Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Birgitte Warberg

Foredrag om at være mor til en psykiatrisk patient

Birgitte Warberg

Mor, pårørende og forfatter.

Uforpligtende forespørgsel på Birgitte Warberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Birgitte

Lecture icon

Foredrag

Birgitte Warberg er egentlig sanger, sangskriver, og vokal lydterapeut. Men da hendes datter kom i det psykiatriske behandlingssystem pga. anoreksi, besluttede hun sig for at skrive en bog om deres oplevelser. ”At være menneske i et umenneskeligt system” er hendes første bog.

Se foredrag med Birgitte Warberg
Birgitte Warberg foredrag

At være menneske i et umenneskeligt system. Om at være pårørende til et barn med anoreksi.

Med udgangspunkt i sin bog ”At være menneske i et umenneskeligt system. Om at være pårørende til et barn med anoreksi”, som udkom i august 2022, fortæller Birgitte om sin oplevelse af at være Mor til et barn med anoreksi og mødet med børne- og ungdomspsykiatrien, og den behandling der tilbydes der. En behandling der chokerede hende så meget, at hun var nødt til at skrive en bog om det.

”Da min egen datter blev indlagt, kunne jeg godt have brugt sådan en bog til at spejle mig i. Bl.a. den altopslugende følelse af afmagt. I første omgang overfor anoreksiens væsen. Senere afmagten overfor behandlingen og et system, hvor vi ikke følte os set eller hørt.”

Bogen indeholder historier fra pårørende, indlæg fra fagpersoner og forskellige artikler, som tilsammen tegner et billede af, hvad anoreksi er for en tilstand, hvordan hele familien påvirkes, og hvordan behandlingen i børne- og ungdomspsykiatrien ser ud i dag.

Bogen er i Sundhedspolitisk Tidsskrift blevet kaldt ”en gyser” og i anmeldelsen står bl.a.: ”De mange tvivlsspørgsmål, som bogen rejser, bør give anledning til et akut serviceeftersyn”.

Birgitte mener, at der er brug for et nyt paradigme, når det kommer til behandlingen af anoreksi i psykiatrien, og hun håber at være med til at starte og påvirke en dialog om, hvordan behandlingen kan blive bedre. I foredraget vil hun bl.a. komme ind på, hvordan hun tror, at der kan komme mere menneskelighed i behandlingen, og hvordan man passer på sig selv som pårørende.

Alle foredrag starter og slutter med en fællessang, og Birgitte vil synge nogle af sine egne sange undervejs, som hun har skrevet under forløbet.

Referencer

Forespørg på Birgitte Warberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99