og humor løfter han sløret for arbejdet med at få folk til at grine. For det at være sjov er noget af det, der stiller allerstørst krav til originalitet. Et meget inspirerende foredrag der vender op og ned på din opfattelse af, hvad det vil sige at være kreativ. Du vil få værktøj til at blive bedre til at få kreative ideer i både dit arbejdsliv og din hverdag - og du vil frem for alt komme til at grine en hel del.

Oliver Zahle har gennem mere end 25 år levet af at få nye ideer hver eneste dag. Han har fået utallige priser og legater for sit arbejde med film, musik, teater, bøger, klummer, tv og radio. Derudover er han en populær foredragsholder der har holdt foredrag for alt fra overlæger til folkeskoleelever. Han er kendt fra DR-programmer som f.eks ”De Uaktuelle Nyheder” og ”Selvsving””Super inspirerende og meget vedkommende oplæg om kreativitet og humor, med en tydelig rød tråd mellem de forskellige satire-eksempler og fortællingen om skabende processer. Oliver Zahle fornemmede på fornem vis at skabe referencer til deltagernes arbejdsliv og opgaver, men tips og tricks til hvordan man skaber gode ideer, hvordan man afprøver om en ide er god, og hvordan man fører sin ide til handling. Vi kan meget varmt anbefale Oliver Zahle som en oplægsholder der giver både giver vitaminer til hjernen og et smil på læben.”

Sune Kobberø, kommunikationsansvarlig i Efterskoleforeningen

”Oliver Zahles foredrag om den kreative og humoristiske arbejdsproces er et foredrag, som – foruden at være sindssygt morsomt, levende og underholdende – også åbnede for nogle helt nye og overraskende perspektiver på, hvad der kan føre til nye ideer. Oliver fangede mig fra første sekund, fordi han både kom med en masse engagement og nogle vilde tanker og vinkler, som jeg tænker på den dag i dag.”
Peter Borberg, journalist & forfatter

….en skøn blanding af både film og oplæg. Og der er hjerne bag bl.a. om hvordan man kan finde kreativiteten i det, vi går og tænker på i vores hverdagen - det kunne jeg godt lide.
Mette Damgaard Bæk, kursist

Mere information om Oliver Zahle

Referencer:

"Super inspirerende og meget vedkommende oplæg om kreativitet og humor, med en tydelig rød tråd mellem de forskellige satire-eksempler og fortællingen om skabende processer. Oliver Zahle fornemmede på fornem vis at skabe referencer til deltagernes arbejdsliv og opgaver, men tips og tricks til hvordan man skaber gode ideer, hvordan man afprøver om en ide er god, og hvordan man fører sin ide til handling. Vi kan meget varmt anbefale Oliver Zahle som en oplægsholder der giver både giver vitaminer til hjernen og et smil på læben."
- Sune Kobberø, kommunikationsansvarlig i Efterskoleforeningen

"Oliver Zahles foredrag om den kreative og humoristiske arbejdsproces er et foredrag, som – foruden at være sindssygt morsomt, levende og underholdende – også åbnede for nogle helt nye og overraskende perspektiver på, hvad der kan føre til nye ideer. Oliver fangede mig fra første sekund, fordi han både kom med en masse engagement og nogle vilde tanker og vinkler, som jeg tænker på den dag i dag.”
- Peter Borberg, journalist & forfatter

 "En skøn blanding af både film og oplæg. Og der er hjerne bag bl.a. om hvordan man kan finde kreativiteten i det, vi går og tænker på i vores hverdagen - det kunne jeg godt lide."
- Mette Damgaard Bæk, kursist

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Oliver Zahle holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Perfekt. Meget overrasket over at jeg fik direkte linie til Grau som straks vendte tilbage. Fin fin kommunikation.”

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek

"Vi var rigtig glade for den service vi fik af Forfatterforedrag, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi benytter jer. Tak for et kanon arrangement"

Kjeld Vang Lauritsen - Dolle A/S

”En fin service med aftaler der kørte som på en snor.”

Carsten Gaulshøj - Udviklingscenter Esbjerg

”Jeg har været glad for kontakten til Forfatterforedrag. Venligt og kompetent personale.”

Ole Laursen - Esbjerg Kommunes Biblioteker, Kvaglund Bibliotek

”Synes I har været dejlige at booke hos, der har været en god kommunikation med Michaël Bakkum.”

Hannah Karina Mikkelsen - Teatret Masken

"Dygtige, hjælpsomme og kompetente"

Anne-Grethe Rosted - Faxe Kommunes Biblioteker

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere