35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Selina Juul

Stifter af Stop Spild Af Mad, modtager af Nordisk Råds natur- og miljøpris. Foredrag om iværksætteri og madspild.
Selina Juul er Danmarks førende ekspert på madspild, blogger på Huffington Post USA og er stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad - Danmarks største bevægelse mod madspild, som siden 2008 har medvirket til at bringe massivt fokus på madspild i Danmark samt opnået en lang række resultater i både Danmark, EU, Norden og FN. Selina Juul er vinder af bl.a. Nordisk Råds Natur- og miljøpris, ALT for damernes Kvindepris, Svend Auken-prisen, er af Berlingske i 2014 blevet kåret som Årets Dansker og er optaget i Kraks Blå Bog. I 2016 fik Selina Juul The Womenomics Influencer Award.

I 2017 har BBC lavet en dokumentarfilm om Selina Juuls arbejde - og videoen blev set af over 20 millioner mennesker på 7 dage.

Derudover har Selina Juul på Gyldendal udgivet bogen "Stop spild af mad - en kogebog med mere" med Francis Cardenau, Katrine Klinken, Camilla Plum, Thomas Rode Andersen og Suhrs Madakademiet. Bogen fik en delt 2. plads i prisen Best Sustainable Food Book in the World ved Gourmand World Cookbook Awards i Paris.

10% af overskuddet fra Selina Juuls personlige foredrag om madspild går til at sponsorere driften af foreningen Stop Spild Af Mad.

Forespørg på foredrag med Selina Juul

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Selina Juul

Stop madspild med Selina Juul Foredrag med Selina Juul - Danmarks førende ekspert på madspild og Nordisk Råds prisvinder

Bruger du dit køleskab som din skraldespand? Har du UFO’er liggende i din fryser? Bliver du altid lokket af butikkernes mængdetilbud? Smider du hvert år tusindvis af kroner i skraldespanden, fordi du glemmer at udnytte dine madrester?

Mød kvinden som bragte fokus på madspild i Danmark, Danmarks førende ekspert på madspild Selina Juul - og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at mindske dit madspild og få flere penge, få mere fritid og samtidigt bidrage til et bedre miljø.

I Danmark bliver der årligt smidt over 700.000 tons god spiselig mad ud - og størstedelen af madspildet stammer fra forbrugere. Heldigvis er danske forbrugere blevet bedre til at undgå madspild, og danskernes madspild de seneste år mindsket med 25% (ifg. estimat fra Landbrug & Fødevarer). Men der er stadig lang vej endnu. FN forudser, at Jordens befolkning har allerede i 2030 brug for mindst 50% mere mad, 45% mere energi og 30% mere vand. Og i 2050 skal vi producere 70% mere mad, end vi gør i dag. Men allerede i dag producerer vi globalt madspild, der kunne brødføde alle verdens sultende mennesker - tre gange.

Mød Selina Juul og bliv klogere på madspild, fremtiden, overforbrug, stigende verdensbefolkning, massive klimaforandringer og mangel på ressourcer - og få et bud på, hvordan vi som forbrugere og som civilisation kan sikre vores fremtidige overlevelse.

Mere information om Selina Juul

"Selina er yderst professionel og engageret - hun brænder for emnet "madspild" og kan tale med "ung som gammel".
- Cathrine Norup, JA

 - 130,2 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Selina Juul holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”I var meget kvikke til at foreslå, beskrive og udvælge et alternativ til Nils Villemoes. Det var et godt alternativ.”

Dorthe Sørig - Ungiaarhus Fritidscenter Randersvej

”Perfekt. Meget overrasket over at jeg fik direkte linie til Grau som straks vendte tilbage. Fin fin kommunikation.”

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek

"Dygtige, hjælpsomme og kompetente"

Anne-Grethe Rosted - Faxe Kommunes Biblioteker

”Servicen har fungeret upåklageligt.”

Lene Correll - Kirkens Korshærs Udviklings og Behandlings Center

”Der har været en god kommunikation på mail, hurtige tilbagemeldinger og intet negativt fra min side at sige omkring denne.”

Beatrice Jørgensen

"Hurtig og nem kommunikation helt frem til dagen."

Esther Wissels - Signatur Skolen, afd. Tjæreborg

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere