35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

USO

Rapper, artist og sangskriver. Foredrag om eget liv og musik.
Ausamah Saeed, bedre kendt som USO, er blandt Danmarks bedste rappere, artister og sangskrivere. USO er modtager af et utal af priser for sine mange hits. Han har bl.a. to år i træk vundet prisen for ”Årets Hit” til Zulu Awards, og er den første danske rapper, der er blevet nomineret til P3-prisen. Udover at USO er et kendt navn på de danske scener, har han også slået igennem internationalt, hvor han bl.a. har samarbejdet med store internationale stjerner som Yelawolf, Twista og Busta Rhymes.

USO’s liv har dog ikke kun været præget af mange priser, hits og opture. Nedture har også været en del af successen, og noget som, ifølge USO, naturligt følger med, hvis man vil nå sine mål. USO holder foredrag om disse op- og nedture, hvor han bl.a. vil inddrage emner som motivation, vægttab og erfaringer fra musikkens verden.

USO slog for alvor igennem i 1999 i den legendariske trio B.A.N.G.E.R.S. sammen med L.O.C. og Johnson, og har siden lavet adskillige hits. Af seneste hits kan bl.a. nævnes “Supermayn I lommen feat Johnson” fra 2016 og L.O.C’s ”Momentet”, som USO har skrevet omkvædet til.

Forespørg på foredrag med USO

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af USO

Nå dine mål.

Den aarhusianske musiker med rødder i Marokko og Yemen fortæller om sin rejse fra det socialt belastede miljø i Aarhus V til Los Angeles, hvor han nu arbejder med store internationale stjerner.

I foredraget vil USO fortælle om alt fra motivation og drømme til de forhindringer, man skal igennem for at nå sine mål, når man har en anden etnisk baggrund end dansk. I den forbindelse vil USO bl.a. fortælle om, hvordan han valgte at ændre livsstil og tabe 30 kilo. En forandret livsstil som har gjort ham til et helt andet menneske!

Når USO optræder som artist, leverer han altid et show med tårnhøjt energiniveau. Den energi blandet med et glimt i øjet og en god portion jysk humor vil man kunne opleve i USO’s foredrag.

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som USO holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

”Kompetent og venlig behandling.”

Susanne Ulk - Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Faxe

"Professionel og på pletten"

Marianne Klöcker - Albertslund Kommune, Skoler og uddannelse

"Ekstremt professionelt hele vejen igennem."

Morten Kjelmann - Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum

”Meget god - efterlyste et godt pr foto og det skaffede i hurtigt.”

Søren Dahl Mortensen - Odense Centralbibliotek

"Vi var rigtig glade for den service vi fik af Forfatterforedrag, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi benytter jer. Tak for et kanon arrangement"

Kjeld Vang Lauritsen - Dolle A/S

"Alt fungerede perfekt - mange informationer i hele forløbet"

Bente Møller Rasmussen - Markuskirken, Aarhus

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere