35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Oliver Zahle

Kreativt powerhouse og forfatter af bøger og manuskripter.
Oliver Zahle er komiker, satiriker, instruktør, tv-vært, musiker og manuskriptforfatter. Han er bl.a. kendt for at være en af de kreative kræfter bag Børneradio, Selvsving, De uaktuelle nyheder og Bertelsen. Sidstnævte to programmer havde Mikael Bertelsen som vært.

I 1998 medvirkede han i musikvideoen til Østkyst Hustlers' sange "Står Her Endnu" fra albummet Så Hold Dog Kæft fra samme år. Herudover har Oliver Zahle skrevet manuskriptet til flere børneprogrammer, bl.a. Sku’ du spørge fra nogen (som han desuden også var vært på), serien Max 2007 - 08, og en børneteaterforestillinger. Fuld Af Løgn og Så Hold Dog Kæft. Oliver Zahle har desuden instrueret serien Pendlerkids, som er produceret i tre sæsoner til DR Ramasjang.

Oliver Zahle har skrevet flere børnebøger herunder Elefantstenen (2014), som længe lå på Politikens bestsellerliste, Ymerdrengen (2015) og Spiloppo (2016). Oliver Zahle har skrevet og instruerede kortfilmen Fremkaldt, med Ulrich Thomsen i hovedrollen. Filmen blev nomineret til en Robert for årets bedste kortfilm. Zahle var vært ved uddelingen af samme filmpris i 2014.

Herudover spiller Oliver udmærket trommer, og har medvirket som trommeslager på adskillige plader.

Forespørg på foredrag med Oliver Zahle

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Oliver Zahle

Kreativitet

Alle snakker om det. Men hvordan er man egentlig kreativ? Hvor kommer de originale ideer fra? Altså sådan rent praktisk? I dette stærkt underholdende foredrag fortæller Oliver Zahle om hemmeligheden bag den skabende proces. Med udgangspunkt i sit eget arbejde med satire og humor løfter Oliver sløret for arbejdet med at få folk til at grine. For det at være sjov, er noget af det, der stiller allerstørst krav til originaliteten. I dette meget inspirerende foredrag vender Oliver op og ned på din opfattelse af, hvad det vil sige at være kreativ. Du vil få værktøjer til at blive bedre til at få kreative ideer, både i dit arbejdsliv og i din hverdag - og frem for alt vil du komme til at grine en hel del.

Mere information om Oliver Zahle

Referencer:

"Super inspirerende og meget vedkommende oplæg om kreativitet og humor, med en tydelig rød tråd mellem de forskellige satire-eksempler og fortællingen om skabende processer. Oliver Zahle fornemmede på fornem vis at skabe referencer til deltagernes arbejdsliv og opgaver, men tips og tricks til hvordan man skaber gode ideer, hvordan man afprøver om en ide er god, og hvordan man fører sin ide til handling. Vi kan meget varmt anbefale Oliver Zahle som en oplægsholder der giver både giver vitaminer til hjernen og et smil på læben."
- Sune Kobberø, kommunikationsansvarlig i Efterskoleforeningen

"Oliver Zahles foredrag om den kreative og humoristiske arbejdsproces er et foredrag, som – foruden at være sindssygt morsomt, levende og underholdende – også åbnede for nogle helt nye og overraskende perspektiver på, hvad der kan føre til nye ideer. Oliver fangede mig fra første sekund, fordi han både kom med en masse engagement og nogle vilde tanker og vinkler, som jeg tænker på den dag i dag.”
- Peter Borberg, journalist & forfatter

 "En skøn blanding af både film og oplæg. Og der er hjerne bag bl.a. om hvordan man kan finde kreativiteten i det, vi går og tænker på i vores hverdagen - det kunne jeg godt lide."
- Mette Damgaard Bæk, kursist

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Oliver Zahle holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

Kun ros til overs til jer for god service og hurtige tilbagemeldinger

Linda Fogtmann - Kohberg Bakery Group, Personaleforeningen Krummerne

"Dygtige, hjælpsomme og kompetente"

Anne-Grethe Rosted - Faxe Kommunes Biblioteker

”Jeg synes vi har fået fin service. I har været lette at kontakte og har meldt hurtigt tilbage.
Jeg synes det er dejligt at vi kunne flytte foredraget fra lockout perioden til nu.”

Hanne Jensen - Kildegårdskolen, Herlev

”Det fungerer særdeles professionelt. Nemt, hurtigt og enkelt.”

Jacob Madsen - Mettler-Toledo A/S

”Intet at påtale. Alt fungerede perfekt.”

Peter Roslev - Karlslunde Idræts Forening

”God service, både ved bestilling og spørgsmål omkring regning som blev modtaget længe før foredraget. Vi kommer igen!”

Mette Rasmussen - HK Klub Mariagerfjord

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere