35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Sofie Münster

Forfatter og rådgiver vedr. børn og unges læring og udvikling.
Sofie Münster har arbejdet professionelt med børn, unge og læring i mange år. Siden 2012 har hun arbejdet med drenge, som har det svært, hvor har blandt andet skabte DrengeAkademiet, som er et intensivt læringsforløb, hvor drengene løftes fagligt med to års læring i dansk og matematik på kun to uger. Sofie Münster rådgiver kommuner, skoler og forældre om børn og læring. Derudover driver hun Nordic Parenting, hvor hendes artikler har flere end 400.000 læsere om måneden. Sofie Münster er forfatter til bogen “Klog er noget, man øver sig på” (2016), der allerede har solgt mere end 15.000 eksemplarer.

Forespørg på foredrag med Sofie Münster

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Sofie Münster

Klog er noget, man øver sig på

Få helt ny og inspirerende viden om, hvordan du som forælder kan ruste dit barn til succes både fagligt og socialt

Vi ønsker alle det bedste for vores børn. Vi drømmer om, at de får succes, både i skolen og videre i livet. Men mange af os oplever også, at det kan være svært, når vores børn møder modgang, og ofte er vi i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre. Vi vil gerne have, at vores børn tør forfølge noget, øver sig og bliver dygtigere, men hvad gør vi, når vores børn fx føler sig usikre eller holder sig tilbage af frygt for at fejle? Bliver ukoncentrerede og mobilen eller computeren er for svær at modstå? Giver op på forhånd, så snart noget er kedeligt eller blot kræver lidt ekstra af dem? Mister interessen eller overvældes af skuffelse, når noget ikke lykkes i første forsøg?
+ mere om

En workshop om at ruste børn til succes både fagligt og socialt.

Workshoppen sammensættes fleksibelt, så den passer til jeres ønsker. I forbindelse med planlægningen vil vi derfor skulle tage en drøftelse om deltagernes baggrund og behov samt konkrete ønsker til dagen. Uanset hvad vil deltagerne opleve en varieret arbejdsform, hvor der veksles mellem oplæg og praktiske øvelser. Workshoppen kræver ingen særlige forudsætninger: Al forskning, der præsenteres og anvendes på workshoppen, omsættes til konkrete værktøjer, som kan bruges i praksis.
+ mere om

Sådan får dit barn succes i skolen

Vi forældre ønsker alle det bedste for vores børn. Vi drømmer om, at de får succes, både i skolen og videre i livet. Men de fleste af os er i tvivl om, hvad der egentlig er det bedste at gøre. I foredraget bliver forældre præsenteret for den nyeste viden og forskning om, hvad der kendetegner de børn, som bliver gladest og mest succesfulde som voksne. Alle forældre vil gå opmuntret derfra, for succes er nemlig ikke kun noget, der er de få forundt, men er derimod noget alle forældre kan lære deres børn. I foredraget viser Sofie hvordan man bedst griber det an.

Hvordan børn finder styrke i modgang

Børn møder langt mere modstand, når de lærer, end vi er vant til at tænke, og mange børn mangler de nødvendige redskaber til at styre igennem denne modgang. I foredraget kan forældre og fagpersoner få et indblik i den nyeste viden om, hvordan vi kan lære børn at håndtere fejltagelser, usikkerhed, pres og følgende manglende motivation, så børnene kan få den ægte glæde det er at lære og overkomme modstand.

Mere information om Sofie Münster

Referencer:

"Medarbejder og forældre til børn fra 3-16 år har givet positive tilkendegivelser på udbytte."
- Louise Haarup Bendixen, Præstemarkskolen

"Sofie fangede tilhørerne med det samme. Alle var meget begejstrede for det."
Max Melchior, Landsforeningen af ungdomsskoleledere

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Sofie Münster holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Kontakten har været meget tilfredstillende og professionel, især var jeg glad for bekræftelse lige før aftalte dato"

Jørgen Skov Petersen - Håndværker og Industriforening Assens

”Fin service.”

Christian Johansen - HK

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

"Vi var rigtig glade for den service vi fik af Forfatterforedrag, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi benytter jer. Tak for et kanon arrangement"

Kjeld Vang Lauritsen - Dolle A/S

”Der har været en god kommunikation på mail, hurtige tilbagemeldinger og intet negativt fra min side at sige omkring denne.”

Beatrice Jørgensen

”Jeg har været glad for kontakten til Forfatterforedrag. Venligt og kompetent personale.”

Ole Laursen - Esbjerg Kommunes Biblioteker, Kvaglund Bibliotek

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere