35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Suzy Wengel

Foredragsholder, diætist og direktør.
Suzy er kostvejleder, foredragsholder og medejer af Center for Vægttab på Fyn. Ikke mindst er hun kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen ”Sense – slank med fornuft”. Hun har hjulpet mange hundrede klienter til varigt vægttab og hendes slankekoncept, Sense, er blevet kåret til den mest brugbare, effektive og enkleste måde at reducere overvægt på, af en række eksperter.
Oprindeligt er Suzy uddannet forskningslaborant indenfor organisk kemi, og i den egenskab er hun medforfatter på flere videnskabelige artikler, ligesom hun siden 2006 været direktør i biotekfirmaet RiboTask ApS.
Privat er hun gift med Jesper og mor til Albert og Valdemar på seks og syv år. Derudover er hun bonusmor til sin mands tre store børn. Suzy har selv tabt 40 kilo ved at følge Sense-principperne.

Forespørg på foredrag med Suzy Wengel

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Suzy Wengel

Kost og vægttab

Efter et foredrag med Suzy Wengel gør jer ikke bare er klogere på den mad, I spiser. Det giver jer også redskaberne til at smide de overflødige kilo én gang for alle! Få et indblik i tidens populære kosttrends og hør hvad der virker og hvorfor. Man læser og hører meget om tidens trendsættende kure, men hvad er op og ned? Hvor stor er forskellen egentlig på de forskellige kure, og hvad er deres stærke og svage sider? Få et indblik i, hvad der kostmæssigt gemmer sig bag betegnelser som 5:2 diæten, LCHF, Palæo og Sense-kost. Suzy Wengel vil i dette illustrative foredrag gennemgå de forskellige kure - hovedvægten vil være på Sense, som hun selv har udviklet. Efter foredrag er der mulighed for at svare på alle tænkelige spørgsmål om slankekure, som I måtte sidde inde med.

2 x 45 minutter

Sundhed og trivsel

Sunde og raske medarbejdere trives bedre, hvilket kan mærkes på antallet af sygedage, på bundlinjen og på arbejdsglæden! Efter en workshop med Suzy Wengel ved medarbejderne, hvilke kostændringer der skal til for at komme vægtproblemer og/eller livsstilsygdomme til livs. Denne workshop giver virkelig gode resultater på arbejdspladsen, hvilket også er årsagen til at den er så populær. Workshoppen er typisk en variation mellem undervisning, demonstrationer af måltidssammensætninger og gruppearbejde, Varigheden er typisk 3-4 timer.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Suzy Wengel holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Vi har fået en god service og har været rigtig glade for det valg vi tog.”

Hanne Marie Hammer Hansen - Haderslev Kommune

”Altid en fornøjelse at kommunikere med jer”

Lena Nilsson - Guldborgsund-bibliotekerne

"Virkelig god service. Fik med det samme svar på min forespørgsel og en god ramme om foredraget."

Rekha Larsen, Direktoratet for Kriminalforsorgen

”Fin service.”

Christian Johansen - HK

”Der har været en meget fin dialog med jer, det gælder både op til selve bookning af foredraget og den efterfølgende kontakt med Ole vedrørende praktiske spørgsmål.”

Birgitte Bock - Region Hovedstadens Apotek

”Meget god - efterlyste et godt pr foto og det skaffede i hurtigt.”

Søren Dahl Mortensen - Odense Centralbibliotek

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere