35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Stig Nicolaysen

Foredragsholder, motivator og cyklist. Foredrag om motivation, vilje og cykelløb
For snart tre år siden blev Stig Nicolaysens søn ramt af lymfecancer. Han er i dag kræftfri, men det var en lang vej "tilbage til livet" for Stig og hans familie.

På et tidspunkt, hvor alt var uoverskueligt og ingen vidste, hvad fremtiden ville bringe, blev Stig og hans søn enige om, at det kunne hjælpe familien, hvis de satte sig et mål og holdte fokus på fremtiden i stedet for at forblive i det "sorte hul".

Det var rigtigt svært, men det lykkedes dem at finde et projekt, som de hver især mente kunne bringe dem videre, nemlig den vanvittige plan, at Stig Nicolaysen med kun 29 dages forberedelse, skulle cykle små 5.000 km tværs over USA. Stigs søn var med i følgebilen og en af de 10 personer i Stigs team, der fulgte hans lange hårde tur.

Gennem de sidste tre år har Stig og hans team planlagt og forberedt den ultimative og hårdeste sportskonkurrence i Verden og har blandt mange aktiviteter deltaget i Race Around Ireland - Europas hårdeste cykelløb på 2.200 km på 5,5 døgn.

Derudover har Stig seks gange cyklet den 1.500 km lange cykeltur fra Aalborg til Paris på otte dage som træningsansvarlig for Team Rynkeby Nordjylland hvor Stig og hans kone blev viet på Aalborg Rådhus d 3. Juli 2015 i fuld cykeluniform inden afgangen til Paris med Team Rynkeby. Et bryllup, der blev vist på både TV2Nord og landsdækkende TV2.

Forespørg på foredrag med Stig Nicolaysen

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Stig Nicolaysen

En vigtig mission

Stig Nicolaysens foredrag handler om meget andet end den forestående cykeltur tværs over USA, selv om der også altid er rigeligt af oplevelser at fortælle til de, der er interesseret i en cykling på højeste niveau.

De tankevækkende og livsbekræftende foredrag handler nemlig om familiens "mission", at fortælle andre der er i samme situation som de selv var for tre år siden - om vigtigheden af at sætte sig mål og holde fokus på fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom. Derudover handler foredraget også om at få fortalt den "gode historie", om at der også findes familier, der kommer igennem en livskrise som når man rammes af cancer. Vi hører desværre meget ofte om det modsatte - de triste skæbner - og om død og ulykkelige familier efter et måske langvarigt sygdomsforløb, som ødelægger og slider en familie op.

Foredraget handler dog også om motivation, team-samarbejde med ekstreme krav til deltagerne og om, hvordan man i det hele tager forbereder sig som almindelig familiefar til en ekstrem fysisk og psykisk udfordring, som Race across America, hvor kun 6 danskere hidtil har cyklet over målstregen. Der fortælles om oplevelserne under Race around Ireland for et halvt år siden, om hvordan man kan nøjes med ca 6 timers søvn på 5 døgn, hvad man gør for at få ernæring i tilstrækkeligt omfang, når man mindst af alt ønsker at spise pga træthed og udmattelse, og om, hvordan man kan længes efter halvanden times søvn i døgnet krympet sammen og liggende på en madras i en WW transporter med reservecykler, tøj, udstyr og mad i en stor pærevælling omkring sig. Det handler om at se mennesker i vejkanten overalt - velvidende at ingen andre kan se dem, og om forgæves at vænne sig til at tisse på cyklen, fordi der ikke er tid til at stoppe. Samt hvordan tre fingre på venstre hånd stadig sover og endnu ikke er fuldt funktionsdygtige.

I foredraget fortæller Stig også, hvordan det var at cykle til Paris med Team Rynkeby på otte dage for derefter at vende næsen hjem - på cykel naturligvis - mod Aalborg med modtagelse af masser af mennesker og et TV hold fra 24Nordjyske tre et halvt døgn senere. Og om at kvalificere sig til USA ved at cykle 661 km på 24 timer.

Endelig beskrives det, hvorfor stort set alt socialt samvær med familie og venner må sættes på stand by i et par år, om skuffelser og glæder igennem en proces, der indeholder så mange vinkler, at de to timers foredrag føles som alt for kort tid. Og om de usædvanligt mange mennesker, der følger Stigs projekt - ikke mindst de 2.000 følgere af facebooksiden

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Stig Nicolaysen holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Fin service.”

Christian Johansen - HK

"God service hele vejen igennem."

Jonna Hollensen, Business College Syd

”Jeg er tilfreds med den måde service der har været ifm. med arrangering af foredraget, nemt og let at få arrangeret, uden problemer.”

Preben Schunck - Københavns Fængsler - Afdeling 1

”Perfekt. Meget overrasket over at jeg fik direkte linie til Grau som straks vendte tilbage. Fin fin kommunikation.”

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek

"Hurtig og nem kommunikation helt frem til dagen."

Esther Wissels - Signatur Skolen, afd. Tjæreborg

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere