35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Ulla Dyrløv

Psykolog, forfatter og konsulent for produktionsselskaber.
Trænger du som fagperson eller forælder til et levende, humoristisk, lettilgængeligt og ærligt “spark bagi”?
Ulla Dyrløv tilbyder foredrag med masser af plads til dialog og hun sætter en stor ære i at formidle stoffet, så alle kan forstå det.
Ulla er hudløst ærlig og bruger sin menneskelighed i sit arbejde. Derfor inddrager hun også gerne sine egne vanskeligheder, udfordringer og erfaringer, hvis hun vurderer, at I kan få gavn af det.
Alle Ullas foredrag kredser om, at man som forælder eller fagperson skal agere pilot for barnet og familien.

Forespørg på foredrag med Ulla Dyrløv

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Ulla Dyrløv

Det professionelle kram

Dette foredrag henvender sig primært til professionelle, som arbejder med børn og unge og baserer sig på bogen ” Det professionelle kram”, som er baseret på interview med børn og unge med forskellige vanskeligheder. Gennem interviewene gør børnene os blandt andet klogere på, at det er forkert ikke at gøre noget, og at det, vi skal gøre, kan være ganske enkelt. Bogen baserer sig herudover på interviews af en række fagfolk, som alle deler ud af deres viden og erfaring i arbejdet med børn og unge. I foredraget kommer Ulla ind på en række konkrete og praksisorienterede råd til hvordan man kan håndtere vanskelige samtaler med børn og unge.

Bliv en sikker pilot for dit barn

Mange forældre er usikre på deres ret til at bestemme over deres børn. Men børn har brug for, at forældrene tager styringen. Den voksne har erfaring og overblik OG det fulde ansvar for at styre og navigere i familien. Men hvordan gør man? Og hvad kan der ske, hvis man ikke gør det? Ulla Dyrløv taler på ingen måde for kæft, trit og retning, men om styr, lyt og naviger. For barnet og den voksne er ikke jævnbyrdige, men de er ligeværdige.

Kompetente skilsmisseforældre

At beslutte sig for en skilsmisse når man har børn, kaster en hel familie ud i en krise. I mit pilotsprog kalder jeg det uvejr. Og et uvejr stiller ekstra store krav til piloten. Hvordan gør man? Hvordan fortæller man det til børnene? Hvor meget skal de have at vide? Gennem alle årene har Ulla interesseret sig særligt for skilsmisseproblematikker. Hun arbejder desuden som børnesagkyndig ved retten og ser her de tilfælde, hvor forældrene ikke kan blive enige om, hvad der er bedst for deres barn.

Sammenbragte familier

Stjernefamilier, bonusbørn, stedforældre, børn på gule plader, pap-forældre. Alle ord, der beskriver en biologisk set unaturlig konstellation. Mennesket er et flokdyr. Og hver flok har sine egne “lugte”. Det er ikke problematisk, så længe man bliver i sin flok.Men når flokken skilles og søger sammen med en ny flok, opstår der ofte store problemer. Og det er tit meget forbudte følelser, der hersker. Hvordan får man børnene bedst igennem en floksammenføring? Og bliver barnet overhovedet klar til en ny “familie”?

Mit barn har fået en diagnose

Mange børn får i dag en diagnose. De mest kendte er ADHD, Aspergers Syndrom, OCD, depression, angst og Tourettes Syndrom. Men hvad er en diagnose egentlig? Et det godt eller skidt med en diagnose? Og hvad kan man som forældre gøre, når diagnosen er stillet?

Børn og unge med angst og tvangstanker

At blive styret af tvang eller angst er usandsynlig svært. I begge tilfælde mister man sin frihed. Friheden til selv at bestemme. Angst og tvang styrer ikke kun barnet, men ofte en hel familie, som stille og roligt bliver kørt i sænk. Hvordan forebygger man angst og tvangstanker? Og hvordan tæmmer og helbreder man lidelserne?

Vi venter vores første barn. Hvordan forbereder vi os?

Der er skrevet utroligt mange bøger om emnet, og eksperter udtaler sig i meget forskellige retninger. Vi hører ofte om, hvad vi ikke skal gøre, hvad der skader børns udvikling osv. Men heldigvis er der mange måder at blive menneske på. I dette foredrag fortæller Ulla Dyrløv, hvad du kan gøre for at støtte dit barn i en sund udvikling og samtidig have et godt voksenliv selv.

Kørekort til at flytte hjemmefra

Det er svært at flytte hjemmefra. Der er mange ting, man ikke har lært. Der er mange ting, man pludselig skal overskue og i det hele taget kan det være svært at blive voksen. Men hvornår er man egentlig voksen og hvad kræver det at flytte hjemmefra? Tag din næsten flyvefærdige unge under vingen og kom til dette foredrag sammen med dit barn, der snart skal flytte hjemme. Ideelt set kan I komme ½-1 år før flyttedagen. Dit barn bliver klogere på dig og dine følelser, og du bliver klogere på, hvordan du bedst hjælper og støtter dit barn blidt ud af reden.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Ulla Dyrløv holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Det var rart med den direkte kommunikation i forbindelse med booking. Der var hurtig respons og styr på detaljerne.”

Sanne Majgaard - Nordea, APS DK

”Jeg synes vi har fået fin service. I har været lette at kontakte og har meldt hurtigt tilbage.
Jeg synes det er dejligt at vi kunne flytte foredraget fra lockout perioden til nu.”

Hanne Jensen - Kildegårdskolen, Herlev

”Meget god - efterlyste et godt pr foto og det skaffede i hurtigt.”

Søren Dahl Mortensen - Odense Centralbibliotek

Kontakten har været meget positiv, venlig og imødekommende.

Sys Betina Harboe - Psykiatrisk Fagklub, Odense

”Synes I har været dejlige at booke hos, der har været en god kommunikation med Michaël Bakkum.”

Hannah Karina Mikkelsen - Teatret Masken

"Hurtig og nem kommunikation helt frem til dagen."

Esther Wissels - Signatur Skolen, afd. Tjæreborg

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere