35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Rolf Andersen

Ekspert i hundetræning og hundeforståelse. Foredrag om hunde.
Rolf Andersen er en erfaren hundetræner med fokus på hundeforståelse. Selv har Rolf i mange år trænet og haft jagthunde med topplaceringer, og apporteret professionelt ved jagter rundt i Danmark.

Ifølge Rolf er det at få en lydig hund ikke en stor videnskab men alene et spørgsmål om god træning og opdragelse. Rolf er ekspert i gode råd til, hvordan man opdrager sin hund, så den bliver lydig, og ikke mindst så den kender sin plads i familien. På en overskuelig og humoristisk måde holder Rolf inspirerende og informative foredrag med konkrete redskaber til, hvordan man får en glad og velafbalanceret hund, der lystrer! Ifølge Rolf er motivationstræning til forståelse af din hund vejen frem i stedet for godbidder og klikkertræning.

Rolf har skrevet adskillige bøger om hundetræning, heriblandt ”Få den hund, du fortjener”, ”Få den jagtkammerat, du fortjener” og ”Hvalpens bog”, som han holder foredrag på baggrund af. Rolf er oprindeligt uddannet ved Den Kongelige Danske Livgarde. Han har medvirket i hundeprogrammer på TV2.

Forespørg på foredrag med Rolf Andersen

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Rolf Andersen

Få den jagtkammerat, du fortjener

Foredraget handler om basistræning og efterskudsarbejde. På underholdende vis vil Rolf Andersen i foredraget behandle alt lige fra kontakten til hunden, afleveringer og dirigering til apportering, gå ved fod og frit søgen. Rolf mener, at alle jagthunde kan blive lydige, uden vi skælder dem ud. Det handler udelukkende om at få en makker, der ønsker motiveret træning af hunden uden godbidder og klikkertræning!

Et foredrag til ejere med jagthunde.

En aften i hundens tegn

I Danmark er der 550.000 hunde, men mange af dem er ikke velfungerende. I foredraget "En aften i hundens tegn" vil Rolf Andersen give simple værktøjer til, hvordan man skal forstå sin hund for at kunne lette sin og hundens hverdag. Han sammenfatter desuden, hvordan man bedst kommunikerer med sin hund, så alle, både ejer, familie og hund, er glade og tilfredse.

En aften i hvalpens tegn

Når man skal vælge sin hund, handler det om, at man skal vælge med hjernen – ikke med hjertet. Rolf Andersen vil give gode råd til valg af race, og hvordan man med den største venlighed skal lære den lille hvalp familiens spilleregler. Uden godbidder men med masser af motivationstræning vil hunden få et let og sjovt liv sammen med familien. (Motivationstræning behøver kun at tage 10 minutter om dagen).

Et foredrag for nye hvalpeejere, og dem der overvejer at blive det.

Mere information om Rolf Andersen

Rolf Andersen - 38,9 KB

Rolf Andersen - 46,9 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Rolf Andersen holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Kontakten har været meget tilfredstillende og professionel, især var jeg glad for bekræftelse lige før aftalte dato"

Jørgen Skov Petersen - Håndværker og Industriforening Assens

"Vi var rigtig glade for den service vi fik af Forfatterforedrag, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi benytter jer. Tak for et kanon arrangement"

Kjeld Vang Lauritsen - Dolle A/S

”Forfatterforedrag har leveret en god service i forbindelse med bookning af foredraget.”

Inge Huus - Svendborg Erhvervsskole

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

”En fin service med aftaler der kørte som på en snor.”

Carsten Gaulshøj - Udviklingscenter Esbjerg

”Det fungerer særdeles professionelt. Nemt, hurtigt og enkelt.”

Jacob Madsen - Mettler-Toledo A/S

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere