Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Legarth Schmidt

Foredrag om tab, sorg og hvordan men lever videre, selvom det værste tænkelige skete

Anders Legarth Schmidt

Prisvindende journalist kendt for sin hudløse ærlighed i fortællinger om tab og sorg. Mester i at skildre menneskelige følelser og erfaringer.

Uforpligtende forespørgsel på Anders Legarth Schmidt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

Anders Legarth Schmidt rører og inspirerer med sine foredrag om tab og sorg, og om at finde vej fremad. Som anerkendt journalist hos Politiken har han specialiseret sig i psykiatri og sundhed, og hans arbejde har indbragt ham flere priser og nomineringer, herunder Politikens Hørup-pris og Cavlingprisen. Hans bidrag til journalistikken omfatter indflydelsesrige reportager og medrivende fortællinger, der skildrer de dybe aspekter af menneskelige erfaringer.

Et foredrag med Anders Legarth Schmidt giver jer:

  • En gribende fortælling om at bearbejde dyb sorg gennem fysisk udfoldelse
  • Perspektiver på løbets terapeutiske effekt under ekstreme livsomstændigheder
  • Indblik i at finde styrke og mening i livet efter et ubærligt tab

En løbebanes sorg og styrke

Gennem sine mange års journalistiske arbejde er det blevet til tusindvis af artikler. Dog blev Anders’ mest indsigtsfulde skrivning en reflektion over hans eget liv. Hans blog “Jeg Løber” på Politiken, indledt med det hjerteskærende afsnit ”Det begyndte, da min datter døde…”, blev en katalysator for dybe fortællinger om løb, sorg, savn, liv og død. Bloggen dykker ned i Anders’ bearbejdning af tabet af sin datter Ellen, som efter en lang kamp mod sygdom, døde som seksårig i 2013.

Dette tab satte Anders på en ny sti – han begyndte at løbe den dag, hans datter døde. I løbene fandt han en måde at håndtere sin sorg og føle en forbindelse til Ellen. Alle hans rørende og tankevækkende blogindlæg blev samlet i bogen “Jeg Løber”, udgivet i 2018, som fik stor ros fra kritikerne. Bogen, og Anders’ dybt bevægende og personlige foredrag, kredser om de forvandlinger, løb kan indlede i os, efter at have mistet det kæreste vi har.

Book Anders til et foredrag og bliv guidet gennem en rejse af tab, genopfindelse og udholdenhed, og hvordan en aktivitet som løb kan bringe uvurderlig trøst i livets mørkeste stunder.

Se foredrag med Anders Legarth Schmidt
Anders Legarth Schmidt foredrag

Jeg løber

I dette rørende og inspirerende foredrag fortæller Anders åbenhjertigt om sit livs største sorg: at miste sin seksårige datter til kræft, og hvordan han ved at løbe fandt en vej i livet. Da Ellen døde, blev Anders ramt af en mur af sorg. Det eneste, der kunne give ham luft, var den lethed i krop og sind, han fandt og stadig finder på sine daglige løbeture. I sit foredrag deler forfatteren sin personlige oplevelse af at løbe, sørge og savne. Og om at leve sit liv, selv om det værst tænkelige skete.

Referencer

Forespørg på Anders Legarth Schmidt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99