35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Ove Dahl

Foredragsholder og tidligere drabschef for Københavns Politi
Ove Dahl er tidligere drabschef for Københavns Politi og har ligeledes i mange gå været et velkendt ansigt på tv og fra større drabssager herhjemme.

Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste – og det værste. Nu beretter han for første gang selv om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Blandt andet sagen om det parterede lig fra det indre København og et stadigt uopklaret kvindedrab.

I alle sagerne har Ove Dahl været på med helt tæt på og dermed får tilhørerne et sandfærdigt indblik i Dahls usædvanlige univers, både det professionelle og i høj grad det personlige. For hvordan er det at være ægtefælle og ven til den tidligere drabschef, og hvordan reagerede den professionelle Ove Dahl på det personlige plan, når han stod over for at skulle efterforske endnu en grusom forbrydelse?

De tankevækkende og interessante foredrag med Ove Dahl er baseret på biografien “Drabschefen”, som er et nærgående portræt af Ove Dahl, der beretter om det sidste nye fra efterforskningen.

I sommeren 2011 gik Ove Dahl på pension efter 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 år som drabschef i Københavns Politi.

Forespørg på foredrag med Ove Dahl

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Ove Dahl

Drabschefen – nye sager

I foredraget “Drabschefen – nye sager” fortæller Ove Dahl, om efterforskningsarbejdet i de mest opsigtsvækkende mord, som han har stået i spidsen for at opklare. Ove Dahl beskriver en række nye sager, der har domineret i medierne, og hvis råhed og brutalitet har gjort et stærkt indtryk på den garvede efterforskningsleder. I biografien om Oves liv og arbejde fortæller han blandt andet om opklaringen af drabet på en norsk stewardesse på SAS-hotellet i København, om hue-mordet, hvor en ung mand bliver slået ihjel på Strøget, fordi han ikke ville af med sin hue og om Amagermand-sagen, hvor en 45-årig familiefar er sigtet for 7 voldtægter og 2 mord.

Danmark bliver der hvert år i gennemsnit begået 60 drab, og 10 – 12 af dem bliver begået i tidligere Københavnske drabschef, Ove Dahls område. Tag med på en gruopvækkende men spændende rejse ind i det danske kriminalpolitis arbejde.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Ove Dahl holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”God service :-)”

Maria Winther - Ballerup Kommune

”Det fungerer særdeles professionelt. Nemt, hurtigt og enkelt.”

Jacob Madsen - Mettler-Toledo A/S

”Intet at påtale. Alt fungerede perfekt.”

Peter Roslev - Karlslunde Idræts Forening

"Kontakten har været meget tilfredstillende og professionel, især var jeg glad for bekræftelse lige før aftalte dato"

Jørgen Skov Petersen - Håndværker og Industriforening Assens

”STOR ROS”

Dorthe Hect - CBSI Sprogcenter

"Dygtige, hjælpsomme og kompetente"

Anne-Grethe Rosted - Faxe Kommunes Biblioteker

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere