Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Amalie Langballe

Foredrag om sorg og eget forfatterskab

Mathias Løvgreen

Amalie Langballe

Forfatter og journalist

Uforpligtende forespørgsel på Amalie Langballe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Amalie

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Amalie Langballe er forfatter, journalist og foredragsholder. Hun debuterede i 2019 med den anmelderroste roman “Forsvindingsnumre”, hvis omdrejningspunkt er skismaet mellem sorg og kærlighed. Et Amalie Langballe foredrag tager også særligt udgangspunkt i disse temaer.

I sin hverdag arbejder hun som freelancejournalist for blandt andre iForm, Zetland og Berlingske, hvor hun fokuserer på klima og kultur. Derudover har hun også lavet radio for Radio24syv.

Amalie Langballe er uddannet fra Syddansk Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Hun har desuden vundet Bogforums debutantpris 2019 med “Forsvindingsnumre”

Se foredrag med Amalie Langballe
Amalie Langballe foredrag

Forsvindingsnumre – sorg og litteratur

Amalie Langballe taler om sorg og litteratur med afsæt i sin prisvindende debutroman “Forsvindingsnumre”. Det er et Amalie Langballe foredrag, der både handler om hendes egen skriveproces, der ofte indebærer alt fra sammenbrud, tvivl og forløsning, men liegeledes er foredraget en diskussion og gennemgang af sorgens plads i litteraturen.

Med både humor og viden giver Amalie Langballe indsigt i litteraturhistoriens bedste værker om død og sorg.

Amalie Langballe foredrag

At leve med sorg – i privatlivet og på arbejdspladsen

I dette Amalie Langballe foredrag fortæller hun om, hvordan vi som samfund håndterer sorg – både når den rammer os selv eller nogen, vi holder af. Det gør hun med udgangspunkt i egne erfaringer og journalistisk research.

Amalie Langballe prøver med eksempler fra både forskning og privatliv at komme med konkrete bud på, hvordan vi alle sammen bliver bedre til at snakke om og leve med sorg.

Amalie Langballe foredrag

Fra klumme til bogkontrakt – Hvordan skriver man den vedrørende jeg-fortælling

I dette Amalie Langballe foredrag fortæller hun om, hvordan man forvandler sin personlige fortælling til relevant læsestof for andre. Det skal blandt andet handle om grænsen mellem privat og personlig, petitessegrænser og researchteknikker. Dette gør hun på baggrund af sin egen udvikling som forfatter. På baggrund af egne klummer og kronikker for blandt andre Dagbladet Information og Politken blev Amalie Langballe headhuntet til at skrive sin debutroman “Forsvindingsnumre”.

Referencer

Forsvindingsnumre

VINDER AF BOGFORUMS DEBUTANTPRIS 2019
Når noget forsvinder forventer man, at det kan findes igen. Sådan har Agnes det med sin mor, som er død.
Men Agnes er ikke god til at finde noget. Ting bliver væk for hende, fugle, mennesker og virkelighedsfornemmelse. Hun leder efter alle de ting på steder, hvor de ikke er. I Berlin, i København og i Tel Aviv.? ?
Indtil noget umuligt en dag dukker op i hendes lejlighed. Noget, som måske kan hjælpe hende tilbage til virkeligheden.
Forsvindingsnumre er en hudløs roman om en ung kvinde i sorg og om forsøget på at finde fodfæste i livet efter at have mistet nogen, man ikke kan undvære.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Forespørg på Amalie Langballe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99