35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Sigge Winther Nielsen

Politisk kommentator og forfatter til "Projekt Løkke".
Sigge Winther Nielsen er cand.scient.pol og ph.d stip. Han forsker i vælgere og partier ved Institut for Statskundskab på Købehavns Universitet og var Visiting Scholar på Columbia University, New York.
Sigge har tidligere arbejdet i både Finansministeriet og Folketinget.
Herudover har han udgivet en række artikler om politisk marketing, branding, strategi, spin og politisk psykologi. Sigge Winther Nielsen er pr. september 2016 vært på Deadline.

Sigge Winther Nielsen er medforfatter til bogen “Om Politisk Tæft” (2008) og “Politisk Psykologi – fordi politik er personligt” (2009) og bogen “Projekt Løkke” (2010).
Læs mere...

Forespørg på foredrag med Sigge Winther Nielsen

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Sigge Winther Nielsen

Dansk politik - netop nu

Sigge tager et satellitbillede af den aktuelle politiske situation – med afstikkere tilbage i historien. Han fortæller om de nyeste rygter fra Christiansborg og Slotsholmen, og beretter engageret om hvem der er på vej op og ned i det politiske Danmark.

Politisk branding

Alle organisationer har et brand - om de vil det eller ej. Et brand bestemmes nemlig af alle os, der går udenom og kigger ind på organisationen. De små associationer, stemninger, følelser og tanker vi forbinder med en person, en institution eller et land samler sig som en DNA-kode vi alle kan kende på lang afstand. Et brand er derfor helt afgørende for ens handlemuligheder. Et brand kan bremse eller booste. Politisk organisationer – som NGO’er, fagforeninger, interesseorganisationer, partier eller offentlige organisatoner – kan arbejde ligeså seriøst og professionelt med branding som private firmaer. De gør det bare ikke. Tværtimod.

Hør hvordan man kan bygge, udvikle og måle en politisk organisations brand. Det er sværere end du tror..

Politisk marketing

Hvad kendetegner de moderne politiske organisationer? Dette foredrag kigger nærmere på, hvorledes især partierne i dag i højere grad arbejder ligesom professionelle virksomheder. Partierne tester vælgermarkedet, de designer politiske produkter og indbyder til en langvarig relation med vælgerne. Der bliver stillet skarpt på den nyeste værktøjskasse fra politisk marketing samt hvordan disse nye muligheder ændrer den demokratiske debat.

Psykologi i politik

Din hjerne er doven. Rigtig doven. Langt de fleste af os er nemlig nogle ‘gniere med vores hjerner’.
Vi har svært ved at overskue de store mængder af information, der dagligt strømmer imod os. Det gælder både almindelige mennesker og det gælder de mennesker, der i høj grad sætter rammerne for vores liv, nemlig politikere, embedsmænd og eksperter.

Konsekvensen er, at der ikke altid er dybt rationelle begrundelser bag politiske udmeldinger og beslutninger. Men hvad betyder det? Jo, man kan blive klogere på at snyde sin dovne hjerne i det daglige, så både den enkelte og organisationen træffer bedre beslutninger. Og så kan man bruge indsigten fra politisk psykologi til at få en konkurrencefordel – som for eksempel parti eller NGO – fordi man ved hvad der skal til for at påvirke andre beslutningstagere.

Amerikansk politik

Der er hele tiden gang i amerikansk politik. Altid et valg rundt om hjørnet. Altid en strategi der skal lægges. Jeg har boet og forsket i USA i flere omgange, og har talt med mange af eksperterne i "campaigning". I dette foredrag giver jeg et indblik i amerikanernes særlige forhold til valgkampe. Vi zoomer ind på de teknikker og metoder som bruges i kampens hede for at narre os vælgere. Og så stiller jeg spørgsmålet kan - eller bør - disse effektfulde redskaber overføres til Danmark?

Mere information om Sigge Winther Nielsen

Sigge Winther Nielsen - 105,3 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Sigge Winther Nielsen holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Professionel og på pletten"

Marianne Klöcker - Albertslund Kommune, Skoler og uddannelse

”Meget god - efterlyste et godt pr foto og det skaffede i hurtigt.”

Søren Dahl Mortensen - Odense Centralbibliotek

”Servicen har fungeret upåklageligt.”

Lene Correll - Kirkens Korshærs Udviklings og Behandlings Center

”Det fungerer særdeles professionelt. Nemt, hurtigt og enkelt.”

Jacob Madsen - Mettler-Toledo A/S

”Vi er meget tilfredse og vil gerne benytte jer en anden gang.”

Maria Lindahl Strøm - Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

"God service hele vejen igennem."

Jonna Hollensen, Business College Syd

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere