Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Langballe

Foredrag om at komme tilbage fra sygdom

Thomas Howalt Andersen

Anders Langballe

Forfatter, kommunikationschef, journalist, tidl. politisk redaktør

Uforpligtende forespørgsel på Anders Langballe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Siden Anders Langballe i 2004 blev færdiguddannet, har han haft en stærk og hurtig karriere som politisk journalist. Efter en periode hos Ekstra Bladet og Morgenavisen Jyllands-Posten kom Anders i 2009 TV2. Her blev han et kendt ansigt og holdt længe danskerne orienteret om begivenhederne på Christiansborg.

Anders Langballe nåede at blive politisk redaktør, redaktionschef og analytiker på TV 2 Nyhederne. Men i 2018 forvandt Anders Langballe dog pludselig fra skærmen. Han var blev ramt af to blodpropper og havde mistet evnen til at tale og skrive.

I 2021 udkom bogen Forfra, hvor Anders i samarbejde med studiekammeraten og journalisten Martin Flink beskriver forløbet op til sygdomsforløbet og kampen for at komme tilbage efterfølgende.

Se foredrag med Anders Langballe
Anders Langballe foredrag

Forfra

På baggrund af bogen FORFRA interviewer Martin Flink sin gamle studiekammerat Anders Langballe om det at få to blodpropper, vågne op på et hospital uden at kunne sige noget og om imod alle forventninger at komme tilbage på benene igen. Det er en fortælling om en usund arbejdskultur, præget af konkurrence, lange dage, stress og belønninger til dem, der slider sig i stykker.

Det handler også om at blive opslugt af sit fag – den politiske journalistik på Borgen – og det i et sådant omfang, at der ikke er plads til andet.

Kom nærmere på den tidligere politiske redaktør på TV 2 Anders Langballes dramatiske historie om at flyve højt og falde dybt, slikke sine sår, finde sit fodfæste og en ny balance mellem arbejdet og familie. Og ikke mindst overvejelserne om hvad der i virkeligheden er vigtigt i tilværelsen.

Referencer

Forespørg på Anders Langballe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99