Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ann-Mette Elten

Tag med på en rejse fra frelserpige til popsanger - en fortælling om transformation, mod og musikalsk magi.

Ann-Mette Elten

Dansk sangerinde, der kendes som soloartist fra bandet “På Slaget 12”, som står bag hittet ”Hjem til Århus”.

Uforpligtende forespørgsel på Ann-Mette Elten

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ann-Mette

Lecture icon

Foredrag

Ann-Mette Elten fortæller om sin eventyrlige karriere gennem et musikalsk foredrag. Fra barndommen som frelserpige, til forsanger i pop-rock-bandet “På Slaget 12” siden 1985. Ann-Mette har også haft succes som soloartist med det klassiske album “Adagio”, der blev indspillet med Prague Philharmonic Orchestra i den legendariske Rudolfinum koncertsal i Prag.

Et foredrag med Ann-Mette Elten giver jer:

  • En unik rejse gennem musikken
  • Minder fra fortiden og vejen til Berømmelse
  • Levende fortælling og musikalske indslag

En stemme i dansk musikhistorie

Ann-Mette Elten, født den 20. juni 1956 i Aalborg, er en dansk sanger og sangskriver, der har markeret sig som medlem af det velkendte Århus-band På Slaget 12. Hun begyndte sin musikalske rejse efter at have afsluttet en musisk-sproglig studentereksamen. Derefter studerede hun kristendomskundskab og dansk på Aarhus Universitet og fordybede sig sideløbende i musikken på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun blev senere sanger i kor som Det Jydske Kammerkor, Jydsk Akademisk Kor og Det Danske Kammerkor.

Ann-Mette fandt sit musikalske fodspor med dannelsen af “På Slaget 12” i 1985 sammen med musiker og producer Niels Kirkegaard. Bandet brød igennem i 1986 med deres debutalbum. Hendes musikalske karriere inkluderer også en solokarriere med udgivelser som “Refrain”, “Hot Hot”, “SOLO”, “Vær velkommen”, “Close To You”, “Adagio – 12 klassiske sange” og et julealbum i 2019.

Ann-Mette har modtaget adskillige priser og er kendt for hendes alsidighed og musikalske dygtighed, der spænder fra klassisk til populærmusik. Hun har bidraget til den danske musikscene gennem årtier og fortsætter med at berige publikum med hendes talentfulde sangskrivning og formidlingsevner.

Book Ann-Mette Elten til et foredrag og oplev hendes musikalske rejse fra På Slaget 12 til en solokarriere, der spænder fra klassiske mesterværker til danske julesange.

Se foredrag med Ann-Mette Elten
Ann-Mette Elten foredrag

Fra frelserpige til popsanger

Hør Ann-Mette Elten fortælle om sin eventyrlige karriere lige fra barndommen som frelserpige, til forsanger i pop-bandet “På Slaget 12”.

Vidste I, at Ann-Mette udkom med en LP allerede som 12-årig? Eller at hun som 14-årig var solist ved en koncert i Tivolis Koncertsal? Eller at hun som barn sang på Aalborgs havneknejper?

Disse ting har i høj grad været med til at forme den sangerinde, vi kender i dag. Meget tidligt har hun lært, hvordan det var at synge for andre, og hun synes stadigvæk, det er det allerbedste hun ved.

Ann-Mette fortæller levende og veloplagt om barndommens oplevelser som frelserpige, hvordan det var at slå igennem med “På Slaget 12”, hvad der stadig driver hende som sangerinde, og hvorfor hun ikke kunne forestille sig noget andet end at synge.

Udover at fortælle, vil Ann-Mette synge et udvalg af sine mest kendte sange.

Referencer

Forespørg på Ann-Mette Elten

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99