Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Annette Bjergfeldt

Fra ord til handling: Inspirér jeres indre kreative geni.

Annette Bjergfeldt

Multikunstner med talent for både ord, toner og penselstrøg.

Uforpligtende forespørgsel på Annette Bjergfeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Annette

Lecture icon

Foredrag

Oplev Annette Bjergfeldts inspirerende og medrivende foredrag, om alt fra skæve familier, tro, håb og livet, samt hvordan I bliver jeres kreative selv. Annette er forfatter, maler, sanger og sangskriver, med seks anmelderroste musikalbum, og tre børnebøger. 

Et foredrag med Annette Bjergfeldt giver jer:

  • Inspirerende indblik i at udnytte kreativitet og vedholdenhed i kunstneriske processer.
  • Perspektiver på familiens dynamik og dens betydning for personlig identitet og fortællinger.
  • Livsvisdom om at rejse sig efter nederlag og omdanne modgang til styrke.

Symfoni af litteratur, musik og kreativ Inspiration

Annette Bjergfeldt er en dansk forfatter, sangskriver og sangerinde, bedst kendt for sin bestseller “Højsangen fra Palermovej.” Hun har udgivet seks album på både engelsk og dansk og er blevet hædret med prestigefyldte priser som musiker, herunder DR’s P4 Prisen og DJBFA’s Hædersprisen. Annette har også skrevet sange til film, herunder den Robert-belønnede “Bagland,” og samarbejdet med internationale kunstnere som Jerry Douglas og Eddi Reader.

Som forfatter har Annette opnået international anerkendelse med sin debutroman “Højsangen fra Palermovej,” som er blevet solgt til oversættelse på 18 sprog. Hun har også forfattet “Kogebog For Sangskrivere – Grovhakket Inspiration” og en serie på tre børnebøger om den sangvinske pige “Børste.”

Udover sin musik- og forfatterkarriere er Annette en erfaren sangskrivercoach og har undervist sangskrivere på tværs af Danmark, herunder på Det Rytmiske Konservatorium, DR’s KarriereKanonen og andre institutioner. Hun er desuden ambassadør for KODA og driver sin egen kursusvirksomhed, hvor hun deler sin viden om kunsten at skrive tekster og sange.

Book Annette Bjergfeldt til et inspirerende og medrivende foredrag om kreativitet, familieliv og livsvisdom.

Se foredrag med Annette Bjergfeldt
Annette Bjergfeldt foredrag

Et sprudlende foredrag om livets margueritruter

Annette Bjergfeldt har altid fortalt historier. Og som Grammy-nomineret sangerinde og sangskriver, koloristisk maler og bestsellerforfatter, har hun erfaring med hele den kunstneriske palette.

I en alder af 58 år debuterede Annette med slægtsromanen Højsangen fra Palermovej, der helt ekstraordinært udkommer på 19 sprog rundt om i verden. Efteråret 2023 fulgte romanen “Mr. Saitos Rejsebiograf”, der har fået en lige så begejstret modtagelse. Bjergfeldt er et levende bevis på, at det aldrig er for sent at kaste sig ud i nye eventyr. Med det mantra som livsmotor, leverer hun et sprudlende og klogt foredrag, hvor humoren strømmer i rigelige mængder.

Hun har prøvet det meste fra at være pladeselskabsdirektør og prisbelønnet musiker, til at spille for en hest som eneste tilhører. Hun deler generøst ud af sit spraglede liv, der har budt på både høj sol og strid modvind. Når vi drømmer stort, kan vi falde og slå os hårdt, og hvordan kan vi så rejse os igen? Kan sorgen over det tabte forvandles til vores største styrke? Det og meget mere har Annette Bjergfeldt sit eget originale syn på. Annette skaber smil på læben og fornyet håb i brystkassen.

Annette Bjergfeldt foredrag

Den skøre familie

Et humoristisk foredrag om familie, både når den kan tåle alt, og når den er en absolut katastrofe.

Tager vi et opgør, eller ser vi nådigt på den?
Annette Bjergfeldt tager udgangspunkt i sine ramsaltede karakterer i de to romaner “Højsangen fra Palermovej” og “Mr. Saitos Rejsebiograf”, der begge kredser om familie – både når man har den, og når man brændende ønsker sig en.

Annette Bjergfeldt foredrag

Tro, håb og flodheste – om skuffelser, genrejsning og livets små mirakler

Et levende foredrag om kærlighed og bristede drømme.
Begge Annettes romaner, “Højsangen fra Palermovej” og “Mr. Saitos Rejsebiograf” kredser om længslen efter at høre til flokken.
Alle rejser vi rundt med hver vores rejsebiograf, som vi viser i redigeret form til omverdenen. (Hvilken film vælger I at klippe sammen af jeres liv?). Hvad sker der, når vi drømmer stort og slår os hårdt? Hvordan rejser vi os igen? Kan sorgen over det tabte forvandles til vores største styrke og fineste smykke? Det har Annette et originalt og livsbekræftende syn på.

Annette Bjergfeldt foredrag

Fabulatoriet – sådan bliver I mere kreative

Annette har 25 års erfaring i at få folk til at udtrykke sig. Hun kommer med en regnskov af ideer til, hvordan man skaber noget ud af ingenting – og ikke mindst hvordan man bliver ved. Som maler, sanger, sangskriver og forfatter har Annette erfaring med hele den kunstneriske palet. Lige fra at være Grammy-nomineret, til at spille for en hest som den eneste tilhører.

Arrangementet, der krydres med konkrete ideer og ny inspiration, er en humoristisk og kærlig opsang til dem, der ikke tror, deres talent kan bære.

Referencer

Forespørg på Annette Bjergfeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99