Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Langballe

Foredrag om at komme tilbage fra sygdom

Thomas Howalt Andersen

Anders Langballe

Erfaren journalist og tidligere politisk redaktør med skarp pen. Nu forfatter og kommunikationschef, mester i strategisk og politisk kommunikation.

Uforpligtende forespørgsel på Anders Langballe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Oplev et bevægende foredrag med Anders Langballe, der deler sin rå og ærlige historie om livet efter en alvorlig helbredskrise. Fra toppen af sin karriere til en pludselig kamp for genoprettelse, giver Langballe indblik i de udfordringer og lærdomme, han stødte på undervejs. Hans fortælling, fortalt gennem bogen “Forfra” og hans inspirerende foredrag, er en stærk påmindelse om at finde balancen mellem arbejde og personligt liv og opdage, hvad der virkelig betyder noget.

Et foredrag med Anders Langballe giver jer:

  • Indsigt i konsekvenserne af en usund arbejdskultur og stressens alvorlige fysiske omkostninger
  • En dybdegående forståelse af passionens faldgruber inden for politisk journalistik
  • Inspirerende perspektiver på genopbygning af livet efter en personlig og professionel krise

Fra Christiansborg til comeback

Anders Langballe har markeret sig som en prominent skikkelse i den politiske journalistik siden han blev færdiguddannet i 2004. Efter perioder hos Ekstra Bladet og Morgenavisen Jyllands-Posten blev han en fast del af TV2’s redaktion i 2009, hvor han hurtigt blev et anerkendt ansigt med skarpe analyser fra Christiansborg. Hans karriere tog en dramatisk drejning i 2018, da han blev ramt af to blodpropper, mistede evnen til at tale og skrive, og forlod skærmen.

I 2021 blev hans intense og personlige kamp dokumenteret i bogen “Forfra”, skrevet sammen med journalisten Martin Flink. Bogen skildrer ikke kun Anders’ udfordringer og genopbygning efter sygdommen, men afdækker også en usund arbejdskultur inden for journalistikken, præget af konkurrence, stress og belønninger til de mest slidte.

Gennem dybdegående interviews af Martin Flink udfolder Anders Langballe sin historie, fra de højeste tinder til de dybeste dale, og deler sine refleksioner om livet, arbejdet og hvad der virkelig tæller.

Book et foredrag med Anders Langballe og få indblik i en mandens rejse gennem toppen af den politiske journalistik, en livstruende sygdom, og rejsen tilbage til livet med en ny forståelse for balance og værdier.

Se foredrag med Anders Langballe
Anders Langballe foredrag

Forfra

På baggrund af bogen FORFRA interviewer Martin Flink sin gamle studiekammerat Anders Langballe om det at få to blodpropper, vågne op på et hospital uden at kunne sige noget og om imod alle forventninger at komme tilbage på benene igen. Det er en fortælling om en usund arbejdskultur, præget af konkurrence, lange dage, stress og belønninger til dem, der slider sig i stykker.

Det handler også om at blive opslugt af sit fag – den politiske journalistik på Borgen – og det i et sådant omfang, at der ikke er plads til andet.

Kom nærmere på den tidligere politiske redaktør på TV2 Anders Langballes dramatiske historie om at flyve højt og falde dybt, slikke sine sår, finde sit fodfæste og en ny balance mellem arbejdet og familie. Og ikke mindst overvejelserne om hvad der i virkeligheden er vigtigt i tilværelsen.

Referencer

Forespørg på Anders Langballe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99