35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Thomas Rydahl

Forfatter og foredragsholder. Foredrag om eget forfatterskab, storytelling og litteratur.
Thomas Rydahl er født i 1974 i Århus. Allerede som 17-årig vandt han Gyldendals og Politikens novellekonkurrence med ”Forever Young”. Han har gået på Forfatterskolen fra 1997-99, og har siden oversat bøger og udgivet flere noveller. I 2014 udgav han spændingsromanen ”Eremitten”, der vandt Debutantprisen 2014 og lå på Bestsellerlisterne i mere end ti uger. Thomas har ved siden af sit forfatterskab arbejdet med kommunikation, kreativitet og storytelling.

Thomas’ foredrag og forfatterworkshops henvender sig til virksomheder, skoler og biblioteker, der ønsker et levende, inspirerende og sjovt oplæg, som indeholder forskellige emner ligefra skriveprocessen af eget forfatterskab til motivationen ved at fortsætte, selv om vejen dertil ikke altid er lige let.

Forespørg på Thomas Rydahl og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Thomas Rydahl

Hvordan opfinder man en nifingret detektiv?

I foredraget fortæller Thomas om sin prisvindende roman ”Eremitten”, som han også læser op fra. Han fortæller om sit arbejde med romanen, hvor man kommer tæt på det skøre, det uventede og det svære, der vil opstå i skriveprocessen. Derudover giver han indblik i, hvordan det er at få uventet succes med noget, som man i årevis har arbejdet på.
Forspørg på dette foredrag

Krimien og litteraturen: Derfor elsker vi krimier og læser til klokken 4 om morgenen

Debat og oplæg om krimi og litteratur: Hvad er kendetegnet ved de bedste krimier, hvordan skriver man en krimi og hvorfor elsker vi krimier så højt? Thomas fortæller om arbejdet med sin romanen, og hvordan han arbejdede med et plot. Et nærværende, inspirerende og spændende foredrag for alle dem, der elsker litteratur og krimier.
Forspørg på dette foredrag

Vejen til bestsellerlisterne er brolagt med søm

Thomas fortæller, hvorfor det er svært at komme på bestsellerlisterne, og hvordan det lykkedes ham med bogen ”Eremitten” at komme foran de andre forfattere og vinde Debutantprisen 2014 til trods for, at ”Eremitten” er udgivet på et mindre forlag, og ikke har samme marketingbudget som mange andre forfattere. En spændende snak og et interessant perspektiv for alle dem, der læser og interesserer sig for bøger.
Forspørg på dette foredrag

Overvind de tre bæster - og vær villig til at slippe det hele. Så kan alt ske.

I dette foredrag møder du en forfatter, der i den grad har noget på hjertet. Foredraget handler om at have prøvet at drømme stort og dertil at blive skuffet, fordi det du drømte, måske ikke lige skete i første omgang - for Thomas lykkedes det først efter 23 år. Foredraget er inspiration til dig, der skaber projekter, kunst eller ønsker at gøre en forskel.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Thomas Rydahl

Thomas Rydahl - 24,7 KB

 - 87,7 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere