35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Thomas Ritter

Professor og forfatter. Foredrag om markedsstrategi, kundeindsigt og kunderelationer.
Professor Thomas Ritter er en af landets førende eksperter indenfor markedsstrategi, kundeindsigt og kunderelationer, og er kendt for sine skarpe modeller, udfordrende spørgsmål, klare svar og ikke mindst underholdende foredragsstil. Thomas har udgivet bogen ”Alignment Squared”, som han også holder foredrag på baggrund af. Bogen handler om at udvikle forretningsmodeller før den er afviklet.

Thomas har arbejdet med mange virksomheder og søger at skabe bro mellem teori og praksis. Hans ekspertområder er bl.a. B2B, B2C, CRM, relationsmarkedsføring, strategi og segmentering.
Thomas blev i 2008 udnævnt til modtager af Dansk Marketingsforsknings Pris.Læs mere...

Forespørg på foredrag med Thomas Ritter

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Thomas Ritter

Skab sammenhæng i forretningsmodellen

Mange virksomheder har lært at analysere deres forretningsmodel - næste trin til vækst er at skabe sammenhæng mellem de forskellige elementer. I over 10 år har Thomas udviklet en enkelt men effektfuld metode til at kortlægge, analysere og udvikle forretningsmodeller. Ved at stille skarpt på sammenhæng i forretningen kan virksomheder identificere vækstlommer og innovationsmuligheder, og dermed indfri deres vækstambitioner.

Fra Big Data til Big Business

Big Data skaber helt nye forretningsmuligheder, men kun hvis entreprenører og virksomheder stiller sig de rette spørgsmål og kan skabe innovative og profitable forretningsmodeller. Thomas præsenterer Big Datas fem bølger og deres forretningsimplikationer, og stiller skarpt på Big Datas udviklingsmuligheder. Den næste bølge af Big-Data wau-effekten er på vej: at skabe radikalt nye forretninger baseret på Big Data.

Kommercialisering er Danmarks næste vækst-bølge

Efter maskinrummet er trimmet med Lean er den næste stor vækstfaktor at trimme virksomheders kommercialisering. Vi oplever for tiden en genfødsel af kommercialisering med massere af virksomheder, som ønsker kunder i fokus og bedre værdiskabelse for kunder. Men hvordan?
Thomas viser rundt i den kommercielle del af virksomheder: hvordan måler vi vores kommercielle konkurrencekraft, hvordan er vores kommercialisering forankret i forretningsmodellen og hvor innovativ er vi i den kommercielle del?
Den næste vækstbølge er baseret på bedre kommercialiseringsevner – og det er ikke for tidligt at få styr på det!

Den gode kunde

Er alle kunder gode kunder?
Mange virksomheder forholder sig ukritisk og ikke analyserende til deres kunder – og reagerer derfor heller ikke på ulønsomme kunder. Men der er et stort optimeringspotentiale i at gennemgå kundekartoteket en ekstra gang og sige farvel til de dårligste kunder. I dette foredrag kommer Thomas hele vejen rundt om definitionen af de dårligste kunder og hvordan man forholder sig til dem. En aktiv tilgang har nemlig vist sig både at gavne bundlinjen og arbejdsmiljøet.

Styr din kunderelationer

Alle virksomheder arbejder med segmentering – men ikke alle formår at omsætte anstrengelserne til øget omsætning og profit. Thomas viser i dette foredrag vejen til en effektiv og brugbar segmentering af dine kunder og dermed mulighed for øget vækst.
Bl.a. introducerer Ritter et relationskompas, der viser vejen til at optimere kunderelationerne og hvordan man balancerer værdiskabelse og relationsledelse, så kunderelationer udvikler sig optimalt.

Mere information om Thomas Ritter

Thomas Ritter - 45,1 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Thomas Ritter holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

Hurtige og klare svar: stor ros!

Birthe Zimmermann, Alssundgymnasiet Sønderborg

”Servicen har fungeret upåklageligt.”

Lene Correll - Kirkens Korshærs Udviklings og Behandlings Center

”Vi er meget tilfreds. Meget god service.”

Berit Mogensen - Essenbæk, Årslev, Virring og Hørning Sogn

"Jeg vil også rose forfatterforedrag for deres service i forbindelse med aftaler vedrørende foredraget - alt klappede og foregik på en rolig måde."

Esther Sørensen, Menighedsråd ved Allesø Næsbyhoved Broby Sogn

”Kontakten har været helt perfekt.”

Johnny Simonsen - Frederiksværk Gymnasium og HF

”God service, både ved bestilling og spørgsmål omkring regning som blev modtaget længe før foredraget. Vi kommer igen!”

Mette Rasmussen - HK Klub Mariagerfjord

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere