Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Audrey Castañeda

Bliv på humoristisk vis klædt på til verden og hverdagen

Anja Ekstrøm

Audrey Castañeda

Audrey er en af landets anerkendte komikere og skuespillere, med over 20 års erfaring.

Uforpligtende forespørgsel på Audrey Castañeda

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Audrey

Lecture icon

Foredrag

Audrey er en legende i dansk comedy og en tornado på en scene. I mere end 20 år har hun  været på turné med alle fra Anders Matthesen, Torben Chris, Christian Fuhlendorf, Linda P m.fl. Derudover har hun også deltaget i et utal af film, comedyshows og radio- og tv-shows.

Et foredrag med Audrey Castañeda giver jer:

  • Indblik i Audrey Castañedas unikke tilgang til at tackle livets uforudsigeligheder med humor og styrke
  • En masse små tommelfingerregler til hvordan I får mest ud af en krise
  • En underholdende strategi til at imødegå den aktuelle tilstand af konstant usikkerhed i verden

Hvad sker der med verden?

Audrey har været over det hele. Hun er kvinden bag hit tv-serien ”Kvinder på krisestien” på DR2, samt dokumentaren ”Da døden kom forbi Madame Arthur”, og teaterstykket ”Han sagde hun sagde”. Audrey var også den første kvinde til at skrive klummer på bagsiden af den legendariske Urban avis, hvilket hun gjorde i 4 år, alt imens hun optrådte for tropperne i både Afghanistan og Irak. I 2025 udkommer hun med sit næste onemanshow ”Nå Så”.

I selskab med sikkerhedsrådgiver og ekspert Susanne Skov Diemer, der har arbejdet for både US state department, i Washington og London samt er forfatter til bogen ”Forbered dig bedst på det værste”, vil hun klæde jer på til verden.

Book dem her og få et humoristisk og givende oplæg.

Se foredrag med Audrey Castañeda
Audrey Castañeda foredrag

Hvad sker der med verden?

I en tid hvor det ikke er til at finde hoved og hale i hvordan vi skal forholde os til verden omkring os, og hvor meget det kan eller vil påvirke vores hverdag i andedammen, har komiker Audrey Castañeda kontaktet sin gode veninde og sikkerhedsrådgiver og ekspert Susanne Skov Diemer, der har arbejdet for både US state department, i Washington og London samt er forfatter til bogen ”Forbered dig bedst på det værste”.

Som Audrey udtaler sig, ”jeg orker ikke at rende rundt og være bange for hverken verden eller hverdagen, jeg gider bare heller ikke være helt naiv bare i tilfælde af nogen eller noget banker på døren. Med den endeløse skrækkampagne der i øjeblikket kører i medierne, er det ikke til at finde hoved og hale i hvad jeg i virkeligheden skal gøre og kan jeg overhovedet gøre noget?”

Det er der kommet dette fantastiske givtige, spiselige og humoristiske foredrag ud af. Susanne Skov Diemer vil klæde os godt på og give os en masse små tommelfingerregler til hvordan I får mest ud af en krise, i tilfælde af at sådan en skulle dukke op. Det er et foredrag vi alle orker at høre uden hverken at skulle preppe, bygge bunker eller løbe fra hus og hjem. Hvilket passer Audrey fortrinligt. ”Jeg vil bare gerne have nogen fif, så jeg i det mindste har en plan og har gjort mig en tanke eller 2 i tilfælde af der sker noget. “Som i hvor mange dåser mad skal man have stående og hvor langt kan jeg komme med flået tomater og chili con carne?”

Oplev de to veninder til et givende og humoristisk foredrag, der klæder jer godt på til hverdagen og verden.

Referencer

Forespørg på Audrey Castañeda

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99