35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Sigurd Barrett

Entertainer, komponist og forfatter
Der er nok ikke mange børn i Danmark, der ikke er vokset op med Sigurd Barrett og hans bjørnetime på tv op gennem 90’erne, eller voksne der har lyttet til programmet Hit med sangen på DR1, hvor Sigurd Barrett også var med. Gennem årene er Sigurd Barrett blevet en folkekær musiker og entertainer og den dag i dag er han stadig ligeså populær, hvilket de mange udsolgte shows og bøger vidner om.

Sigurd Barrett er født i Rødovre og opvokset i Viborg og spillede første gang på et klaver allerede som toårig. Han skrev sine egne børnesange, da han blev seks år og havde sit første professionelle job som 12-årig. Da Sigurd blev ældre tog han en musisk studentereksamen på Viborg Katedralskole i 1985 og blev senere cand.phil. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet i 1992 med speciale i russisk rock, der indbragte ham topkarakter.

Barrett har siden haft stor succes som forfatter med bl.a. bøgerne Sigurd fortæller Bibelhistorier, Sigurd fortæller om de nordiske guder, Sigurd fortæller om de græske guder, Sigurds ABC og Sigurds Verdensatlas. Tilsammen har de solgt mere end 250.000 eksemplarer. I 2016 udkom så tobindsværket Sigurd fortæller Danmarkshistorie, og blev udgivet både som bogværk, dobbelt cd, dobbelt LP, e-bog, brætspil, iPad-spil, sangbog, korhæfte.

Forespørg på foredrag med Sigurd Barrett

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Sigurd Barrett

Vores børn skal have det bedste.

Sigurd Barrett holder et inspirationsforedrag om børn, opdragelse, kunst og kultur. I 2010 modtog Sigurd Barrett DR’s Rosenkjærpris 2009, og udgav i den forbindelse den anmelderroste bog; ‘Vores børn skal have det bedste’. Vi vil alle sammen gerne give vores børn det bedste – men hvad er det bedste egentlig? Med den barnlige iver udenpå leverer Sigurd Barrett endnu engang en optræden, der virker så legende let, at han næsten formår at bilde os ind, at det hele blot er en tilfældig leg. Mød Sigurd Barrett i dette inspirationsforedrag, hvor han vil komme med idéer og inspiration til hverdagen samt give eksempler fra sit musikalske univers.

Sigurds verden

Sigurd Barrett Et image som børneentertainer har klæbet til Sigurd Barrett, siden han med TV-programmet »Sigurds Bjørnetime« fik sit folkelige gennembrud i Danmark. Men Sigurd Barrett er langt mere nuanceret end som så. Mød komponisten, musikeren og entertainere Sigurd Barrett helt tæt på.
Sigurd Barrett kommer og holder et personligt foredrag, hvor han fortæller om sin opvækst og sit liv; heriblandt sit livs op- og nedture. Han fortæller også om sine tanker, idéer og inspirationskilder i forbindelse med de mange projekter, han har begået igennem sin karriere. I særdeleshed fortæller han om projektet ”Sigurd fortæller bibelhistorier”, der udkom som bog og på DVD i 2010, og som har solgt i 100.000 eksemplarer.Sigurd løfter også sløret for fremtidige projekter, ligesom han giver smagsprøver på sine færdigheder på tangenterne. Publikum vil få lejlighed til at synge med på nogle af Sigurds egne sange samt på de sange, som har inspireret ham i hans lange karriere.

Med kunder som Maersk, Lego, Danske Bank, Novo Nordisk, Nordea, Jysk, Nationalbanken, Folketinget og H/M Dronning Margrethe har Sigurd spillet for næsten alt og alle i dette land, og hans piano show er et sikkert hit til ethvert arrangement for det voksne publikum. Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Sigurd. Bemærk venligst at arrangementet er ikke en børne-koncert.

Sigurd fortæller Danmarkshistorie

En af vort lands mest folkekære entertainere har kastet sig over sit mest ambitiøse projekt til dato. Gennem et illustreret bogværk, et musikalbum, et omfattende undervisningsmateriale, et iPad-spil, et brætspil for hele familien, 40 film optaget historiske steder i Danmark til fri download, en tv-serie og en koncertturné vil den anerkendte entertainer formidle Danmarkshistorien. Gå ikke glip af dette fantastiske foredrag om den danske historie.

Sigurd fortæller om de græske guder

Med afsæt i bogen af samme navn fortæller Sigurd Barrett i dette spændende foredrag en masse om den græske mytologi. Se frem til at høre om de græske guders forunderlige verden, hvor uhyrer, søslanger og sfinxer bekæmpes af helte med mod og mandshjerte, når Sigurd i sin sædvanlige veloplagte stil både fortæller, synger og underholder. I bliver blandt andet klogere på, hvem Zeus egentlig var, hvordan de olympiske lege opstod, og hvad der sker, hvis man forelsker sig i sit eget spejlbillede.

Sigurd fortæller om de nordiske guder

I dette interessante og underholdende foredrag fortæller Sigurd Barrett, med udgangspunkt i sin bog af samme navn, en række fortællinger om de nordiske guder. Så tag med på en fantastisk rejse til Asgård, hvor guderne fester, æder og drikker. Når altså ikke lige de kæmper mod de ulækre og vilde jætter fra Udgård. Hør, hvorfor guderne var så bange for Fenrisulven og Midgårdsormen, lær hvem Odin og Thor virkelig var, og hvor regnbuen ender.

Sigurd fortæller bibelhistorier

Sigurd Barrett har i dette foredrag udvalgt sine 24 ynglings historier fra Bibelen, som han genfortæller for børn i alle aldre med sin sædvanlige uhøjtidelige og humoristiske tone. Hvordan opstod Jorden, træerne, månen og mariehønerne? Hvordan ved man, om Gud lytter, hvis man taler til ham? Og hvilke sko gik Jesus egentlig i, siden han kunne gå på vandet? Alle de spørgsmål og mange flere vil Sigurd forsøge at gøre os klogere på.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Sigurd Barrett holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Jeg har været MEGET tilfreds med hele forløbet og den service som jeg har modtaget i forbindelse med arrangementet.”

Susanne Quvang - Roche Diagnostics A/S

”Jeg har været glad for kontakten til Forfatterforedrag. Venligt og kompetent personale.”

Ole Laursen - Esbjerg Kommunes Biblioteker, Kvaglund Bibliotek

”I var meget kvikke til at foreslå, beskrive og udvælge et alternativ til Nils Villemoes. Det var et godt alternativ.”

Dorthe Sørig - Ungiaarhus Fritidscenter Randersvej

”Jeg er tilfreds med den måde service der har været ifm. med arrangering af foredraget, nemt og let at få arrangeret, uden problemer.”

Preben Schunck - Københavns Fængsler - Afdeling 1

”Flot service.”

Ellen Grangaard - Hvirring menighedsråd

”Vi er meget tilfredse og vil gerne benytte jer en anden gang.”

Maria Lindahl Strøm - Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere